Timmermannen in Wilnis

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Wilnis. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Wilnis

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Wilnis

 • Libertasbouw
  Libertasbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Timmerman in Wilnis

  17 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels Doet: Ramen, Glas, Deuren, Sloten, Kozijnen, Vloeren, Wanden, Plafonds, Zolders/Vlieringen, Isoleren, Gevels, Daken (plat & schuin), Goten, Funderingen, Dakkapellen, Trappen, Keukens, Badkamers, Schuren/loodsen, interieurbouw. 17 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English Does: Windows, Glass, Doors, Locks, Frames, Floors, Walls, Ceilings, Attics, Insulation, Facades, Roof (flat & tilted), gutters, foundation, Dormers, Stairs, Kitchens, Bathrooms. Barns/Sheds, interior-construction.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  De communicatie verliep soepel en transparant. Alle afspraken werden nagekomen en ik werd continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Vakmanschap van Leendert was van topniveau
  Kom in contact
 • Hedz
  Hedz
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Timmerman in Wilnis

  bedrijf Hedz

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Done the job perfectly !
  Kom in contact
 • Manders Timmerwerken
  Manders Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Timmerman in Wilnis

  Manders timmerwerken is gespecialiseerd in het hangen van binnen en buitendeuren, hierbij kunnen wij het hele pakket voor u verzorgen van aanschaf van deur maar ook het beslag. De deuren worden vakkundig gehangen en en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ook voor het aanpassen van sloten, cilinders en beslag en het veiliger maken van uw buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en werken met hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Voordeur afgehangen en driepuntsluiting geïnstalleerd. Prima werk afgeleverd!
  Kom in contact
 • Strijbis Construction
  Strijbis Construction
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Timmerman in Wilnis

  Hoi hoi, Ik ben Jonathan. Eigenaar van Strijbisconstruction. Een 1 mans zaak die zich bezighoudt met timmeren. Timmeren zit in de familie, Strijbis bouw en Strijbis tegelwerken ging mij al voor. Nu ben ik ook aangeschoven in het rijtje en heb de afgelopen twee jaar vooral specialisaties gedaan op renovatie, neem vervangen raamkozijnen hout en kunststof. Dat laatste veel werk in te doen gezien de hoge isolatie waarde en subsidie vanuit overheid. Heb nauw contact met een van de 8 leveranciers in Nederland van het gerenommeerde merk K-vision van de leverancier Europrovyl. Bouw en timmerwerk sta ik voor in. Dus in principe elke timmerklus kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Elk bouwproject neem ik graag van u over in samenspraak met u. waarbij oog voor uw wens en langdurige relatie met de klant prominent zijn voor StrijbisConstruction. Verduurzaming is een hot-topic op het moment. daarin verdiepen wij ons en leveren werkzaamheden in samenwerking met ervaren loodgieters en elektriciens. Alle werkzaamheden van isoleren tot het plaatsen van een warmtepomp. En het plaatsen van zonnepanelen kunnen via ons op touw gezet worden. Totaal bouw doen wij aan maar dan met derden partijen. Alles heel goed kunnen geloof ik niet direct in. Dus voor het tegelwerk heb ik een ervaren tegelzetter ter beschikking, voor het stucwerk een ervaren stukadoor en vul het zo maar in. Elke discipline heb ik ter hand bij een bouwproject waardoor ik garant kan staan voor kwaliteit in elke sub-categorie. Om alle normen en regelwetgeving nauwlettend te kunnen volgen, volg ik nu zelf als extra scholing de opleiding tot Vakdiploma aannemer. Zo kan ik conform de laatste updates en wijzigingen in de bouw uw voorzien van een bouwwerk die up to date is. Zie ook strijbisconstruction online! Ik kijk uit naar de klussen en het contact, tot dan!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Het was erg fijn om met Jonathan te werken. Vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering was de communicatie goed, dacht hij goed mee en is er goed werk (af)geleverd! Daarnaast heeft Jonathan een fijn en groot netwerk waardoor ons hele huis via Jonathan is verbouwd, en goed ook. Erg blij mee. Als ik ooit nog eens een timmerman nodig heb bel ik Jonathan!
  Kom in contact
 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Timmerman in Wilnis

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Ik was er zelf aan begonnen maar dat ging voor geen meter. Joep nam het de dag erna van mij over en heeft mijn hele huis gedaan! Prachtig resultaat en enorm blij mee!
  Kom in contact
 • Homer man
  Homer man
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Wilnis

  Zoek je een betrouwbare vakman voor al je klussen? Ons klusbedrijf staat klaar voor jou! Van kleine reparaties tot grote renovaties, wij leveren kwaliteit en service met een glimlach. Hier een aantal klussen die wij kunnen klaren: • schilderwerk, • badmaker- en keuken vernieuwen/renoveren, • elektrotechniek, • stukwerk, • loodgieterswerk, • informeer naar overige klussen Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Snel, betrouwbaar en goed. Wat wil je nog meer?
  Kom in contact
 • Maximaalklusservice
  Maximaalklusservice
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Timmerman in Wilnis

  Allround klusjesman uit omgeving vinkeveen. Kitten, verven, montage, demontage, vloeren, etc. Stuur uw aanvraag in dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Super! Keurig gewerkt, snel! Voor een goeie prijs!
  Kom in contact
 • Johan Meijer Timmerbedrijf
  Johan Meijer Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Timmerman in Wilnis

  Johan Meijer Timmerbedrijf is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in: - Klein timmerwerken ( maatwerk schuren en overkappingen) etc. - tuinaanleg. - het maken van vlonders schuttingen en overkappingen. Ik heb mijn diploma gehaald voor timmerman en daar ben ik ook als bedrijf mee begonnen. Na een aantal jaar heb ik me vleugels uitgespreid en heb ik me ook gespecialiseerd in tuinaanleg en het maken van vlonders overkappingen en schuttingen. Ik ben woonachtig in Mijdrecht. Nu probeer ik mijn klantenkring te vergroten door middel van werkspot. We hopen op veel mooie klussen en goede en fijne samenwerking! Met vriendelijke groet, Johan Meijer

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Johan heeft twee vlonder geplaatst. Hij werkt snel en netjes. Vakkundige man die houdt van zijn vak.
  Kom in contact
 • A.S. Allround klussen
  A.S. Allround klussen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75165 reviews
  Timmerman in Wilnis

  BELANGRIJK!! Beste klant, GRAAG eerste op BERICHTEN KLIKKEN om onze bericht te lezen om de kosten van de klus te weten. Ik wil u vragen om niet derict op CHAT STARTEN klikken. alleen als u interesse hebt op mijn offerte. Als u andere vakman gevonden of mijn offerte te duur vinden Of u alleen vragen hebt .dan klik op (NIET geïnteresseerd) 😊. Helaas moet ik u dit vragen vanwege afschrijving van de credit(Geld). WIJ BETALEN VOOR WERKSPOT OM DEZE KLUS TE Krijgen. Ik hoop uw begrip hiervoor! Over ASklussen,nl Handyman services ASklussen,nl is een Professioneel klusbedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van klussen in en om het huis. Met veel plezier zetten we ons in. Van kleine en groot klussen zoals het: loodgieter , elektrawerk, installatie, badkamer renovatie, onderhoud, algemeen reparatie ,vloer leggen , ophangen van lampen en monteren van meubelen tot aan de renovatie van uw keuken/badkamer/woonkamer/slaapkamer. Bekijk hieronder een greep uit ons dienstenaanbod op ASklussen,nl

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Salim is erg kundig en vriendelijk, ik contact je zeker nog eens als we klussen hebben!
  Kom in contact
 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95176 reviews
  Timmerman in Wilnis

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay is een heel goede keuze. Vooraf alles duidelijk. Veel kwaliteit, denkt mee over alternatieven en is prijsbewust. Zonder meer een vakman. Ik weet wie ee de volgende keer weer vragen voor een klus! Dank je Jay!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Wilnis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2520 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Wilnis

Andere vakmensen in Wilnis

Vind vakmensen bij jou in de buurt