Vind hoveniers in Amerongen

Op zoek naar hoveniers in Amerongen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Amerongen

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35171 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Roel heeft fantastisch werk verricht. Door ziekte kon ik mijn tuin niet meer onderhouden en het was een wildernis. Roel is twee dagen bezig geweest om orde te scheppen en mijn tuin op te knappen en dat heeft hij geweldig gedaan. Ik kreeg zelfs complimenten van mijn buren. Ik heb Roel gevraagd mijn tuin twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakman, mooi bestraat en denkt goed mee! Zeer tevreden!
 • Wiggemansen Hoveniersbedrijf
  Wiggemansen Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Hoveniersbedrijf Wiggemansen voor al uw tuinwerkzaamheden. Ik ben Ronald Wiggemansen en ben al +/- 10 actief in hovenier en ik kan de totale aanleg en onderhoud van uw tuin voor u verzorgen. Mijn werkzaamheden: grond afgraven/egaliseren, bestraten, beplanting, gras, schuttingen, onderhoud en meer.. De werkzaamheden doe ik graag in overleg en met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Wij houden ons zo veel mogelijk aan 1 project per keer zodat de klus zo snel mogelijk is geklaard en uw zo snel mogelijk kan genieten van uw tuin. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Ronald reageerde snel en kon de volgende dag al komen. Hij denkt mee en heeft prima werk verricht. Zeer tevreden.
 • Wiggemansen Bestrating
  Wiggemansen Bestrating
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Wiggemansen Bestrating is gelegen in Amerongen. Wij zijn voornamelijk gericht op tuinen te maken. In het bijzonder het aanleggen van verhardingen. Ik heb zelf 2,5 jaar bij een hovenier gewerkt en de nodige ervaringen opgedaan. Certificaten- VCA Opleidingen - Hoveniersopleiding BBL niveau 2

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klus ziet er goed uit! Vriendelijk en snel contact met Jochem.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95734 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Contact verliep prima! Zowat Nog voordat ze geparkeerd waren was de helft al ingeladen. Harde werkers. Vriendelijk! Serkan als ik je in het vervolg nodig heb weet ik je te vinden!!
 • M. van Mourik Dienstverlening
  M. van Mourik Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Amerongen

  M. van Mourik Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Amerongen en omgeving. Zij staan klaar om al je klussen met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met M. van Mourik Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • M.luijendijk dienstverlening
  M.luijendijk dienstverlening
  Beoordeling: 2.8 van 52.854 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Ik ben Maxim ik ben vanaf mijn 12 begonnen in het grondwerk ik heb van alles gedaan kwa grond en straatwerk heb ook een paar jaar op een mobiele kraan gezeten en vindt het gewoon super gaaf om klanten blij te maken

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Deze(jonge) jongens hebben een gewone baan van 9 tot 4 en doen allerhande klussen ernaast,omdat ze dat ook echt leuk vinden. Zelfs in de avonduren, zoals bij mij en in het weekend. Hier hebben ze een boom uit de voortuin gehaald en waar ik dacht een gat over te houden is dat netjes dichtgemaakt. De boom en stronk zijn meegenomen. Ben een tevreden klant!
 • Loon- & Verhuurbedrijf Stefan van Vulpen
  Loon- & Verhuurbedrijf Stefan van Vulpen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Kwaliteit wint altijd! Al meer dan tien jaar werkt Stefan van Vulpen met plezier in de agrarische sector. Nadat hij eerst heeft gewerkt als hovenier, stratenmaker en loonwerker, heeft hij in 2011 Loon- & Verhuurbedrijf Stefan van Vulpen opgericht. Met zijn vele kennis en ervaring is geen klus te groot. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in mini loonwerk. Met onze machines kunnen wij u op vele manieren van dienst te zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor grondwerkzaamheden, rioolaanleg, aanleg en onderhoud van gazons. Naast alle kleine machines bezitten wij ook over groot materiaal voor agrarisch loonwerk. In de afgelopen jaren is onze klantenkring gegroeid en zijn wij werkzaam in de omgeving van Leersum op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn werkzaam voor onder andere aannemers, bouwbedrijven, hoveniers, campings, vakantieparken en particulieren. Wij bieden hoge kwaliteit zodat u tevreden bent. De juiste persoon met de juiste machines. Omdat elke situatie anders is. Wij passen ons aan uw situatie aan. Overal inzetbaar, geen 9 tot 5 mentaliteit. Afspraak = Afspraak. Advies nodig? Wij denken met u mee en helpen u graag. Wij werken onder Cumela voorwaarden.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Stefan is echt goud waard. Vanaf het eerste gesprek tot de uitvoering: helemaal perfect. Hij vraagt goed door wat de klus precies inhoudt en komt kijken om het in kaart te brengen. Klus in alle rust en volgens afspraak goed uitgevoerd! De prijs was uitstekend. Ik vraag Stefan graag een keer terug.
 • Van Binsbergen Bouw
  Van Binsbergen Bouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Amerongen

  Welkom bij Van Binsbergen Bouw. Mijn naam is Dirk van Binsbergen, eigenaar van Van Binsbergen Bouw sinds 2015. Hiervoor heb ik 10 jaar in loondienst gewerkt als timmerman. U kunt bij mij terecht voor: - Mantelzorgwoning - Totaal renovaties in/om huis - Dak dekken - Van dakpannen t/m EPDM - Dakkapellen - Tuinhuizen/overkapping - En al uw ander timmerwerk - Straatwerk Vraag gerust naar de vele mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Voor een gerichte offerte kom ik altijd graag ter plaatsen even de situatie inmeten/bekijken. Meer foto's en voorbeelden van ons werk, kunt u bekijken op facebookpagina Van Binsbergen Bouw

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dirk heeft fantastisch werk geleverd. Hij denkt goed mee, is deskundig en heeft een mooi terras aangelegd waar onze sauna op komt te staan. Alles netjes waterpas natuurlijk.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Amerongen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 714 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Amerongen

Andere vakmensen in Amerongen

Vind vakmensen bij jou in de buurt