Vind timmermannen in Mijdrecht

Op zoek naar timmermannen in Mijdrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Mijdrecht

 • Hedz
  Hedz
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  bedrijf Hedz

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Volodimir is een rustige vakman die degelijk en secuur te werk gaat. De werkzaamheden op ons dak ondervonden best wat hinder van het slechte weer maar hij verdeelde dat probleemloos over wat meer dagen. Zeer tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen hem zeker aanraden. Daarom gelijk maar offerte gevraagd voor een andere klus die al veel te lang is blijven liggen. Gelukkig is dit binnen
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75764 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Top! Heel fijn en vakkundig geholpen.
 • SÂK
  SÂK
  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  De beste prijs voor de beste resultaat Instagram: SAK.DIENSTVERLENING

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Snelle, goede uitvoering. Sammy heeft nog een andere klus voor me uitgevoerd toen er tijd over was. Erg tevreden en zou hem zo weer inhuren!
 • Manders Timmerwerken
  Manders Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  Manders timmerwerken is gespecialiseerd in het hangen van binnen en buitendeuren, hierbij kunnen wij het hele pakket voor u verzorgen van aanschaf van deur maar ook het beslag. De deuren worden vakkundig gehangen en en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ook voor het aanpassen van sloten, cilinders en beslag en het veiliger maken van uw buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en werken met hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Voordeur afgehangen en driepuntsluiting geïnstalleerd. Prima werk afgeleverd!
 • Libertasbouw
  Libertasbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  17 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels Doet: Ramen, Glas, Deuren, Sloten, Kozijnen, Vloeren, Wanden, Plafonds, Zolders/Vlieringen, Isoleren, Gevels, Daken (plat & schuin), Goten, Funderingen, Dakkapellen, Trappen, Keukens, Badkamers, Schuren/loodsen, interieurbouw. 17 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English Does: Windows, Glass, Doors, Locks, Frames, Floors, Walls, Ceilings, Attics, Insulation, Facades, Roof (flat & tilted), gutters, foundation, Dormers, Stairs, Kitchens, Bathrooms. Barns/Sheds, interior-construction.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed netjes en correct goed in de communicatie kortom een aanrader.
 • InZ Multidiensten
  InZ Multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8588 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  Monteren en installeren van IKEA producten is voor de Klussenier Tegen scherpe prijzen 06‬26261313

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  He did a great job, was super fast, very thorough. Communication before and during went super well. Very nice and humble man
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Klus is zeer snel en vakkundig uitgevoerd, voor een nette prijs. Aanrader!
 • Maximaalklusservice
  Maximaalklusservice
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  Allround klusjesman uit omgeving vinkeveen. Kitten, verven, montage, demontage, vloeren, etc. Stuur uw aanvraag in dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  He was very efficient and got the job done perfectly!
 • Strijbis Construction
  Strijbis Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  Hoi hoi, Ik ben Jonathan. Eigenaar van Strijbisconstruction. Een 1 mans zaak die zich bezighoudt met timmeren. Timmeren zit in de familie, Strijbis bouw en Strijbis tegelwerken ging mij al voor. Nu ben ik ook aangeschoven in het rijtje en heb de afgelopen twee jaar vooral specialisaties gedaan op renovatie, neem vervangen raamkozijnen hout en kunststof. Dat laatste veel werk in te doen gezien de hoge isolatie waarde en subsidie vanuit overheid. Heb nauw contact met een van de 8 leveranciers in Nederland van het gerenommeerde merk K-vision van de leverancier Europrovyl. Bouw en timmerwerk sta ik voor in. Dus in principe elke timmerklus kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Elk bouwproject neem ik graag van u over in samenspraak met u. waarbij oog voor uw wens en langdurige relatie met de klant prominent zijn voor StrijbisConstruction. Verduurzaming is een hot-topic op het moment. daarin verdiepen wij ons en leveren werkzaamheden in samenwerking met ervaren loodgieters en elektriciens. Alle werkzaamheden van isoleren tot het plaatsen van een warmtepomp. En het plaatsen van zonnepanelen kunnen via ons op touw gezet worden. Totaal bouw doen wij aan maar dan met derden partijen. Alles heel goed kunnen geloof ik niet direct in. Dus voor het tegelwerk heb ik een ervaren tegelzetter ter beschikking, voor het stucwerk een ervaren stukadoor en vul het zo maar in. Elke discipline heb ik ter hand bij een bouwproject waardoor ik garant kan staan voor kwaliteit in elke sub-categorie. Om alle normen en regelwetgeving nauwlettend te kunnen volgen, volg ik nu zelf als extra scholing de opleiding tot Vakdiploma aannemer. Zo kan ik conform de laatste updates en wijzigingen in de bouw uw voorzien van een bouwwerk die up to date is. Zie ook strijbisconstruction online! Ik kijk uit naar de klussen en het contact, tot dan!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Erg blij met de aanschaf en plaatsing van het kunststof kozijn in ons dakkapel. Jonathan is erg een aanrader
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85271 reviews
  Timmerman in Mijdrecht

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Chaafi heeft geweldig goed werk geleverd, 2 deuren zijn weer klemvrij. Hij is heel vriendelijk, werkt rustig en secuur. Bovendien gaf ook goed advies over het slot wat niet meer goed bleek te zijn. Deze vakman kan ik van harte aanbevelen!!

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Mijdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1490 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Mijdrecht

Andere vakmensen in Mijdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt