Vind tegelzetters in Noordwijkerhout

Op zoek naar tegelzetters in Noordwijkerhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Noordwijkerhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 447 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Noordwijkerhout

 • EDJ Service
  EDJ Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.75285 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Hallo, Bij deze wil ik mij graag aan u voorstellen; Wij zijn een bedrijf met 30 jaar ervaring in de vloeren ! Welke wij met veel vakmanschap en plezier voor een klant uitvoeren . Ook het verwijderen van vloeren en vloerverwarming leggen en daarna nieuwe dekvloer verzorgen wij in 1 pakket . Overige wensen zoals o.a. Stucwerk en timmerwerk nemen wij Evt ook voor u mee in de offerte . Wij zijn dankbaar als u van onze diensten gebruik maak ! Vr gr Eugene

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Snel en goed geholpen. Goede communicatie en top resultaat! Aanrader
 • Frazao da Conceicao
  Frazao da Conceicao
  Beoordeling: 4.9 van 54.9574 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Ik ben een Portugees, gespecialiseerd in tegelen, heb dat in Portugal 20 jaar als zelfstandige gaan. Ik ben daarna naar Nederland gekomen en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Heb in Nederland eerst in loondienst gewerkt ( Baderie van Kooten in Almelo), daarna wegens verhuizing voor werk vrouw naar Leeuwarden verhuisd en daar als zelfstandige gewerkt ( tegelvakbedrijf Mosaico). Helaas geen foto's gemaakt van het werk daar. Tegelen, bestraten en timmer en stucwerk. Daarna, alweer wegens werk vrouw, naar de Caraïben verhuisd. Daar mijn hobby gedaan. Zelf zeilboten/ catamaran maken. Bij terugkeer in Nederland in Den Haag neergestreken en daar aan een huis gekocht en opgeknapt. Nu is dat wel zo'n beetje klaar en wil ik graag weer als zelfstandige aan de slag. Ik sta als zzp'er ingeschreven bij de KvK in Den Haag.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  I totally recommend him, such a professional and responsible.
 • Salhi klusProjecten
  Salhi klusProjecten
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Kunt u op korte termijn geen betrouwbare & kundige aannemer vinden? Wij hebben vrijwel onbeperkte capaciteit om projecten per direct aan te nemen.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  De tegelklus met Sahli is erg goed verlopen. Flexibel en goede communicatie. Mooi werk afgeleverd. Ze doen een stapje extra. Kortom erg tevreden.
 • KMC Tegelzetbedrijf
  KMC Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Ik heb 25 jaar ervaring 10 jaar in Griekenland, 15 jaar in Cyprus 3 jaar in Nederland Hoge kwaliteit werk Matige prijs mensen zijn tevreden.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Nadat wij problemen hadden met de vorige aannemer zijn we via werkspot op zoek gegaan naar iemand die onze badkamer kon installeren en betegelen. KMC kon de volgende dag al komen om een voorstel te doen, we kregen direct een scherpe en duidelijke prijsopgave. Het contact voelde goed, de prijs was heel redelijk en KMC kon twee dagen later al starten. De hele badkamer is gerenoveerd in maar 6 dagen, hierin was KMC erg flexibel betreft werktijden. In het weekend kwamen ze wat later en werkte ze een uurtje langer door. De badkamer is ontzettend mooi geworden, KMC gaat zorgvuldig te werk en heeft op het laatste ook nog al onze stopcontacten kosteloos vervangen voor nieuwe mat-zwarte stopcontacten. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
 • Klusbedrijf Maikel Kuipers
  Klusbedrijf Maikel Kuipers
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Mijn naam is Maikel Kuipers. Ik ben 32 jaar oud en woon in Lisse. Ik heb de HBO opleiding Sport Management & Ondernemen afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik erachter gekomen dat de combinatie van ondernemen en het werken met mijn handen de ideale combinatie voor mij is. Zo is in 2017 Klusbedrijf Maikel Kuipers tot stand gekomen. Klusbedrijf Maikel Kuipers voert al enkele jaren voor particulieren bouw en renovatie werkzaamheden uit. Ik heb een specialisme in het creëren en/of renoveren van toiletten en badkamers. Het uiteindelijke doel is; dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen. Dit wil ik bereiken door te werken op basis van wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en gedrevenheid. Om kwaliteit te kunnen waarborgen ben ik gewend om te werken met goed gereedschap en materialen, uiteraard in samenspraak met u. Klusbedrijf Maikel Kuipers geeft garantie op het geleverde werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt alvorens de opdracht start netjes afgestemd.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Hij heeft voor, tijdens en na de klus goed contact met ons onderhouden. Kwam met goede ideeën om bepaalde problemen te tackelen. Overlegde ook goed met ons wat wij wilde en hij bracht zelf opties wat ook kon.
 • tegelservicewaddinxveen
  tegelservicewaddinxveen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Hallo ik zal me even voorstellen Kika tegelzetster van beroep als u dit leest eerst werkte ik voor mijn man ,ben nu voor mezelf begonnen. leest u aub alle referenties van vroeger Kluszeker hier staan ongeveer 150 referenties van mij. ik specialiseer me op keukens en toilet betegeling en kleine vloertjes. ik geef bij het bericht direct prijsopgave deze is altijd inclusief lijmen en voeg BTW en tien jaar garantie Mijn werkzaamheden vallen onder mijn bedrijfsverzekeringen dus altijd garantie. Wie weet tot ziens Met vriendelijke groet Kika Tegelservice Waddinxveen

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Vakwerk! De vloer lag er in een mum van tijd in. En kaarsrecht gelegd met een laser en clips, dat werkt echt goed. Leuke mensen en niet te beroerd om een keer door te gaan of terug te komen voor een laatste handeling.
 • KlusfixR
  KlusfixR
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  KlusfixR is een enthousiaste ondernemer die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Bij KlusfixR gaat het om service te verlenen in de breedste zin van het woord, dit betekent vanaf intake u uitgebreid voorzien van de gewenste informatie. Uitwerkingen door middel van duidelijk tekenwerk, uitleg (indien nodig) en een vrijblijvende offerte. Uitvoering op een nette en snelle manier in overleg met de klant. Tevens bestaat de mogelijkheid voor bedrijven gebruik te maken van diensten in de vorm van projectbegeleiding. De werkzaamheden die KlusfixR aanbiedt bestaan uit: Begeleiding, verbouw, onderhoud en renovatie.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Zeer tevreden over de klus! Richard is zeer betrokken, kwam gelijk op kort termijn langs om te klus te bekijken en dacht goed mee. Daarbij heel netjes werk geleverd!
 • Lamar Tegelzetbedrijf
  Lamar Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 3.4 van 53.456 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Tegelz

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Tegelzetter lamar is een oplichter, niet te vertrouwen. Komt zijn afspraken niet na. Nooit binnen laten bij je in huis, r word nog spullen meegenomen van je woning. Werk dat die half opleverd is verschrikkelijk!
 • heemstede.tegelwerk
  heemstede.tegelwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Alle tegels werk Alle soorten beste ervaring

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Werk was netjes en snel. Hamza heeft heel snel ook een afspraak kunnen inplannen (de volgende dag zelfs). We zijn super blij!
 • Ashot Klussenbedrijf
  Ashot Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5546 reviews
  Tegelzetter in Noordwijkerhout

  Bouwwensen is a diversified company composed of 25 reliable and experienced people from all sectors of the construction industry, we are ready to offer you the following services: - REPAIR OF APARTMENTS, HOUSES, OFFICE AND OTHER PREMISES. We provide services from minor (partial) cosmetic repairs of residential premises, restaurants, offices to major European-quality repairs. - WE CARRY OUT INSTALLATION OF COMMUNICATIONS. We can easily deal with your plumbing or individual ventilation system. - LANDSCAPE SERVICES. Laying of paving slabs, garden paths, installation of borders and other types of services. - CONSTRUCTION OF HOUSES AND COTTAGES ON THE KEY. Starting from carrying out basic construction work, installation of engineering networks to finishing the house and yard structures. -RECONSTRUCTION AND MODERNIZATION. Want to freshen up your bathroom or make your barn more durable and modern? WE WILL HELP YOU. We provide a guarantee for our work, and our prices will pleasantly surprise you. Bouwwensen's clients are people who know the value of time.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  They did a great job and I liked the flexibility on when to come

Populaire lokale tegelzetters in Noordwijkerhout

Andere vakmensen in Noordwijkerhout

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur