Vind Meubelmakers in Noordwijkerhout

Op zoek naar Meubelmakers in Noordwijkerhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Noordwijkerhout

 • RUSTEEL
  RUSTEEL
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  RUSTEEL ontwerpt en produceert industrieel vormgegeven meubilair en interieur op maat. Wij waarderen ambacht, authenticiteit en originaliteit in een wereld vol geautomatiseerde geproduceerde massaproducten gemaakt van plastic. Deze waarden zijn gecombineerd door unieke, duurzame en handgemaakte producten van natuurlijke materialen te maken. Dit in combinatie met recycling en upcycling. Gevestigd in Amsterdam. Instagram: Rusteel_ RUSTEEL designs and produces custom built furniture and interior with an industrial vibe. We value craftmanship, authenticity and originality in a world of automatic manufactured mass products made from plastics. Those values are combined through designing and producing unique, sustainable and handcrafted products made from natural materials in combination with recycling and upcycling. Based in Amsterdam

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goede vAkman
 • BC Houtwerk
  BC Houtwerk
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  Ik ben sinds een aantal jaar zelfstandig meubelmaker/timmerman. In mijn werkplaats in de waarderpolder met moderne machines kan ik in eigen beheer alle houtbewerkingen doen, inclusief nulvoeg kantenlijmen. Op deze manier ben ik niet afhankelijk van andere partijen en daarmee flexibel met over het algemeen korte levertijden. Mijn motto is "ieder huis verdiend maatwerk meubels!"

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Bastiaan did a fantastic job for us (building a desk, 2 cabinets and a countertop in our kitchen), he was easy to communicate with, gave us a lot of ideas and was very flexible. He worked so well that we extended his scope and would rehire his for any other jobs. Highly recommended!
 • 3Dsign4kids
  3Dsign4kids
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  Mijn bedrijf vervaardigd houten producten en is gevestigd in Hillegom. Het is een eenmansbedrijf dat samenwerkt met, aan het product gerelateerde collega's en leerlingen van het Hout en Meubelerings College te Amsterdam. Het bedrijf is door het SBB erkend als leerbedrijf. Wij beschikken over een zeer ruime werkplaats, waar wij uw prouct kunnen bouwen, afwerken of voorbereiden. De kracht van mijn onderneming zijn kwaliteit en het denken in oplossingen. Naast het vervaardigen van regulier timmerwerk, voer ik reparaties restauraties en nieuwbouw uit aan rijtuigen en daaraan verwante producten zoals authentieke woonwagens.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Een bestaand houten stapelbed aangepast en ingebouwd in onze stacaravan. Heel blij met het resultaat!
 • PJC interieurbouw & evenementenbouw
  PJC interieurbouw & evenementenbouw
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  PJC interieurbouw & evenementenbouw is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Leiden en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Mocht je iemand nodig hebben die je vakkundig verder helpt met klussen? Patrick is die vakman, een topper is het! Werkt hard, schoon en is betrouwbaar qua werk, communiceren en opleveren van zijn werk. Heeft bij mijn een boksring palen gemonteerd en het podium zeer vakkundig gemaakt van hout!
 • André
  André
  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  Mijn naam is André Ju en ik ben sinds 2013 zelfstandig ondernemer. Van origine ben ik geschoold als elektricien. Bijna 20 jaar heb ik gewerkt als grafisch drukker en ontwerper, waarna ik bedrijfsleiders ben geworden in een kastenfabriek. U kunt dus stellen dat ik van alle markten thuis ben. Mijn bedrijf verricht diverse kluswerkzaamheden in en om het huis. Mijn specialisatie is het bouwen van luxe inbouwkasten na specificatie van de klant. Verder lever ik diensten zoals: - Keukens - Badkamers - Laminaat - Elektra - Waterleidingen - Timmerwerk - Behangen - Schilderen Graag kom ik bij u langs om het werk op te nemen en uw wensen te bespreken. Op basis hiervan stel ik een vrijblijvende offerte voor u op. Hopelijk tot ziens! André Ju

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Built a very large IKEA wardrobe for the bedroom - did a great job, works perfectly! Also very easy to communicate with and flexible on timing!
 • De Sfeerfactor
  De Sfeerfactor
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  De Sfeerfactor is (sinds 2005) een meubelmakerij en interieurbouwbedrijf gevestigd in Lisserbroek. Alle meubels en interieurs volledig op maat gemaakt in elke gewenste stijl en uitvoering. In een zeer ruime werkplaats, voorzien van alle benodigde houtbewerkingsmachines en gereedschappen, maken wij vaak nog op ambachtelijke wijze, unieke en eigentijdse meubelstukken. Vanuit een idee of schets komen we in overleg met de klant altijd tot een passend ontwerp. We werken met massief hout, meubelplaat, staal en/of combinaties hiervan. Je bent bij ons aan het goede adres voor o.a.: Tafels, banken, wandkasten, boekenkasten, inbouwkasten, TV meubels, dressoirs, side tables, salontafels, keukens, vergadertafels, badkamermeubels, restaurant/ winkelinrichting en zeker ook meubels voor buiten. Fijn dat mooie maatwerkmeubels niet altijd duur hoeven te zijn.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Jammer dat ik niet werd geïnformeerd over de welke kant de deuren opengaan. Nu moet ik telkens een stoel opzij zetten.
 • Jema Timber
  Jema Timber
  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  Goedendag en welkom op het profiel van Jema Timber. Jema Timber is ontstaan uit een voorliefde voor het materiaal hout. Van jongs af aan ben ik aanraking gekomen met hout. Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Juriaan Metselaar. ik kom uit een familie van verschillende generaties timmermannen en meubelmakers. Na jaren in de (interieur)bouw gewerkt te hebben in ons familiebedrijf was het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Mijn ervaring, kennis en kunde deel ik graag met andere mensen, ik sta voor u klaar voor allerlei klussen in en rondom het huis. Alles is met hout te maken en niets is te gek. ik ben u graag van dienst Neem contact met mij op en ik help u graag verder. Ons hoogste doel is het afleveren van kwaliteitswerk aan tevreden klanten.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  We hebben akkoord gegeven voor de bouw van een meubel en aangegeven dat er tijdsdruk was ivm met de opening van een zaak. Meermaals afgesproken om alle punten door te nemen en kleine wijzigingen te bevestigen. Hij gaf aan materiaal te gaan bestellen en aan de slag te gaan. Twee weken later appt hij dat de opdracht 1,5 maand later pas opgeleverd gaat worden omdat hij in de tussentijd andere projecten heeft aangenomen. Onbetrouwbare zakenman, komt zijn afspraken niet na.
 • M. Streuper
  M. Streuper
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  Ik ben een handige jongeman. Ik heb 3 dagen in de week beschikbaar gesteld voor mijn eenmanszaak: M. Streuper. Qua opleiding ben ik meubelmaker, ik ben momenteel ook technische man bij een groot tuincentrum. Ik heb jarenlang gewerkt in de totaal gevel onderhoud en bij een sloopbedrijf. Ik ben enthousiaste duizendpoot.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Het is alweer even geleden dat Martijn een headboard voor ons bed heeft gemaakt. Nu al bijna 2 jaar verder nog steeds zo blij met het resultaat. Ook de communicatie was top!
 • Mechaia interieurbouw
  Mechaia interieurbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  elke huis kent zijn eigen projecten en zijn eigen oplossingen. bij ons ben je aan het goede adres. bij mechaia interieurbouw kijken we graag met u mee of het nu gaat om de installatie van een nieuwe keuken of het maken van cine Wall, kasten op maat, ik hen 15 jaar ervaring binnen de bouw en timmerwerk waarvan 6 jaren op het gebied van hang en sluitwerk. dit biedt mij de mogelijkheid om diverse klussen aan te nemen, daarnaast gebruikt ik de de nieuwste gereedschap van het merk festool dat maakt het werk sneller en perfect

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Heel blij met het resultaat
 • MEUBELWERK
  MEUBELWERK
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Meubelmaker in Noordwijkerhout

  Maken van meubels en interieur! Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels en interieur. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en zijn niet snel tevreden! Dit heeft ons al vele mooie opdrachten mogen doen maken. Een selectie kunt u hier zien. Mocht u een idee graag willen verwezenlijken neem dan geheel vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst! Making furniture and interior. We are specialized in manufacturing furniture and interior construction. We set high standards for our work and are not easily satisfied. This has already allowed us to complete some great assignments. You can see a selection here. If you would like to realize an idea, please contact us without obligation and inquire about the possibilities. We are happy to serve you!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De samenwerking met Paul was uitermate prettig. Hij reageert snel, denkt mee over een goede oplossing, en betrok ons actief in het ontwerp. Het eindresultaat is een prachtige kast onder 2 schuine muren, en een aangesloten bureau.

4.8

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Noordwijkerhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 118 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Noordwijkerhout

Andere vakmensen in Noordwijkerhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt