Vind tegelzetters in Moordrecht

Op zoek naar tegelzetters in Moordrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Moordrecht

 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.1 van 54.1571 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  tegelzetter zou zaterdag rond 14.00 uur komen , krijg ik vlak voor 14.00 uur te horen dat zijn auto sleutel is gebroken. wat ervan waar is laat ik in het midden, maar geen vertrouwen.
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Snel, efficiënt, kundig en vriendelijk.
 • tegelservicewaddinxveen
  tegelservicewaddinxveen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  Hallo ik zal me even voorstellen Kika tegelzetster van beroep als u dit leest eerst werkte ik voor mijn man ,ben nu voor mezelf begonnen. leest u aub alle referenties van vroeger Kluszeker hier staan ongeveer 150 referenties van mij. ik specialiseer me op keukens ,badkamer, vloer tegels en toilet betegeling met alle soorten tegels . ik geef bij het bericht direct prijsopgave deze is altijd inclusief lijmen en voeg BTW en tien jaar garantie Mijn werkzaamheden vallen onder mijn bedrijfsverzekeringen dus altijd garantie. Wie weet tot ziens Met vriendelijke groet Kika Tegelservice Waddinxveen

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Opdracht snel en op korte termijn uitgevoerd.
 • Aflex Service Bedrijf (ASB)
  Aflex Service Bedrijf (ASB)
  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  Allround klusjesman voor particulier of bedrijf met KvK inschrijving, VCA-VOL en rijbewijs BE voor in de stad Gouda of omgeving en indien mogelijk kom ik gewoon met de transportfiets om de kosten te verminderen. Reparatie, renovatie, restauratie, of gewoon verandering of vernieuwing. Op het moment gespecialiseerd in S.O.S. klussen en maak dus alleen afspraken die op zeer korte termijn gedaan moeten of kunnen worden. Vanaf Augustus 2023 alleen klussen in Gouda en omgeving. Met vriendelijke groet, Adriaan vd Graaf Aflex Service Bedrijf (ASB)

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Klemmende voordeur is vakkundig en snel verholpen. Ik kreeg snel een reactie en de communicatie en prijsopgave was duidelijk.
 • Rapits
  Rapits
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  Renovaties Badkamer/WC: verwijderen van oud vloer en meubels. Aanleggen van nieuw vloer en meubels. Woonkamer/slaapkamer: meubels en Lampen

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  Het was plezierig zaken doen met Pablo. De communicatie vooraf verliep erg prettig. Hij levert snel en goed werk af en legt daarbij uit wat hij doet en waarom hij dat doet. Daarnaast gaf hij ook nog allerlei extra adviezen, wat ik erg op prijs stelde. Indien ik weer iets met tegels te doen heb in huis, dan zal ik hem zeker weer inhuren.
 • TRUST Renovatie B.V.
  TRUST Renovatie B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  TRUST Renovatie B.V. Specialist in al uw renovatie en onderhoud werkzaamheden. Lijst van onze meest voorkomende werkzaamheden. -PVC/laminaat/tegelvloeren -Verlaagde plafonds/wanden plaatsen -Stucwerk -Toiletrenovatie -Badkamerrenovatie -Traprenovatie -Schilderwerk

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ralph en zijn mannen beveel ik van harte aan. De mannen werken keihard, en hebben zeer veel oog voor detail. Ook het stucwerk van plafonds en muren is zeer strak. Daarbij is eigenlijk is geen verzoek teveel voor ze. Omdat de planning bij ons zeer strak was en wij zelf steeds met extra zaken kwamen die we op laatste moment ook wilden doen zoals bv plaatsen van een industriele deur en het stucen van bijna alle muren hebben ze zelfs in het weekend extra gewerkt met extra mensen om te zorgen dat alles op tijd opgeleverd kon worden. Ook zeer fijn was dat Ralph ook uit zijn ervaring je gerust kan stellen dat alles goed en timing gehaald gaat worden op momenten waarop ik door onze eigen te strakke planning me zorgen maakte. Trust BV zou ik zo weer kiezen voor onze volgende verbouwing klus.
 • Mano Safety
  Mano Safety
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  -Voor de installatie, reparatie of onderhoud van uw vloerverwarming bent u hier op het juiste adres! -Vloerverwarming aanleggen met A-label materiaal infrezen stofvrij met nieuwste apparaten -Radiatoren vervangen en aansluiten -Loodgieters werkzaamheden -Riool ontstoppen service -Elektra en groepenkast vervangen of samen stellen 1 fase of 3 fase -Brandslanghaspels vervangen, keerklep vervangen met KIWA keurmerk en NEN 1006 volgens water werkblad 1.4G. -Offerte binnen 24 uur

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Dezelfde dag nog de pomp vervangen. Netjes alle leidingen schoongespoeld, keurig gewacht tot de vloerverwarming het weer deed. Zeer tevreden over deze 2 heren
 • RS Flooring
  RS Flooring
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  Mijn naam is Roy Suijkens en ik ben sinds 8 jaar aan het werk als ZZP'er en heb mijn eigen bedrijf opgezet R.S.Flooring . Altijd al gewerkt voor diverse bouw- en klusbedrijven, maar sinds ik voor mijzelf ben begonnen heb ik mij gespecialiseerd in het leggen van verschillende vloeren. Dit gaat vooral om giet-, laminaat-, pvc- en tapijtvloeren. u kunt ook een kijkje nemen op mijn website. Bij menig opdrachtgevers al veel ervaring opgedaan en hierdoor echt de technieken en handigheid van het vak geleerd. Voor particulieren maar ook voor grote bedrijfspanden. De klant staat bij mij centraal en samen maken we de beste keus voor de beste vloer. Een vloer is natuurlijk niet iets wat je elk jaar wilt vervangen. Het gevoel is hierbij erg belangrijk van beide kanten. Dit bereik ik door vriendelijk, duidelijk en vooral eerlijk te zijn. Afspraak is bij mij afspraak. Werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren: -Advies opmaat -Egaliseren -vloeren verwijderen -vloeren leggen (PVC, laminaat, tapijttegels, gietvloeren) -materiaal aanleveren* -plinten plaatsen *Indien u de vloer zelf al gekocht heeft is dit ook geen probleem. Garantie op het materiaal komt dan te vervallen. Wilt u een afspraak maken op de showroom of bent u op zoek naar een gemotiveerde vakman die op een professionele manier uw vloer kan leggen en dit uiteraard tegen een scherp tarief. Dan hoop ik dat ik uw aandacht heb getrokken en we elkaar snel zullen ontmoeten! Tot snel.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Erg Soepel! Roy is heel vriendelijk, en komt z'n afspraak na! Ik heb de PVC vloer zelf geplakt, en de ondergrond was super strak gedaan, echt een aanrader!
 • Moonen Natuursteen
  Moonen Natuursteen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  Natuursteenwerken, tegelwerken, vloeren, badkamers, aanrechtbladen, dorpels, vensterbanken, stelwerken, onderhoud en reparatie. Portugese cementtegelspecialist. Marmeren vloeren, schuren en onderhouden.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  150 m2 keramische houtlook tegels laten leggen in appartement in Scheveningen. Tegels waren gekocht by Throne in Den Haag. Tegels laten leggen via Werkspot door Moonen Natuursteen. De tegels waren lastig te leggen. Hans Moonen is een zeer ervaren vakman die bijzonder kritisch is op het resultaat. Na tien dagen werk met twee man werd een uitstekend resultaat bereikt waar we erg blij met zijn. Zeker een aanrader!
 • E. de Jong Vloerenbedrijf
  E. de Jong Vloerenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85307 reviews
  Tegelzetter in Moordrecht

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Snel, beste prijs en prima vakwerk

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Moordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 772 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Moordrecht

Andere vakmensen in Moordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt