Vind Installatiebedrijven in Mijdrecht

Op zoek naar Installatiebedrijven in Mijdrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Mijdrecht

 • RPL LOODGIETER
  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  Goeden dag, ik ben afgestudeerde loodgieter en cv-monteur van beroep. Ik kan problemen makkelijk oplossen. Huur mij in en het wordt professioneel opgelost. Vriendelijke groet, Rpl loodgieter

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Responded very quickly and came 15 minutes later to fix our leaking tap. He needed to get a spare part from the hardware shop, which is nearby so the whole thing was sorted within 45 minutes. Very prompt and professional.
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555168 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede service
 • A.S. Allround klussen
  A.S. Allround klussen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75162 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  BELANGRIJK!! Beste klant, GRAAG eerste op BERICHTEN KLIKKEN om onze bericht te lezen om de kosten van de klus te weten. Ik wil u vragen om niet derict op CHAT STARTEN klikken. alleen als u interesse hebt op mijn offerte. Als u andere vakman gevonden of mijn offerte te duur vinden Of u alleen vragen hebt .dan klik op (NIET geïnteresseerd) 😊. Helaas moet ik u dit vragen vanwege afschrijving van de credit(Geld). WIJ BETALEN VOOR WERKSPOT OM DEZE KLUS TE Krijgen. Ik hoop uw begrip hiervoor! Over ASklussen,nl Handyman services ASklussen,nl is een Professioneel klusbedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van klussen in en om het huis. Met veel plezier zetten we ons in. Van kleine en groot klussen zoals het: loodgieter , elektrawerk, installatie, badkamer renovatie, onderhoud, algemeen reparatie ,vloer leggen , ophangen van lampen en monteren van meubelen tot aan de renovatie van uw keuken/badkamer/woonkamer/slaapkamer. Bekijk hieronder een greep uit ons dienstenaanbod op ASklussen,nl

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  op de afgesproken tijd adequate beoordeling en reparatie Aanbevolen!
 • KWS Services
  KWS Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4515 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  Loodgieters werk in alle gevallen Riool aanleggen / reparatie KWS Services staat voor kwaliteit, vakwerk & een scherpe prijs.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  KWS nam binnen een uur na het plaatsen van de klos contact op en kon snel aan de slag. Sanibroyeur gerepareerd en schoongemaakt voor een goede prijs. Top service.
 • Klussenbedrijf KY
  Klussenbedrijf KY
  Beoordeling: 4.7 van 54.7554 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  Ik ben een ZZP mijn vak gebieden zijn voornamelijk ventilatiesystemen repareren en onderhouden. Stoffering werkzaamheden (pvc,tapijt, laminaat) ook verwijderen. Elektrawerkzaamheden. Meubels in elkaar zetten en sloopwerkzaamheden. Kortom een Duizendpoot voor al u klussen!

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  Snelle reactie en snel geholpen.
 • Van der Ploeg techniek
  Van der Ploeg techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  Werkzaamheden: - Loodgieters werk - centrale verwarming (onderhoud, service, (ver)plaatsen - ventilatie Werkgebied: - Amsterdam e.o. - Utrecht e.o. - Buiten de randstad op verzoek

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk, deskundig, snel, netjes en Youri dacht prettig mee wat de handigste oplossing was voor de nieuwe wastafel in ons benedentoilet. We kunnen hem met een gerust hart aanbevelen!
 • J.Dekker loodgieterswerken
  J.Dekker loodgieterswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  J.Dekker Loodgieterswerken is werkzaam in Noord-Holland. Neem gerust vrijblijvend contact op ook voor SPOED 24/7 service. J.Dekker is gespecialiseerd in Sanitair, Quooker,Centrale verwarming, Lekkages, Water, Gas, Riolering/verstoppingen, Renovatie en overige De- en montage werkzaamheden.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Fantastic service from Jimmy, I’m very satisfied. His communication is excellent, he is reliable and does what he says he will do, and gave me multiple different options on how to fix my problem. Will be calling him again the next time I need a plumber for sure!
 • Weeda Montage
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  ik ben Remco Weeda mijn bedrijfsnaam is Weeda Montage ik werk op zzp basis. mijn bedrijf is bevestigt in de Kwakel. ik doe verbouwingen in en rondom het huis, badkamers, keukens, timmer klussen, klein loodgieters enz.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  EEN ABSOLUTE AANRADER! Toch altijd spannend om je klus (in ons geval de renovatie van de badkamer) via Werkspot uit te zetten. Maar, wij zijn heel erg blij dat wij voor Weeda Montage hebben gekozen. Het is een rustige man, die niet met allerlei verkooppraatjes de drempel over stapt. Neemt rustig de klus op en komt met een heldere offerte. Wij hebben goede afspraken kunnen maken over het ophalen van het sanitair en de tegels bij de winkel, de afvoer van het oude sanitair en de overige puin en hoe de badkamer eruit moest komen te zien. Alles is ook naar uiterste tevredenheid uitgevoerd. Als je een afspraak maakt, dan komt hij ook en op tijd. Ook de communicatie was een sterk punt. Mails werden dezelfde dag nog beantwoord en kon de telefoon eens een keer niet worden opgenomen, dan werd je snel teruggebeld. Als er wensen in de uitvoering waren, die niet praktisch waren, dan werd een en ander in goed overleg op andere wijze uitgevoerd. Wij zijn echt heel blij met het eindresultaat.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555143 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Goede service! Ik had wat vragen vooraf en Ebu denkt mee en geeft goed advies. Installatie van de douche is perfect 👌🏻.
 • Chernov.Services
  Chernov.Services
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Installatiebedrijf in Mijdrecht

  Op zoek naar ervaren professionals in de omgeving van Amsterdam? Chernov.Services is uw betrouwbare partner voor een breed scala aan diensten, van installatiewerk tot renovatie. Onze experts beheersen alle vaardigheden: loodgieterswerk, timmerwerk, tegelwerk, en zelfs badkamerrenovaties en nog veel meer. We zijn trots op ons vakmanschap en leveren eersteklas kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op, en we staan klaar om direct aan de slag te gaan met uw project.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Heldere communicatie (in het Engels) aangaande afspraak en prijs. Snel beschikbaar en klus werd kundig uitgevoerd. Daarnaast lieten ze alles opgeruimd achter. Kan Vlad en zijn mederwerker(s) aanraden.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Mijdrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2225 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Mijdrecht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Mijdrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt