Vind hoveniers in Moordrecht

Op zoek naar hoveniers in Moordrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Moordrecht

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75125 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom gesnoeid blij mee! Later ook gras laten leggen door deze partij.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75536 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam eerst kijken vorige week en is vandaag zeer netjes te werk gegaan! Ziet er strak uit
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95803 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Op tijd, prettig contact, goed werk!
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Hovenier in Moordrecht
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Professioneel, vriendelijk in de omgang en werkt erg netjes. Echt een aanrader !
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85126 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tuin is mooi betegeld snel gedaan !😊 Mij is blij👍👍 Hele aardige man!!
 • van Dam timmerwerken
  van Dam timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6572 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  Van Dam Timmerwerken is een timmerbedrijf die zich primair richt op het buitentimmerwerk. Eigenaar Evert van Dam heeft het timmer vak van huis uit geleerd. Van Dam Timmerwerken maakt gebruik van flexibele arbeidskrachten en werkt nauw samen met een kring van geselecteerde zzp-ers, die elk op hun vakgebied professionals zijn. Belangrijke pijlers van van Dam Timmerwerken zijn milieu verantwoord ondernemen, recyclen van materialen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag langs om u te informeren over de mogelijkheden en kunnen een beeld schetsen van het beoogde eindresultaat.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  de plaatsing en levering van de schutting is gewoon TOP.
 • D Heuvelman Services
  D Heuvelman Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  D Heuvelman Services is een eenmanszaak het is gestart in 2017 voorheen werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in verschillende bedrijfstakken waar ik mijn ervaringen heb opgedaan in onder andere grond, straat, riolerings werkzaamheden reparaties motorvoertuigen staal constructies montage werkzaamheden in bezit van vca vol en bhv mijn bedrijfsmotto is: gewoon je best doen voor je klanten net als ik dat van iemand verwacht die bij mij komt werken.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goede communicatie, goede prijs, Dennis snapte precies wat ik wilde met mijn schutting en heeft het top uitgevoerd!
 • Van Dam Tuinservice
  Van Dam Tuinservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75158 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  Ervaren hovenier uit boskoop doet heel veel alle voorkomend planten en bomen snoeien ,onkruid weghalen en afvoeren ,straat,terras word groenaanslag en mos verwijderd en ook kan ik uw planten bestellen naar uw keuze en die worden ook beplant, vraag het vrij blijvend prijsopgave via a-mail, ook schuttingen of gaaswerk voor klimop en tuinrenovatie ,daarnaast ook vijver schoonmaken .ook bij veel bewoners die in flat of app-woning ofVvE kunnen we uw balkons aanvullen met mooie planten en sierpotten vb per kwartaal aan seizoenverbonden(winter/lente/zomer en herfst) zie facebook onder naam herman vandam5070 voor meer info en fotos met mooie 80 referenties op dit werkspot natuurlijk ook tuinaanleg,straatwerk en grasgazon en split en stenen aanleg uiteraard kunt uw opdracht opgeven met totaalbedrag wat u kan uitgeven dan geef ik uw passend opdracht,daarnaast doen wij ook rioolverstoppingen enafvoerregenpijpen repareren enuiteraard goedeverwateringen in roosters en putten en straatwerk,

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk uitgevoerd. Doet wat beloofd is.
 • De Heer Verhuur
  De Heer Verhuur
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  Wij zijn De Heer Verhuur Een klein bedrijf dat diverse werkzaamheden voor u in de tuin kan uitvoeren. Van bomen verzorgen tot het plaatsen van vlonders en beschoeiingen. Tevens kunnen wij voor u het grondwerk verzorgen. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van uw opdracht. Ook beschikken wij over divers eigen grondverzetmaterieel. Heeft u een relevante opdracht voor ons dan horen wij graag van u . Groet Arie. De Heer verhuur

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Fijne communicatie en snel beschikbaar. Klus netjes en snel uitgevoerd. Erg tevreden!
 • PMD Civiele Techniek
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Moordrecht

  PMD civieletechniek Wij staan voor u klaar voor de kleinere klussen In en om het huis. Wij zijn van alle markten thuis

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Alles was goed. - Communicatie duidelijk en op tijd - Prijs op goed niveau - Werk goed opgeleverd

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Moordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1423 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Moordrecht

Andere vakmensen in Moordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt