Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Wilnis

 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Went very smoothly and he did an amazing job.
  Kom in contact
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Toppers! Ze reageren snel en binnen een dag kwamen ze langs om te kijken. De volgende dag kon de klus geklaard worden. En dat ging Supersnel en goed. Binnen 2 uur hadden ze de slaapkamer vloer met zo'n 5cm geegaliseerd. Super aardige mensen en harde werkers Tevreden!
  Kom in contact
 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45395 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard is een beleefde man die netjes en nauwkeurig werkt, de klus was met ruim 1 dag klaar. Ik ben heel blij dat ik voor hem heb gekozen.
  Kom in contact
 • Alesso Allround
  Alesso Allround
  Beoordeling: 4.8 van 54.85254 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  245 Reviews met een waardering van 4.8/5 sterren. Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Goeie vent, fijn contact, goed werk
  Kom in contact
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.4 van 54.45116 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per m2 laminaat Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 12,5€ per m2 pvc Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 17,5€ per m2 visgraat Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van visgraat leggen Leg werkzaamheden !!! 2,5€ per meter Hoogplinten verstekt zagen Egaliseren 3mm 18€ per m2 Egaliseren 5mm 24€ per m2 We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Heel prettig contact. Snel en netjes werk geleverd, alvorens het leggen kreeg ik een transparante uitleg van wat ik kon verwachten en het heeft alles overtroffen. Enorm bedankt en tot de volgende klus!
  Kom in contact
 • Blom Tegelwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  Ik heb meer dan dertig jaar ervaring en sinds drie jaar werkt mijn zoon bij me. wij maken mooie (luxe)badkamers vloeren keukens en terrassen.ons normale werkgebied is driehoek amsterdam,amersfoort,alphen aan de rijn,ongeveer. Wat wij doen is het goed bepalen wat voor soort materialen er op elke ondergrond gebruikt dienen te worden en dan daarna het tegelwerk keurig er in te maken.Alles in overleg met de klant! Die moet aan het eind van het werk tevreden zijn. En dat alles voor een nette prijs! En onze gezelligheid krijgt u er gratis bij!!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Prettige man. Goede afspraken en netjes en degelijk werk. Beveel Berto van harte aan!
  Kom in contact
 • Pauwels Tegelwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  Heb je een Tegelzetter nodig in Wilnis of omgeving? Pauwels Tegelwerken kan je helpen met alle klussen die een Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer reparatie, Cementdekvloer aanbrengen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  Aardige vakbekwame man
  Kom in contact
 • Bvg vloeren
  Bvg vloeren
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Wilnis

  Heb je een Vloerspecialist nodig in Wilnis of omgeving? Bvg vloeren kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Gietvloer aanbrengen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gietvloer aanbrengen-
  Wij zijn zeer tevreden over Bvg vloeren. Heldere en eerlijke communicatie. De uitvoering en planning in goed overleg en het eind resultaat is zeer goed. Wij genieten nu van een hele mooie vloer. Bedankt!
  Kom in contact
 • PROFIX Bouw
  PROFIX Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  Gaat u uw bedrijfspand of woning verbouwen? Wilt u de badkamer of keuken renoveren? Voor zowel grote als kleine klussen levert Profix Bouw het juiste vakwerk. Kijk wat het allround bouwbedrijf uit Amsterdam voor al uw onderhoudswerkzaamheden, renovatiewerkzaamheden kan doen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Mooi werk afgeleverd, vriendelijke communicatie. Profix is echt een aanrader!
  Kom in contact
 • E. de Jong Vloerenbedrijf
  E. de Jong Vloerenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Vloerspecialist in Wilnis

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Kon snel komen, goede communicatie en een strakke vloer! Helemaal blij dus
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Wilnis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2149 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Wilnis

Andere vakmensen in Wilnis

Vind vakmensen bij jou in de buurt