Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Moordrecht

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95107 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkt snel en goed
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75305 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Stucwerk in de keuken strak opgeleverd. Is keurig en netjes gedaan. Fijne mensen
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65340 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wegens onvoorziene omstandigheden een kleine vertraging opgelopen, maar het stuukwerk is netjes en professioneel geplaatst. Vriendelijke mensen, goed werk geleverd.
 • van Dam timmerwerken
  van Dam timmerwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5569 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Van Dam Timmerwerken is een timmerbedrijf die zich primair richt op het buitentimmerwerk. Eigenaar Evert van Dam heeft het timmer vak van huis uit geleerd. Van Dam Timmerwerken maakt gebruik van flexibele arbeidskrachten en werkt nauw samen met een kring van geselecteerde zzp-ers, die elk op hun vakgebied professionals zijn. Belangrijke pijlers van van Dam Timmerwerken zijn milieu verantwoord ondernemen, recyclen van materialen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag langs om u te informeren over de mogelijkheden en kunnen een beeld schetsen van het beoogde eindresultaat.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Met 1 woord: Ge-Wel-Dig! Ik schrijf normaal nooit een review, maar van Dam Timmerwerken verdiet er zeker een. Om te beginnen is de communicatie erg duidelijk en denkt hij heel goed met je mee wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben de bestaande heg weglaten halen en een nieuwe schutting laten bouwen. Dit heeft hij heel goed uitgedacht en met een eerlijke prijs een offerte opgesteld. Vanaf dag 1 wisten we wat ons te wachten stond en zonder uitloop zijn werk afgerond. De kwaliteit en discipline van werk is echt goed en ook de kwaliteit van materiaal is erg goed! Ik raad hem zeker aan! Bedankt Evert!
 • E. de Jong Vloerenbedrijf
  E. de Jong Vloerenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85314 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Vriendelijke mannen, snel en netjes gewerkt. Vloer in de bijkeuken gelegd.
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Professional, swift communication, great service and craftmanship. The fence is looking very good!
 • PMD Civiele Techniek
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  PMD civieletechniek Wij staan voor u klaar voor de kleinere klussen In en om het huis. Wij zijn van alle markten thuis

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Alles was goed. - Communicatie duidelijk en op tijd - Prijs op goed niveau - Werk goed opgeleverd
 • Sven Happens
  Sven Happens
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Sven Happens because sven makes it happen. Voor elke probleem of idee een passende oplossing. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Sven is heel betrouwbaar en nauwkeurig. Hij komt zijn afspraken na. Hij gaf zelfs advies dat ik niets hoefde te laten doen! Hoe eerlijk ben je dan? Super eerlijk!
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75266 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Reageerde heel snel op een spoedklus. Ze dachten mee en gaven goed advies over hoe het beste de muren te stucen. Ik ben heel blij met het resultaat.
 • Freek Maakt
  Freek Maakt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metselaar in Moordrecht

  Freek Maakt kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman klus in Gouda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Freek Maakt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Kwam op tijd, top werk afgeleverd, prettig iemand

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Moordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1961 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Moordrecht

Andere vakmensen in Moordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt