Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Elst, Utrecht

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35181 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Roel was een amicale en vriendelijke man die keihard heeft gewerkt en zich aan alle afspraken heeft gehouden. Voor een volgende klus zou ik hem weer vragen.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95760 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima vakman. Een van de weinige op werkspot die snel reageert .had een conifeer die gesnoeid moest worden echt blij mee hoe deze er nu weer bijstaat echt een aanrader om deze man in te huren ...
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima contact Werk volgens verwachting Scherpe prijs Komt nog terug voor vervolg-opdracht!
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45154 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Gerrald zocht proactief contact en we waren het snel eens over de prijs. Hij heeft de klus dezelfde dag al naar tevredenheid uitgevoerd. We gaan in gesprek over eventuele volgende klussen die we nog hebben.
 • Rijlaarsdam
  Rijlaarsdam
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  hoveniersbedrijf Rijlaarsdam .nl

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik had niet rijlaarsdam voor mijn tuin,maar iemand anders.
 • Wiggemansen Hoveniersbedrijf
  Wiggemansen Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  Hoveniersbedrijf Wiggemansen voor al uw tuinwerkzaamheden. Ik ben Ronald Wiggemansen en ben al +/- 10 actief in hovenier en ik kan de totale aanleg en onderhoud van uw tuin voor u verzorgen. Mijn werkzaamheden: grond afgraven/egaliseren, bestraten, beplanting, gras, schuttingen, onderhoud en meer.. De werkzaamheden doe ik graag in overleg en met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Wij houden ons zo veel mogelijk aan 1 project per keer zodat de klus zo snel mogelijk is geklaard en uw zo snel mogelijk kan genieten van uw tuin. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Ronald reageerde snel en kon de volgende dag al komen. Hij denkt mee en heeft prima werk verricht. Zeer tevreden.
 • Jacobsen Tuinen
  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  Hallo ik ben ber-jan Jacobsen en ik ben een jaar geleden mijn eigen hoverniersbedrijf gestart. Ik doe vooral complete tuinaanleg met alles erop en eraan. Maar ook voor onderhoud kunt u ons bellen. Wij zijn aan het werk in de buurt van Gelderland en omstreken. Stuur mij graag een berichtje!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De tuin is keurig geworden.... Alle oude grond en planten verwijderd en grind laten plaatsen Mooie verandering Jong bedrijf..soms klein beetje sturing nodig Maar ik ben tevreden!!
 • De Buiteninrichters
  De Buiteninrichters
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  Welkom bij de Buiteninrichters Facebook: DeBuiteninrichters Instagram: Buiteninrichters Word wekelijks bijgehouden, neem gerust een kijkje om een beeld bij onze werkzaamheden te krijgen Wij zijn een Hoveniersbedrijf uit Leersum/Amerongen die u volledig kunnen ontzorgen bij de aanleg en het onderhouden van uw tuin of terrein. Vanwege de grote diverse tijd in onze eigen machines gecombineerd met onze brede vak kennis is geen buiten project ons te gek. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Vanaf het moment dat de opdracht online stond was Bas van de Buiteninrichters open en transparant over de werkzaamheden en materialen. Goed advies en komt zijn woord na. De klus is zeer netjes uitgevoerd en wij hebben weer een mooie schutting. Het was erg fijn om zaken te doen met Bas van de Buiteninrichters!
 • M.luijendijk dienstverlening
  M.luijendijk dienstverlening
  Beoordeling: 2.8 van 52.854 reviews
  Hovenier in Elst, Utrecht

  Ik ben Maxim ik ben vanaf mijn 12 begonnen in het grondwerk ik heb van alles gedaan kwa grond en straatwerk heb ook een paar jaar op een mobiele kraan gezeten en vindt het gewoon super gaaf om klanten blij te maken

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Deze(jonge) jongens hebben een gewone baan van 9 tot 4 en doen allerhande klussen ernaast,omdat ze dat ook echt leuk vinden. Zelfs in de avonduren, zoals bij mij en in het weekend. Hier hebben ze een boom uit de voortuin gehaald en waar ik dacht een gat over te houden is dat netjes dichtgemaakt. De boom en stronk zijn meegenomen. Ben een tevreden klant!
 • M. van Mourik Dienstverlening
  M. van Mourik Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Elst, Utrecht

  M. van Mourik Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Amerongen en omgeving. Zij staan klaar om al je klussen met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met M. van Mourik Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Elst, Utrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 649 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Elst, Utrecht

Andere vakmensen in Elst, Utrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt