Vind glaszetters in Wilnis

Op zoek naar glaszetters in Wilnis? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Wilnis

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95127 reviews
  Glaszetter in Wilnis

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Erg blij met de geleverde service van A.C. Glasservice. Ze konden op zeer korte termijn langskomen om onze voorruit tijdelijk weg te halen voor de verhuizing, en hebben deze zeer netjes terug geplaatst (ondanks de slechtere staat van het kozijn).
 • Libertasbouw
  Libertasbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Glaszetter in Wilnis

  17 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels Doet: Ramen, Glas, Deuren, Sloten, Kozijnen, Vloeren, Wanden, Plafonds, Zolders/Vlieringen, Isoleren, Gevels, Daken (plat & schuin), Goten, Funderingen, Dakkapellen, Trappen, Keukens, Badkamers, Schuren/loodsen, interieurbouw. 17 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English Does: Windows, Glass, Doors, Locks, Frames, Floors, Walls, Ceilings, Attics, Insulation, Facades, Roof (flat & tilted), gutters, foundation, Dormers, Stairs, Kitchens, Bathrooms. Barns/Sheds, interior-construction.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed netjes en correct goed in de communicatie kortom een aanrader.
 • glas in lood Aalsmeer
  glas in lood Aalsmeer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Glaszetter in Wilnis

  Mijn naam is Marko en ben woonachtig in Amsterdam maar werk vanuit mijn atelier in Aalsmeer. Mijn bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring in glas en lood is gespecialiseerd in het repareren, restaureren en het maken van nieuwe ontwerpen. Ook het in dubbel glaszetten van uw glas in lood ramen is mogelijk. Tevens worden er ook cursussen / workshops gegeven en kan men er glas en de gereedschappen voor glas in lood kopen. Heeft u nog een mooie of uitdagende opdracht die opgepakt moet worden? Laat het me weten en dan gaan we samen kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen. Met vriendelijk groet, Marko de Groote Glas in Lood Aalsmeer.

  Laatste review:
  Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren-
  Netjes en volgens afspraak
 • Klusonderneming r van Leeuwen
  Beoordeling: 2.5 van 52.552 reviews
  Glaszetter in Wilnis

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Voertuig monteur in 3648 XR, Wilnis, Utrecht, dan kan Klusonderneming r van Leeuwen je verder helpen. Graag bespreek ik eerst de mogelijkheden die er zijn op locatie om aan de hand daarvan een luiste passende offerte op te kunnen stellen. Mocht dit naar wens zijn kijk ik graag op welke termijn het werk uitgevoerd kan worden.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Klus niet afgemaakt. Wel al laten betalen voor volledige bedrag. Zou later nog terugkomen om af te maken maar reageert nergens meer op.
 • MTA klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Wilnis

  Ben je op zoek naar een Timmerman? Dan kun je in Wilnis bij MTA klussenbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Binnenzonwering plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • PY service
  PY service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Glaszetter in Wilnis

  PY service kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Gevelspecialist, Glaszetter klus in Wormerveer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Behangen kamer, Behang verwijderen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Sloopwerk algemeen, Glas zetten of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren, Douche of bad reparatie, Wand- of vloertegels repareren, Kitten, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met PY service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Mooi werk en goede communicatie!
 • r.buis milieuservice en dienstverlening

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Wilnis

  Al 6 jaar werkzaam in slopen & demonteren, schoonmaak en specialistisch reinigen en saneren en ontruimen . Ik woon in Bodegraven maar werk tot 80km hier vandaan verder zijn eventuele mogelijkheden altijd bespreekbaar.

 • BUZZ onderhoudsdiensten
  BUZZ onderhoudsdiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Glaszetter in Wilnis

  Goedendag mensen, Ik ben Bas van Galen van BuZz onderhoudsdiensten.....trotse vader van drie lieve meiden...allrounder. Ik heb er driekwart jaar geleden voor gekozen om voor mezelf te beginnen, omdat dit mij naast hard werken ook de nodige vrijheid biedt. Mijn ervaring ligt in het klussen, het nodige huis, tuin en keukenwerk, betontimmeren, bestrating, laminaat leggen enz...Onlangs heb ik nog een tuin compleet gerenoveerd, materialen hergebruikt ook, op een eiland in Vinkeveen een schuurdak vervangen, van een schuttingdeel een poortdeur gemaakt, laminaat gelegd enz... Graag kijk en denk ik met U mee om op efficiënte wijze tot een eindresultaat te komen wat staat! Hartelijke groet, Bas van Galen

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Helemaal volgens afspraak. Goede communicatie. Betrouwbaar en meedenkend. Het tempo is wat langzaam maar weloverwogen. Marja.
 • Schuurmannetje

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Wilnis

  Zelfstandige jonge man, met veel ervaring in gevelrenovatie, schoorsteenrenovatiesloop, keukenmontage en grondsanering.

 • GKMN Montage
  GKMN Montage
  Beoordeling: 3.9 van 53.9525 reviews
  Glaszetter in Wilnis

  Ervaren aannemer op het gebied van gevelmontage en voeg/kit/impregneer projecten. Alle collega’s spreken Nederlands, hebben een VCA, en professionele uitstraling. Al ons materieel en gereedschap is van A-Merken. Een offerte is altijd eerlijk maatwerk. Wij hebben een Bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering om eventuele risico’s op het werkvloer te dekken. GKMN Montage Aannemingsbedrijf, Projectbouw en Infra. Wij bieden altijd 100% garantie op onze diensten en werkzaamheden. Trefwoorden: voeg, kitten, gaten boren, impregneren installatie, stucen, beton boren, kit herstellen, zandstralen, buiten stucen

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Hij heeft fijn geholpen met een gat zagen voor een kattenluikje. Hij kon snel ter plaatse zijn en de werkzaamheden zijn snel en kundig uitgevoerd. Dank!

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Wilnis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 192 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Wilnis

Andere vakmensen in Wilnis

Vind vakmensen bij jou in de buurt