Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Elst

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35191 reviews
  Hovenier in Elst

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Perfecte service. Reageert snel, levert goed werk en is erg vriendelijk. Zeker een aanrader!
 • Akran Infra B.V.
  Akran Infra B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Hovenier in Elst

  Ervaren in diverse soorten klussen. Grote of kleine klussen zijn allen welkom. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Akran heeft een oud tuinhek verwijderd en een nieuw hek geplaatst. De kwaliteit van het werk was uitstekend, bovendien was communicatie heel goed en reageert hij snel op berichten. Zou hem zeker weer inhuren!
 • van Mullem dienstverlening
  van Mullem dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Elst

  van Mullem dienstverlening Stratenmakersbedrijf gelegen in Elst. Gespecialiseerd en gecertificeerd in grond-en straatwerk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klus viel voor de jongens iets tegen maar ze hebben het voor elkaar gekregen. Op vrijdagavond tot 21 uur doorgewerkt. Klasse jongens, voor een volgende klus bel ik jullie. Dank
 • Ponos Hoveniers
  Ponos Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Elst

  Bent u op zoek naar professioneel hoveniersbedrijf in de buurt? Dan bent u bij Ponos Hoveniers aan het juiste adres. Ons team van deskundige hoveniers staat klaar om al uw tuinwensen te vervullen. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, het onderhouden van uw bestaande tuin of het plaatsen van een prachtige overkapping, wij zorgen voor een resultaat dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer integere club netjes werkende en sympathieke vakmensen. Geen lawaai (schetterende radio) maar still going strong aan het werk. Dank Coen/Jesse!
 • De Pagter Dienstverlening
  De Pagter Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Elst

  Mijn naam is Yuri eigenaar van de pagter dienstverlening. Als zzper ben ik gespecialiseerd en gecertificeerd in straat en grond werk. Verder doen we ook van alles in het tuinonderhoud Mijn bedrijf bestaat 3 jaar en doe het nogsteeds met veel plezier.

  Laatste review:
  Ik ben zeer tevreden over de aanpak en uitvoering van het project. Helemaal naar mijn zin. Twee vriendelijke hardwerkende professionele jongens.
 • Nol Sierbestrating
  Nol Sierbestrating
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Hovenier in Elst

  Nol sierbestrating Voor al u (sier)bestrating groot of klein moet u bij nol zijn !! Onze (positieve) review’s zijn te zien via: marktplaats/nol sierbestrating (diensten/vakmensen). Kan vrijblijvend (kosteloos) bij u langs komen om u wensen en ideeën te bespreken en u vragen te beantwoorden. Eventueel met u mee denken. Gespecialiseerd in leggen van: Keramische tegels. Chinees hard steen. Natuursteen. Opritten. Alle (sier) bestrating. (Kunst) graszoden leggen. Schuttingen plaatsen. Uitgraven (als de bestrating er bij in zit ) Herstel werkzaamheden. Enz. • Vakmanschap. • Betaalbaar. • Denken (gewenst) met de klant mee.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk en bevelen Nol en zijn zonen absoluut aan. De vriendelijke en professionele houding zorgt voor een plezierige samenwerking. Het zijn harde enthousiaste werkers die met je meedenken en je advies geven. Ze werken netjes en ondanks dat het weer niet helemaal mee zat en ze daardoor iets uitliepen, zorgen ze voor een vlotte afhandeling van het project.
 • Cobe Grondwerken
  Cobe Grondwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Hovenier in Elst

  Grondwerk, Sloopwerk, Riolering

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Helaas moest de klus even on hold. Wie weet wat de tijd brengt. Fijn contact gehad snelle reacties.
 • N.Alofs Bestrating Grondwerken
  N.Alofs Bestrating Grondwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Hovenier in Elst

  Alofs bestratingen en grondwerken. Wat doen wij: Leeghalen/opschonen Tuin Sierbestratingen. Grondwerk (ontgraven achtertuin, zwembaden en vijfvers). Rioolwerkzaamheden. Schuttingen plaatsen. Wij zijn jong en gedreven en hebben plezier in ons werk. Wij gaan voor kwaliteit. Die prijs die is afgesproken is ook de prijs die je betaald. Bij ons Geen onverwacht extra kosten. Alofs bestratingen en grondwerken, Sterk in efficiënt werk.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Kwam optijd en werkte vlot! Vriendelijke jongen
 • Flora en Fauna beheer
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Elst

  Enthousiaste hovenier die 4 jaar in het vak zit. Ik leg tuinen aan en onderhoud deze. Ook ben ik ervaren met diverse bouw- en sloop werkzaamheden. Dit kan ook met extra personeel en machines uitgevoerd worden.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Jonathan heeft, samen met een collega, voor ons in een kleine dag tijd veel werk verricht in zowel voor- als achtertuin. Het weghalen van de bamboeplanten in beide tuinen was een flinke klus, maar is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook het andere snoeiwerk, een stukje van het terras rechtleggen, gras inzaaien en nieuwe planten poten is netjes en vakkundig uitgevoerd. Daarna is alles heel netjes opgeruimd en aangeveegd. Jonathan geeft goede adviezen, zowel voor het snoeien als suggesties voor nieuwe aanplant. Hij is open, vriendelijk en communiceert heel goed. Aanrader!
 • Cottage
  Cottage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Elst

  Ik ben Johan van Steenbergen en mijn bedrijfsnaam is Cottage Ik ben gevestigd in herveld(betuwe) welke regio ik werkzaam ben maar ook in en rondom Arnhem,Nijmegen en Den Bosch voer ik projecten uit Mijn werkzaamheden bestaan uit het compleet uitvoeren/aanleggen van tuinprojecten/tuinaanleg ik heb 20 jaar ervaring met hovenierswerk en voer daarvan 10 jaar zelfstandig als Cottage werkzaamheden uit Ik werk graag met natuurlijke en duurzame materialen en vind het een leuke uitdaging om de juiste balans van een buitenruimte en gebruiker te vinden en die met succes uit te voeren Groet Johan

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Johan reageerde snel. Hij nam ruim de tijd om de klus in kaart te brengen (achtertuin vergroenen, deel tegels eruit, bestrating aanpassen om grotere borders te creëren) en kwam met goede alternatieve suggesties. Hij heeft veel kennis van zaken en deelt deze graag. Werkt hard en secuur en overlegt regelmatig even tussendoor. En hij is heel prettig in de omgang. Kortom, ik kan Johan van harte aanbevelen. Mariëtte

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Elst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 519 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Elst

Andere vakmensen in Elst

Vind vakmensen bij jou in de buurt