Vind hoveniers in Noordwijkerhout

Op zoek naar hoveniers in Noordwijkerhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Noordwijkerhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 647 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Noordwijkerhout

 • Boom & Groen

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen. Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Perfect, als je iemand snel nodig heb voor een klus ik raad hem aan
 • R. Rijsbergen Bestratingen

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer goed. Heel aardig, denken mee en zijn harde werkers!
 • R. de Roo Bouw en Bestrating B.V.

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews

  Ik ben een ervaren allround hovenier, mijn expertise is sierbestrating aanleggen, ook heb ik een groot netwerk van ervaren vakmannen waar ik mee samen werk om altijd het beste resultaat te kunnen behalen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Handelt snel en en het werk ligt er goed in. Vriendelijk.
 • v.d. Klauw Bomenservice

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Wij zijn Van der Klauw Bomenservice en bij ons kunt u terecht voor al uw zaken omtrent boomservice. Heeft u een boom in de tuin die verzorging nodig heeft? Wilt u een boom compleet uit uw tuin laten verwijderen of hier eerst advies over inwinnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende situaties te bedenken welke elk een eigen aanpak nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een onveilige toestand door ernstige houtrot. Ook is de omvang, groeiwijze en locatie zeker bepalend voor de stappen die genomen moeten worden bij het behandelen van de boom. Ik onderscheid mij door het gebruik van klim- en afhangtechnieken waardoor in complexe situaties toch gemakkelijk een boom geveld kan worden. Heeft u vragen of wilt u een aanvraag doen, twijfel niet en neem gerust contact met mij op!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Keurige beleefde man die professioneel werk heeft geleverd.
 • Hovenier Lisse

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 4.3 van 54.3527 reviews

  Wij zijn een jonge ambitieuze onderneming waarbij de wens van de klant voorop staat. Hovenier Lisse staat voor kwaliteit in alle opzichten: - Heldere afspraken en offertes - Vakkundig personeel - Gegarandeerd tuinvakwerk!

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Via werkspot.nl in contact gekomen met Martijn eerst via de site en daarna per app. Communicatie ging in het begin vlot en we kwamen tot een prijs. Daarna geen enkele reactie meer van Martijn ontvangen. Op berichten, telefoontjes en zelf per mail wordt er niet meer gereageerd. Op basis van deze ervaring raad ik Hovenier Lisse niet aan.
 • Onderhoudsbedrijf Vervloed

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Ik ben Henk, een kleine zelfstandig ondernemer. Iemand die zowel kleine karweitjes als grote opdrachten uitvoert. Door mijn opgedane kennis, ervaring en vaardigheden ben ik breed inzetbaar op verschillende vakgebieden om een opdracht vakbekwaam uit te voeren. Voor het aansluiten of verleggen van gas, water en elektra (leidingen) of schilder werkzaamheden en tuinonderhoud. Wilt u een mooie en verzorgde tuin, maar heeft u niet de tijd of de juiste materialen om dit zelf te doen? Ik neem al het werk van u over. Ik doe het onderhoud veel kleine tuinen zoals het snoeien van struiken en bomen. Ik heb ik daarvoor snoeicursussen gevolgd. Mijn motto is: "Ik doe het goed of ik doe het niet"

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Henk denkt creatief mee in oplossingen, als er tijdens de werkzaamheden, uitdagingen of hindernissen zijn. Maakt van tevoren, een reële inschatting qua tijd en geld en heeft in ons geval, niet of nauwelijks hoeven afwijken van zijn geoffreerde prijs. Werkt hard en secuur.
 • M. Haryouli

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Hij deed het goed. niet alleen mooi knippen, hij en zijn assistent ruimen ook goed op. Helemaal netjes zijn.
 • van Dam timmerwerken

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 4.4 van 54.4555 reviews

  Van Dam Timmerwerken is een timmerbedrijf die zich primair richt op het buitentimmerwerk. Eigenaar Evert van Dam heeft het timmer vak van huis uit geleerd. Van Dam Timmerwerken maakt gebruik van flexibele arbeidskrachten en werkt nauw samen met een kring van geselecteerde zzp-ers, die elk op hun vakgebied professionals zijn. Belangrijke pijlers van van Dam Timmerwerken zijn milieu verantwoord ondernemen, recyclen van materialen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag langs om u te informeren over de mogelijkheden en kunnen een beeld schetsen van het beoogde eindresultaat.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Evert is heel professioneel, denkt mee en levert heel goed werk. Wij zijn erg blij met de schuur op maat en de schutting precies zoals wij die wilden.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 4.9 van 54.95580 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Top gasten werken snel, werken volgens afspraak!
 • Jelle helpt

  Hovenier in Noordwijkerhout

  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews

  Jelle Helpt is er voor het verwijderen van boomstronken en bomen, tuinonderhoud en schoonmaak werkzaamheden. In 2015 ben ik gestart met mijn onderneming als schoonmaakbedrijf omdat ik zag dat bij ons een hoop werkzaamheden efficiënter en beter uitgevoerd kunnen worden. Zo ben ik dan ook begonnen: Het kan beter, het moet beter, ik kan het beter, laat mij het maar doen. En dat is wat ik sindsdien bewijs bij mijn klanten en waarom zij elke keer weer dik tevreden zijn. En wat begon als schoonmaakbedrijf is nu uitgegroeid tot facilitaire dienstverlening waarbij we ook het buitenterrein aanpakken. En met een achtergrond in facility en groenvoorziening was dat een kleine en logische stap vooruit. Zo ben ik inmiddels ook gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken en heb ik al honderden stronken verwijderd. Maar ook de gehele boom kunnen we verwijderen voor u. De schoonmaakwerkzaamheden voer ik meestal alleen uit. Maar waar nodig huur ik hier mensen voor in. Voor meerpersoons klussen kunt u dan ook prima bij ons terecht. Hierin heb ik dan ook al meer dan 8 jaar ervaring. In de groenvoorziening werk ik zowel zelfstandig als met ervaren hoveniers die eenzelfde visie delen. In de boomverzorging en het kappen van bomen werk ik voornamelijk samen met mijn broer die volledig gecertificeerd en gespecialiseerd is als "boomchirurg"(dat is ruim boven het gemiddelde). Vele grote en kleine kleine klussen hebben wij inmiddels samen geklaard. En dat is slechts een fractie van zijn ervaring in de bomen. Met vriendelijke groet, Jelle Helpt

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Jelle heeft de klus goed geklaard, kwam nog dezelfde dag Werkt nauwkeurig , en denkt mee Ik raad hem zeker aan De klus bestond uit het weghalen van kleine boompjes incl wortel en een taxushaag

Populaire lokale hoveniers in Noordwijkerhout

Andere vakmensen in Noordwijkerhout

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur