Vind Meubelmakers in Moordrecht

Op zoek naar Meubelmakers in Moordrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Moordrecht

 • klusbedrijf pour toi
  klusbedrijf pour toi
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  klusbedrijf pour toi is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Fijne mensen werken strak en denken mee
 • van Velzen houtwerk
  van Velzen houtwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  van Velzen houtwerk uit Rotterdam is een bedrijf dat zich richt op het werken met hout, zowel binnen als buiten. Na mijn opleiding machinale houtbewerking heb ik 8 jaar in timmerfabrieken gewerkt als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Daarnaast heb ik veel in ons eigen huis geklust en gemaakt. Ik werk graag met hout, omdat ik het mooi natuurlijk materiaal vindt. Mijn ervaring is heel breed, van het maken van rechte steektrappen, meubels maken zoals bedden kasten en bureaus, wanden plaatsen, deuren plaatsen, houten vlonders maken, horren plaatsen tot vloeren leggen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Prima werk geleverd. Wij zijn heel tevreden met het dressoir wat Emiel op maat heeft gemaakt en precies zoals wij het bedoeld hadden.
 • De kastenmakerij
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  Hallo, Ik ben Kees de Hoop van de kastenmakerij, een ZZPer die kasten maakt en interieurs aanpast. Kasten aangepast aan de sfeer van je huis, met jou ontwerp. Kast voor je wasmachine, open haard kast in de woonkamer, garderobekast, walk in closet, pantry keuken, deuren voor Ikea kasten e.d. ik kan het voor je maken, rekeninghoudend met je budget. Welke afwerking je wil bepalen we samen. Je kunt zelf je kast op kleur brengen met verf, maar ik kan dat ook voor jou doen met Sikkens Rubbol (spuiten of rollen). Het basismateriaal van je kast in MDF, HPL, multiplex of 'gewoon' mooi hout, is geen probleem. Naast het maken van kasten maak ik ook metalstud wanden (behang en verf klaar). Voor het aftimmeren van kamers zoals het plaatsen van plinten, van vensterbanken, van boekenplanken e.d. kun je ook bij mij terecht. Ik hoop snel iets van je te horen. Met vriendelijke groet, Kees de Hoop

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wij hebben Kees benaderd omdat wij een op maat gemaakte kast wilden, die moest aansluiten aan een bestaande kast. Kees is langs geweest en we hebben samen gekeken naar de mogelijkheden. Hij was flexibel en meedenkend, erg fijn. Hierna heeft hij super netjes een 3D tekening aangeleverd en zijn we akkoord gegaan. Wij hebben ervoor gekozen om nog een deel zelf te verven, wat iets scheelt qua kosten, maar ook geheel afgewerkt is mogelijk. Echt flexibel op alle vlakken, maar geeft ook aan wat wel/niet kan. De gehele bouw van de kast hebben we foto’s ontvangen van de vorderingen. Wat wel echt leuk is. Vervolgens heeft hij de kast geplaatst en zijn we super blij met het resultaat. De communicatie verloopt super goed, en hij wil ook trots zijn op zijn werk. Alles bij elkaar een goede ervaring en zouden Kees zo weer vragen of aan iemand aanbevelen.
 • Gavoma
  Gavoma
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  Het is mijn passie om van prachtige materialen een uniek product te maken. Niet kopen maar zelf maken, en dan net even anders. Mijn liefde voor de mooie houtsoorten en het bewerken van het staal vind je terug in het resultaat. De kracht zit 'm in de details, waarbij mijn vakmanschap het verschil maakt. ‘Van niets iets moois maken’, daarvoor ga ik iedere dag vol energie aan de slag. Alle producten worden in de werkplaats in Montfoort gemaakt. Door middel van handarbeid, met natuurlijk de hulp van wat machinale bewerking. Inmiddels maak ik allerhande meubels en heb ik bijna alles wel een keer gemaakt. Toch blijven de mogelijkheden en uitdagingen eindeloos en ga ik nog steeds iedere dag met veel plezier aan de slag om nieuwe meubels te bedenken en te maken. De naam GAVOMA staat voor ‘gaat voor maatwerk’ en past daarom helemaal bij mij!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Peter heeft twee mooie kasten op maat gemaakt voor een slaapkamer en garderobe. Hij denkt goed mee en levert op tijd.
 • Erik van Zanten ontwerpen en bouwen
  Erik van Zanten ontwerpen en bouwen
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  Erik van Zanten Ontwerpen en Bouwen is een kleinschaling persoonlijk bedrijf dat zich richt op het ontwerp en realisatie van interieur- en architectuuropgave. Architect en meubelmaker Erik van Zanten is de oprichter. Opgebouwde ervaring bij diverse architectenbureaus en interieurproducenten hebben een realistische en praktische blik op interieur en architectuur gevormd. Onze kracht ligt bij het (ver-)bouwen van nieuwe of bestaande ruimten tot de ideale woning of werkomgeving, bijzondere gebouweigenschappen dragen bij aan het ontwerp voor een nieuwe inspirerende omgeving. Erik van Zanten verplaatst zich in zijn opdrachtgevers en creëert en realiseert in nauwe samenwerking maatwerkoplossingen die passen bij hun manier van wonen, werken en leven. Hoe meer inzicht in de opdrachtgever en zijn of haar wensen des te beter het resultaat. Erik van Zanten werkt graag samen met collega professionals en heeft daarvoor een netwerk opgebouwd zodat met specifieke kennis het beste uit ieder project gehaald kan worden. Meer info ERIKVANZANTEN . nl

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Heldere communicatie en zeer vakkundig werk geleverd!
 • Kramer Products B.V.
  Kramer Products B.V.
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  Welkom bij Kramer Products B.V. in Rotterdam, waar vakmanschap samengaat met persoonlijke service. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor diverse klussen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat veel klussen uniek zijn en daarom bieden we meer dan alleen de standaard service. Bij Kramer Products B.V. draait het niet alleen om het uitvoeren van de klus, maar ook om het delen van kennis en ervaring. We bieden verschillende opties aan om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften: DESKUNDIG ADVIES: We luisteren naar uw wensen en geven advies op maat om de beste oplossing te vinden voor uw situatie. SAMEN KLUSSEN: Wilt u de klus zelf doen, maar heeft u wat begeleiding nodig? Geen probleem! We kunnen de klus voordoen, samen met u uitvoeren of u stap voor stap begeleiden, zodat u zelf ook leert en zelfverzekerd aan de slag kunt. VOLLEDIGE ONTZORGING: Liever de klus volledig uit handen geven? Ook dat is mogelijk. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, van begin tot eind. Ons aanbod omvat onder andere: Renovaties: badkamers, toiletten, keukens. Tussenwanden plaatsen. Zolder isoleren en afwerken. Elektrische reparaties en installaties. Timmerwerk. Sloopwerk. Divers montagewerk (klein & groot). Daarnaast bieden we een unieke service: onze REPAIRSHOP. Is er iets kapot of gaat iets bijna kapot? Bel gerust naar onze repairshop! We zijn gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten voorwerpen en apparaten. Geen klus is ons te klein of te groot. U kunt altijd bij ons terecht met vragen over mogelijke reparaties. Bij Kramer Products B.V. staat uw wens centraal en zien we graag tevreden klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten welke klus u voor ogen heeft. Wij helpen u graag!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Het is altijd afwachten wie je via Werkspot inhuurt voor een klus. Met Kramer Products BV is er boven verwachting uitstekend werk afgeleverd. Niet alleen een prettige persoonlijkheid maar Frank bezit de nodige competenties waar wij zeer over te spreken zijn. Frank luistert naar de wensen, bereid zijn werk voor, is nauwkeurig, heeft oog voor detail en geeft een betrouwbare indruk. Beslist een aanrader. Wij zullen Kramer Products BV beslist nog vaker inhuren voor werkzaamheden.
 • Masiwa
  Masiwa
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  We are a crew of professional carpenters with years and fields of experience. We offer customized designs according to the environment, health, occupation and budget. Our specialization is woodwork although we offer wide range of services, from renovation to decoration. We value fast and satisfactory work on time with understanding client's expectations.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wij hadden heel fijn contact. Hij snapte meteen wat wij graag wilden. Ook aanpassing waren meteen gedaan. Wij zijn blij met onze inbouwkast en zouden hem zeker weer contacteren voor nieuwe projecten.
 • Slinkart Design
  Slinkart Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  SLINKART-DESIGN ontwerp met een knipoog Ik ben Sander van der Waal. Na een studie aan de Kunst Academie te Utrecht waar ik de opleiding architectonische vormgeving en industrieel ontwerpen heb genoten ben ik een vervolg opleiding gaan doen aan het Hout & Meubilerings College te Amsterdam. Met een artistieke achtergrond en Ambachtelijke vaardigheden, beschik ik nu over een flink dosis creativiteit en de nodige vakmanschap die ik graag met u wil delen. Bij Slinkart-Design kunt u terecht voor al uw bijzondere, unieke meubelstukken en ruimtelijke oplossingen, waarin creativiteit, functionaliteit en vakmanschap in terug te vinden zijn. Waarin netheid en oog voor details hand in hand gaan en waar persoonlijke benadering en betrokkenheid net zo belangrijk zijn. DAAR WAAR UW CREATIVITEIT EVEN TE KORT SCHIET DENK IK GRAAG MET U MEE.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Proactief in benadering en deed mee over het ontwerp. Contact verliep soepel en gemakkelijk!
 • Flexywerk
  Flexywerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  Flexywerk Flexywerk is een bedrijf dat zich toelegt op het bouwen van kasten op maat. We maken nieuwe meubels om lege ruimtes in de keuken of woonkamer, slaapkamers, op maat gemaakte bedden of stapelbedden op te vullen, ook maken we op maat gemaakte kledingkasten, of de kast die je nodig hebt voor de badkamer of onder de trap met het gewenste design. We restaureren ook trappen of plaatsen laminaat met led of klassieke verlichting... We bouwen trappen voor de tuin of welk project dan ook in hout, we restaureren eetkamermeubels en vitrines. We werken om aan uw behoeften te voldoen Flexywerk es una empresa que se enfoca en la construcción de gabinetes personalizados. Hacemos muebles nuevos para llenar espacios vacíos en la cocina o salón, dormitorios, camas o literas a medida, también hacemos armarios a medida, o el armario que necesites para el baño o debajo de la escalera con los diseños deseados. También restauramos escaleras o instalamos laminado con LED o iluminación clásica... Construimos escaleras para el jardín o cualquier proyecto en madera, restauramos muebles de comedor y vitrinas. Trabajamos para satisfacer sus necesidades. Flexywerk is a company dedicated to building custom cabinets. Hacemos new furniture to fill empty spaces in the kitchen or living room, bedrooms, custom beds or bunk beds, we also make custom wardrobes, or the closet you need for the bathroom or under the stairs with the desired design . We also restore stairs or install laminate with LED or classic lighting... Nosotros build stairs for the garden or any project in wood, we restore dining room furniture and display cases. Working to meet your needs.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Hij reageerde heel deel en was erg vlot in zijn werk. Hij heeft het zeer goed gedaan.
 • Rustiek Design
  Rustiek Design
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Meubelmaker in Moordrecht

  Bent u opzoek naar een meubel op maat of wilt u graag een meubel hebben die u graag wilt laten maken voor uw huis of werkplaats? Bij Rustiek Design realiseren wij graag wensen van bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor onder andere keukens, kasten voor alle ruimtes in uw huis of werkplaats, badkamermeubilair, tafels, tuinmeubels, bar en balie, werkkasten en allerlei andere passende oplossingen. Neem gerust een kijkje in ons portfolio om te zien wat wij al hebben mogen maken. Bij ons ligt de focus op de juiste afwerking, hoog kwaliteit materiaal, en persoonlijke service naar de klant. Wij realiseren interieuroplossingen op maat in onze eigen werkplaats die gevestigd is in Capelle aan den Ijssel. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Professioneel, vriendelijk en komt afspraken na. Uiteindelijk hebben wij de klus niet uitgevoerd omdat het niet meer nodig bleek en ook toen kregen wij een fijne, vriendelijke reactie. Wij raden Rustiek Design aan en zullen hem zeker weer benaderen als wij een andere klus hebben in de toekomst.

4.9

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Moordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 118 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Moordrecht

Andere vakmensen in Moordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt