Vind Bouwbedrijven in Noordwijkerhout

Op zoek naar Bouwbedrijven in Noordwijkerhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Noordwijkerhout

 • marcelis projecten
  marcelis projecten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  Marcelis projecten BV Bied het totaalplaatje aan voor uw aanbouw en de daarbij behorende totaal renovatie aan. Of het nu gaat om de fundering, geveldoorbraak staalconstructie. Metsel en Dakwerken. Isoleren, afbouw, tegel, stuc en schilderwerken Verleggen infra structuur voor uw nieuwe keuken , vloerverwarming zandcementvloeren. Alles geheel volgens het bouwbesluit. Nemen wij al uw zorgen uit handen en heeft u 1 aanspreek punt zodat u kan focussen op wat voor u belangrijk is.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Goede ervaring met Jaap, vanaf het eerste contact vriendelijk. Professioneel in de uitvoering en afspraak is afspraak werkt erg prettig! Absolute aan te bevelen. Bij ons is er ruim 3 meter uitgebouwd en van binnen alles gerenoveerd. We bevelen Jaap van harte aan! Dank voor de prettige samenwerking en het fantastische resultaat!
 • SPM Aannemers Company
  SPM Aannemers Company
  Beoordeling: 4.2 van 54.2526 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  hallo ik ben Pavlo eigenaar van spm aannemers company ik kom uit noordwijk an zee ik lever goed werk af met garantie voor een mooie en goedkope prijs de werkzaamheden worden netjes en goed uitgevoerd vriendelijke groet Pavlo

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Very bad experience. They didn't finish the work and took full payment
 • Elite Bouwgroep
  Elite Bouwgroep
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  Wij zijn Elite Bouwgroep Ons bouwbedrijf houdt zich bezig in bijna alle type verbouwingen, van kleine projecten zoals badkamers, toiletten en keukens tot aan constructieve werkzaamheden zoals een uitbouw, dakopbouw, zolderverbouwing of een complete huisrenovatie. Wij werken in de volgende regio's: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Brabant. Bij ons renovatiebedrijf begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is waar u herinneringen creëert met uw dierbaren en uw toekomst opbouwt. Daarom nemen we elk project serieus en behandelen we uw huis met de zorg en het respect dat het verdient. Wij bieden uiteraard garanties op al onze werkzaamheden en beschikken over de juiste kennis en ervaring om het werk volgens bouwnormen uit te voeren. Bij ons staat het onderhouden van nauw contact met de klant gedurende het gehele traject hoog in het vaandel. Het is van essentieel belang voor ons om de behoeften en verwachtingen van onze klanten te begrijpen en hen te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. Als u meer wilt weten over onze diensten, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek waarbij wij u GRATIS zullen voorzien van een offerte. Ons team kijkt ernaar uit u te ontmoeten en te bespreken hoe we u kunnen helpen om uw wensen tot leven te brengen.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Ik had eerder al positieve ervaring met Elite Bouwgroep, dus besloot ik hen opnieuw in te schakelen voor een uitbouw aan de achterzijde van mijn woonkamer. Ik ben wederom zeer tevreden over het eindresultaat. Bedankt mannen!
 • Krebs Klussenbedrijf
  Krebs Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  Krebs klussenbedrijf VOF bestaat sinds 2009. Wij zijn een vast en goed functionerend team. Onze specialisten zijn voornamelijk mensen uit Polen en iedereen heeft zijn eigen specialisaties in de bouw. Wij zijn flexibel en passen ons aan de behoeften van de klant aan. Taal communicatie is bij ons geen probleem. Wij spreken Nederlands en Engels...en ook Pools:) Tijdens de renovatie zijn we de hele tijd beschikbaar en beantwoorden we alle vragen en twijfels. Bij ons kun u dingen doen als: -renovatie en verbouwing -stucken -schilderen -timmerwerk -loodgieterswerk -electrawerk -uitbouw -aanbouw -opbouw -daakapel -vloerverwarming Als u voor ons kiest maken we een afspraak om alles te bespreken en te bekijken. Dan krijgt u van ons een offerte met alle informatie en als u akkoord bent kunnen wij datum plannen om te beginnen. Met vriendelijke groet, Krebs team

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Darek heeft samen met zijn team ons hele huis gerenoveerd. Dit is vlekkeloos verlopen! Darek voert samen met zijn team de werkzaamheden kundig en specialistisch uit en denkt ook mee over oplossingen. Wij raden Krebs absoluut aan en gaan zeker met deze partij in zee als wij weer een klus hebben.
 • Riviera Design
  Riviera Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  Riviera Design is een professioneel fullservice bouwbedrijf in Den Haag voor al uw aanpassingen, veranderingen, verbouwingen en/of renovatie wensen. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer of juist om het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, u kunt bij ons terecht voor kleinschalige tot uitgebreide projecten. Voor iedere klus geldt dat kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan! Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, met een duidelijke planning, tegen een vooraf afgesproken prijs. Op deze manier weet u waar u aan toe bent ONZE KLANTEN PROFITEREN VAN: vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, één contactpersoon voor alle werkzaamheden, één heldere planning, één duidelijke prijs, samenwerking met een gerenommeerd binnenhuisarchitect voordelige inkoop van bouw-, sanitair-, elektro-, en installatiematerialen, gerichte service en nazorg. Riviera Design biedt een totaalconcept voor een ieder die toe is aan verandering of vernieuwing op het gebied van: Woningaanpassingen Verbouwingen Renovatie en restauratie Bestrating en tuinaanleg Buitenreclame en signing borden Interieur en exterieur Onderhoud en service

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Super aannemer! Hij neemt tijd voor je en heeft voor iedere klus een aparte aannemer. Heb een uitbouw gedaan en een badkamer uitgebouwd tot een slaapkamer. Komt met zijn ervaring ook met goede alternatieven. Materiaal die zij gebruiken zijn ook van kwaliteit. Zelfs als hij niet tevreden is laat hij zijn werknemers perfectioneren. Zelfs als dingen budget moeten gaat hij met je naar een oplossing kijken die wel past. Top aannemer met eigen loods waar hij kan voorbereiden. Ben vol lof!
 • Konyev Energie-Effect
  Konyev Energie-Effect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  Aanemer Andriy Konyev. “Hello my name is Andriy I’m from Italy but born in Ukraine, for the last eight years I have been living in Amsterdam. From 2015 I started working with many construction companies as a worker ,but from 2020 I decided to work for myself. I have my own team: -VCA, BOUWBESLUIT -all kind off jobs. 🔑 language:English,Italiano,Ukraine,Polska,Dutch (10%).

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Andriy and his colleagues did an excellent job! Electra, stuc and placing new isolated walls.
 • Persian Top
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  Persian Top te Amsterdam is een relatief kleine onderneming in de bouw- en afbouw sector. Wij zijn een vast team van vaklieden die allemaal als doelstelling hebben om uw opdracht tot een mooi resultaat te brengen. Dit met goed overleg vooraf waarbij onze afspraken en offerte opgesteld worden in een aannemingsovereenkomst waarin duidelijke algemene voorwaarden zijn opgenomen zodat er zowel aan uw kant danwel onze kant geen misverstanden met betrekking tot allerhande zaken kunnen ontstaan. Op al onze werkzaamheden zit minimaal 1 jaar garantie. Wij hebben totaal 5 vakmannen tot onze beschikking. Daarnaast staan onder onze regie en verantwoordelijkheid, diverse ZZPèrs beschikbaar voor specifieke oplossingen op maat. Deze kunnen ook tijdens diverse projecten onderling wisselen van opdracht ten einde om voor uw beurs de juiste oplossing te kunnen bieden. Ook hebben wij diverse samenwerkingsovereenkomsten met andere bouwbedrijven om bij nood elkaar van dienst te kunnen zijn. Allemaal bedrijven die ook ingeschreven staan op Werkspot en door de jaren heen zeer goede referentie`s hebben opgebouwd. Ook zijn wij zodoende in staat goed in te spelen in een een groot werkgebied, niet alleen rondom Amsterdam. Abbas is onze aannemer en tevens projectleider. Hij legt het eerste persoonlijke contact met onze klanten, inventariseerd uw opdracht en wensen, maakt de offertes en bezoekt met de regelmaat van de klok de projecten waar we aan het werk zijn. Hij is het gezicht van het bedrijf, uw gesprekspartner en regelaar in het hele proces en bedrijf. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een optimale communicatie tussen de opdrachtgevers en vakmannen. Tijdens de voorbereiding van uw bouw- of verbouwplannen komt u vast voor vragen te staan die u niet zelf kunt beantwoorden of waarvan u het antwoord niet op websites terug kunt vinden. Maar ook wanneer u midden in de verbouwing zit, zal niet altijd alles even duidelijk zijn. Misschien wilt u sommige details alsnog anders uitgevoerd hebben. Wij van Persian Top zijn er dan niet alleen voor het stuc-, metsel of timmerwerk. We helpen u ook bij het wegnemen van die onduidelijkheden en begrijpen hoe belangrijk die laatste kleine aanpassing nog voor u kan zijn. Een (ver)bouwproject dat onder die omstandigheden tot stand kan komen, heeft niet alleen alles in zich om prettig te kunnen verlopen. U zult ook de voordelen gaan zien van het feit dat u voor meer onderdelen van uw opdracht maar één aanspreekpunt heeft. Als wij afscheid van elkaar nemen, blijft u daarom achter met het gevoel dat u prettig zaken heeft gedaan. Nu nemen wij uw opdracht liever aan in de omstandigheid waarin we kunnen kiezen om met kwalitatief goede materialen te werken. Een aantal spullen vormen daar een uitzondering op. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag het hoe en het waarom daarvan uit. En hoe dat uitgangspunt ook in uw voordeel kan uitpakken. Wat we in deze korte notitie vooral uit willen spreken, is dat wij van Persian Top proberen om steeds een prettige onderlinge werksfeer te creëren. Dat doen we graag door geduld en begrip te tonen voor uw specifieke wensen. We willen immers aan úw plannen komen werken en die krijgen pas definitief vorm wanneer ú dat besluit. En die plannen zijn pas realiseerbaar wanneer ze binnen uw budget passen en natuurlijk in technische zin verantwoord zijn. Nog één belangrijke opmerking: laat u nooit het geboden uurtarief prevaleren boven de keuze van de materialen die u gaat gebruiken. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons om uw plannen te bespreken. Team Persian Top

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Persian Top heeft me geweldig geholpen bij het constructie- en schilderwerk aan mijn nieuwe appartement. Ze hebben niet alleen erg goed werk geleverd, maar Abbas heeft me ook erg goed advies gegeven met betrekking tot de beste oplossingen voor bepaalde problemen in het appartement. Ik ben enorm blij met het resultaat!
 • Smits totaalonderhoud
  Smits totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  gespecialiseerd in kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding, en zolder verbouwingen. Ook het plaatsen van rolluiken en raamdecoratie is geen probleem. Met de juiste vakmannen om me heen en zelf 10 jaar ervaring. is er kennis en ervaring genoeg om iets moois te creëren naar de wensen van de klant. Bij mij is communicatie erg belangrijk en daarom altijd 1 vaste aanspreekpunt, duidelijke en vrijblijvende offertes.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Helder en duidelijk. Netjes en snel. Als we nogmaals kozijnen nodig hebben, komen we zeker terug.
 • FZ Aannemersbedrijf
  FZ Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75115 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  Geachte heer / mevrouw, Beste klant, Ik ben recentelijk uit England verhuisd. Ik heb inmiddels 19 jaar werkervaring in de bouw en bij particulieren. Mijn Specialisme zijn stukadoorswerken ( allerlei soorten stucwerk), schilderswerkzaamheden zoals saucen e.d., complete badkamer renovaties, gipsplaten, laminaat, tegels, behang, loodgieterswerk, electra, schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen) en volledige huis renovaties.  Mijn tarieven zijn als volgt: -Schilderwerk 8,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Stuck 13,90 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Schilderen van houtwerk (zoals kozijnen, deuren, trappen): prijs afhankelijk van conditie. -Gipsplaten 25 Eur/m2 - Volledige badkamer renovatie (inclusief sloop, loodgieterswerk, electra, nivellering, tegels, kit, montage) vanaf prijs van Eur 5990 tot Eur 9990 op basis van conditie. -Tegels vanaf 30 Eur/m2 tot 75 Eur/m2 -Laminaat 7,50 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Behang 8 Eur/m2 (inclusief basismateriaal) -Loodgieterswerkafhankelijk van project. -Electra afhankelijk van project. -Volledige huis renovatie, afhankelijk van project. Natuurlijk, vrijblijvend afspraak en advies. Bovendien altijd tot u dienst tijdens het project om u optimaal te begeleiden en adviseren. Met Vriendelijke groet, Florian FZaannemersbedrijf

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  The planning and start of the work was done very quickly. We were amazed by the availability and responsiveness of the team. The work was both fast and well done. A few alterations had to be made, which can happen, but the quality of the finished work was never in question. We highly recommend Florian and his team.
 • LA Bouw & Renovatie
  LA Bouw & Renovatie
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Bouwbedrijf in Noordwijkerhout

  Welkom bij LA Bouw&Renovatie bedrijf Voor zowel zakelijk als particulier kunt u bij LA Bouw&Renovatie terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het vervolmaken en afwerken van uw woning of bedrijfspand voelen ons verantwoordelijk voor het leveren van een goed product, met de daarbij behorende adviezen. Orde en netheid tijdens de werkzaamheden behoort tot ons basisbegrip! Wij kunnen voor u de volgende bouwspecialiteiten uitvoeren • Timmeren • Tegelen • Beton storten en egaliseren • Gips wanden en plafons • systm plafonds

  Laatste review:
  Heel netjes gewerkt. Bij binnenkomst al nette mensen.. netjes alles zelf afgeplakt en mij ontzorgd daarvan en heel snel werk geleverd. Het was voor mij noodzakelijk dat het binnen 1 week af was, gezien wij ons oudere huis uit moesten. Met meer mensen gekomen om dit zsm af te ronden. Heel blij mee!!

4.2

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Noordwijkerhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 116 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Noordwijkerhout

Andere vakmensen in Noordwijkerhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt