Vind stukadoors in Elst

Op zoek naar stukadoors in Elst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Elst

 • Alo Stukadoorsbedrijf
  Alo Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Stukadoor in Elst

  Alo Stukadoorsbedrijf in Arnhem Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Klanttevredenheid staat bij ons voorop! Met vriendelijke groeten, Ali Ersoy

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Met Ali kon je goed overleggen, afspraken werden nagekomen. De mannen waren mooi op tijd. Het was een grote klus, dus ze kwamen met een paar man. Ze hebben keihard gewerkt. Binnen twee dagen was alles klaar. Prachtig werk afgeleverd. Het ziet er heel strak uit. Alles netjes opgeruimd. Zeker aan te bevelen deze stucadoors.
 • Piramideklusbedrijf
  Piramideklusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Stukadoor in Elst

  Als Piramide wij voor ons stucwerk. Waar wij gelukkig van worden is het waarmaken van uw dromen door het creëren van de perfect gestucte leefomgeving. Piramide blaast uw gehele huis nieuw leven in en biedt een transformatie van uw woning. Vanuit passie vereeuwigen wij het gevoel dat u in uw ruimtes wilt creëren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Sam is super.... Goede prijs. Ook bij tegenvallende werkzaamheden geen discussie over de prijs. Super netjes gewerkt en snel. Heel erg tevreden met het resultaat. Bij een volgende klus ga ik niet eens meer kijken voor andere aanbieders.
 • Stuc-Ned
  Stuc-Ned
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Stukadoor in Elst

  Dit kunt u onder andere verwachten van Stuc-Ned; - Mogelijkheden worden bekeken op locatie - Passende oplossingen - Kosten en tijdsduur - Gedetailleerde offerte - Planning - Geen verrassingen - Deskundig advies De klant kan een opdracht met een gerust hart aan Stuc-Ned overlaten. De begeleiding en de uitvoering nemen ze graag op zich en staan met een team klaar die deskundig advies geeft en prima vakwerk aflevert. Verzorgde oplevering: Ons team werkt professioneel en levert de opdracht keurig verzorgd op. Vloeren en eventuele aangrenzende muren die niet behaald worden, worden afgeplakt met speciaal beschermingsmateriaal, zodat deze niet worden beschadigd. Werkzaamheden: - Isolatie, buitengevel - Buitengevel stucwerk - Binnen stucwerk - Latex spuiten - Raapwerk - Spackspuitwerk - Sierpleister - Schuurwerk - Saus klaar - Behang klaar - Stucco Graag komen we met u in contact om uw wensen te bespreken! Wij komen graag vrijblijvend langs bij u om de klus te bekijken, scherpe prijs opgave en advies over de afwerking. Bij aanvraag voor een nieuwbouw schattings offerte vermeld altijd uw adresgegevens, emailadres, aantal m2 en huidige ondergrond.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De broers van stuc-ned hebben fantastisch werk afgeleverd 👌 Ze konden zoals afgesproken erg snel aan de slag, voor een hele eerlijke prijs. Echt een aanrader, als nog is wat te stucen heb zal ik ze zeker weer bellen👍
 • Stucadoorsbedrijf Magic
  Beoordeling: 4.7 van 54.75129 reviews
  Stukadoor in Elst

  Welkom bij Stucadoorsbedrijf Magic Na 10 jaar ervaring heb ik mijn eigen bedrijf geopend. we doen al het werk zelf en met NOA–Afbouw Garantie Het is belangrijk voor ons , dat de klant tevreden is. WAT WIJ DOEN ALS WIJ WERK BIJ KLANTEN VERRICHTEN 1. WE BEDEKKEN DE VLOER EN RAMEN EN DEUREN, OM TE VOORKOMEN DAT DEZE VIES WORDEN. 2. HET VOORSTRIJKEN DOEN WE 3. WE CONTROLEREN ONS WERK MET DE WATERPAS EN DE RIJ. HIERMEE KUNNEN WE CONTROLEREN WAAR HET NIET RECHT IS EN CORRIGEREN DIT. 4. SMEER + RIJ MET WATERPAS + MES + NOG EEN MES + SPONS + MES + MES MET WATER/ 5.WIJ DOEN EXTRA LAAG VAN RAFINO+SURF OM TE SUPER GLAD TE DOEN 6. HET WERK WORDT SAMEN MET DE KLANT GECONTROLEERD.(DIT DOEN WE, OMDAT DE TEVREDENHEID VAN DE KLANT BOVEN AAN STAAT.) 7. NA HET WERK MAKEN WE ALLES SCHOON EN NEMEN ONZE VUILNIS MEE. We doen ons best voor goede kwaliteit te leveren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Scherp in prijs. De gestucte wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. Dit is reeds 8 maanden geleden gedaan en er is niets gescheurd of losgekomen. Eigenaar spreekt niet vloeiend Nederlands. Er word wel wat af geknoeid, maar zonder kun je natuurlijk ook niet stucen. Ja ik raad deze Stucadoor aan. Ook reeds al gedaan. En ook die partijen zijn tevreden!
 • Klussenbedrijf Halis38
  Klussenbedrijf Halis38
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stukadoor in Elst

  Stucwerk U kunt op ons rekenen om uw huis perfect te maken met ons ervaren en vriendelijke personeel.Al ons werk wordt gegarandeerd door ons bedrijf.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Halis heeft snel gewerkt en een prachtig gestucte muur afgeleverd. Ter plekke bedacht om een extra muur te stuken wat geen probleem was. Halis kon het topje van de muur niet doen omdat die nog niet klaar was maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit net zo mooi wordt als de rest. Goede prijs en snelle reacties.
 • Ustalli
  Ustalli
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Stukadoor in Elst

  Ustalli stukadoorsbedrijf is een snelgroeiend bedrijf waar momenteel 4 man in dinst heeft. We zijn stukadoors met een lange ervaring en kennis over het stucwerk. U kunt ons vertouwen en wij zorgen voor de rest! M.v.g Ustalli stukadoorsbedrijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hij reageerde snel en denkt heel erg mee met de situatie. Heeft nog een paar extra plekjes meegepakt en samen met zijn broer waren ze erg vriendelijk.
 • Hen & Co.
  Hen & Co.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Stukadoor in Elst

  Met meerdere jaren ervaring en een sterk oog voor detail kan Hen & Co. je helpen met al je Stucwerk. Verder zijn wij actief als Verfer, Vloerspecialist, Klusbedrijf, en Sloopbedrijf in Nijmegen en omgeving. Wij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen of Warmte isolatie, Laminaat leggen, Vloer verwijderen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Stucwerk buiten, Lamp ophangen, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Hen & Co. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Muren van de woonkamer netjes gestuct volgens afspraak en een oude deuropening dichtgemaakt met gipsplaten op mijn verzoek. Is nog een keer terug gekomen om wat bij te werken. Komt terug totdat het resultaat naar wens is. Prettig in de communicatie. Aanrader!
 • Timmerwerk Binnen en Buiten
  Timmerwerk Binnen en Buiten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stukadoor in Elst

  Timmerwerk met zorg en aandacht. Zowel binnen als buiten. Samen met u komen wij tot een plan voor de uitvoer van uw wens. Wij werken graag met hout, genieten van het ontwerp- en maakproces en van het eindresultaat. Een heldere en open communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar glimmertjes in de ogen bij de oplevering. Ik werk samen met mijn man Mathieu; wij zijn een sterk team en vullen elkaar goed aan. Voorafgaand komen wij graag eerst op locatie kijken; om kennis te maken en de situatie ter plaatse te kunnen bekijken. Zo kunnen we de wensen en mogelijkheden bespreken zien we gelijk waar we eventueel rekening mee moeten houden in de klus. Een offerte is uiteraard vrijblijvend. We werken zonder bouwradio en vegen na een werkdag de werkplek aan. Zo zit de klant niet met zaagsel etc. door het gehele huis en kunnen wij zelf de volgende dag weer een prettige start maken. Ook werken we een klus netjes af; met een afdeklijstje en indien van toepassing alles netjes afgekit. Wij werken bij voorkeur met massief hout, en andere natuurlijke materialen. Wanneer we isoleren (in nieuw te plaatsen wanden bijvoorbeeld) gebruiken we daar een vlasisolatie voor; dit is technisch, ecologisch en economisch aantoonbaar de meest innovatieve en beste bouwisolatie. Om zo lokaal mogelijk te blijven, werken wij binnen een straal van 30 á 35 km vanaf het postadres in Doorwerth.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Klus (hout vervangen poort en schutting) is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ze zijn zorgvuldig, komen hun afspraken na, ze denken mee en hebben goede ideeën.
 • M. Jeremicz
  M. Jeremicz
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Elst

  Hallo, ik ben Martin. Ik kom uit Polen, maar woon permanent in Nederland. Communicatie in het Nederlands is voor mij geen probleem. Sinds 2016 heb ik mijn eigen eenmanszaak. Ik houd me bezig met de afwerking van nieuwe appartamenten en de renovatie van oude huizen. Als u meer details wilt weten, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet M.Jeremicz.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Martin was precies de vakman die ik zocht: hij denkt goed mee, komt met verschillende oplossingen en houdt zich aan zijn afspraken. En het belangrijkste: hij levert vakwerk af! Hij heeft het juiste gereedschap, is heel nauwkeurig en werkt netjes. Daarnaast prettig in de communicatie en een harde werker. Bedankt Martin!
 • N&Vbouw
  N&Vbouw
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Stukadoor in Elst

  Bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres voor al uw stucwerk (wand, plafond en buiten) afwerking, ook tegelzetten en beton cire. Wij leveren hoge kwaliteit vakwerk en gebruiken uitsluitend kwaliteits goedgekeurde producten. Onze prioriteiten - loyaliteit en eerlijkheid aan onze klanten, kwaliteit en precisie in ons werk, klanttevredenheid en het opbouwen van een lange termijn vertrouwen en partnerschap.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Op dit moment is het stucwerk van de wand in afrondende fase. Aardige mensen en werken netjes. Mooi en strak werk. Daarom meteen een volgende klus, aanpak van plafond, ook al afgesproken. Inmiddels is het stucwerk wand gereed en alles keurig opgeruimd. Ook het stucwerk van het plafond is gereed en we hebben tevens aansluitend de reeds gestucte wand laten schilderen. Vahid heeft voortreffelijk werk verricht. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze opgeknapte kamer.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Elst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 259 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Elst

Andere vakmensen in Elst

Vind vakmensen bij jou in de buurt