Vind stratenmakers in Elst

Op zoek naar stratenmakers in Elst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Elst

 • van Mullem dienstverlening
  van Mullem dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Elst

  van Mullem dienstverlening Stratenmakersbedrijf gelegen in Elst. Gespecialiseerd en gecertificeerd in grond-en straatwerk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klus viel voor de jongens iets tegen maar ze hebben het voor elkaar gekregen. Op vrijdagavond tot 21 uur doorgewerkt. Klasse jongens, voor een volgende klus bel ik jullie. Dank
 • Nol Sierbestrating
  Nol Sierbestrating
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Stratenmaker in Elst

  Nol sierbestrating Voor al u (sier)bestrating groot of klein moet u bij nol zijn !! Onze (positieve) review’s zijn te zien via: marktplaats/nol sierbestrating (diensten/vakmensen). Kan vrijblijvend (kosteloos) bij u langs komen om u wensen en ideeën te bespreken en u vragen te beantwoorden. Eventueel met u mee denken. Gespecialiseerd in leggen van: Keramische tegels. Chinees hard steen. Natuursteen. Opritten. Alle (sier) bestrating. (Kunst) graszoden leggen. Schuttingen plaatsen. Uitgraven (als de bestrating er bij in zit ) Herstel werkzaamheden. Enz. • Vakmanschap. • Betaalbaar. • Denken (gewenst) met de klant mee.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk en bevelen Nol en zijn zonen absoluut aan. De vriendelijke en professionele houding zorgt voor een plezierige samenwerking. Het zijn harde enthousiaste werkers die met je meedenken en je advies geven. Ze werken netjes en ondanks dat het weer niet helemaal mee zat en ze daardoor iets uitliepen, zorgen ze voor een vlotte afhandeling van het project.
 • EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Stratenmaker in Elst

  EEK dienstverlening, straat- en grondwerken is uw ideale partner als je een stratenmaker zoekt voor je particulieren tuin! We zijn gespecialiseerd in bestratingen, (keramische tegels), grondwerken, sierbestrating, leveren van bestratingsmaterialen, leveren en leggen van kunstgras, tuinontwerp en nog veel meer! Wij regelen alles van A tot Z! Afvoer van de oude materialen, afval containers, leveren van zand, grind of grond. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus was goed uitgevoerd, volgens afspraak, goede communicatie aardig personeel, werken hard, betrouwbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding. We zijn zeer tevreden.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55162 reviews
  Stratenmaker in Elst

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed resultaat geleverd! Tuin ligt er strak in. Het betrof een bestrating op een oprit welke afliep naar een garage welke zich onder het huis bevindt. Geen makkelijke klus, maar wel gefixt ! Raad hem zeker aan!
 • De Pagter Dienstverlening
  De Pagter Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Elst

  Mijn naam is Yuri eigenaar van de pagter dienstverlening. Als zzper ben ik gespecialiseerd en gecertificeerd in straat en grond werk. Verder doen we ook van alles in het tuinonderhoud Mijn bedrijf bestaat 3 jaar en doe het nogsteeds met veel plezier.

  Laatste review:
  Ik ben zeer tevreden over de aanpak en uitvoering van het project. Helemaal naar mijn zin. Twee vriendelijke hardwerkende professionele jongens.
 • N.Alofs Bestrating Grondwerken
  N.Alofs Bestrating Grondwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Stratenmaker in Elst

  Alofs bestratingen en grondwerken. Wat doen wij: Leeghalen/opschonen Tuin Sierbestratingen. Grondwerk (ontgraven achtertuin, zwembaden en vijfvers). Rioolwerkzaamheden. Schuttingen plaatsen. Wij zijn jong en gedreven en hebben plezier in ons werk. Wij gaan voor kwaliteit. Die prijs die is afgesproken is ook de prijs die je betaald. Bij ons Geen onverwacht extra kosten. Alofs bestratingen en grondwerken, Sterk in efficiënt werk.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Kwam optijd en werkte vlot! Vriendelijke jongen
 • Ponos Hoveniers
  Ponos Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Elst

  Bent u op zoek naar professioneel hoveniersbedrijf in de buurt? Dan bent u bij Ponos Hoveniers aan het juiste adres. Ons team van deskundige hoveniers staat klaar om al uw tuinwensen te vervullen. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, het onderhouden van uw bestaande tuin of het plaatsen van een prachtige overkapping, wij zorgen voor een resultaat dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer integere club netjes werkende en sympathieke vakmensen. Geen lawaai (schetterende radio) maar still going strong aan het werk. Dank Coen/Jesse!
 • Gerrits Hoveniers
  Gerrits Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stratenmaker in Elst

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in Renkum bij Gerrits Hoveniers terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Vijver aanleggen-
  Goed meegedacht en goed gecommuniceerd. Tevreden klant.
 • Madira B.V.
  Madira B.V.
  Beoordeling: 3.7 van 53.7516 reviews
  Stratenmaker in Elst

  Ons bedrijf uit Oosterhout gld is gespecialiseerd in straatwerk groot en klein Ook leggen wij gehele tuinen aan , Voor Veranda en schutting bouw bent u ook bij ons op het juiste adres graafwerkzaamheden met een minigraver is voor ons geen probleem. Ook hebben wij verschillende onderhoudscontracten zodat uw tuin er altijd netjes uitziet U mag bij ons vrijblijvend een offerte opvragen . Hopende u snel te mogen bezoeken voor een leuke opdracht. Dus bel ons de Ruijter Bestrating en Tuininrichting oosterhout voor ieder wat wils.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Potentiële klanten opgelet! Niet in zee gaan met dit bedrijf. De afspraken komen ze niet na. De communicatie verloopt erg moeizaam. Deze mensen laten je zitten en verschijnen telkens niet op de afspraak zonder af te zeggen. Ze zijn alleen aardig voordat je ze betaalt, daarna zie je ze niet meer. Kwaliteit van hun werk is beneden niveau. Ik deed mijn best om onderling uit te komen om een negatieve review te voorkomen, maar zij hebben geweigerd om hun prutswerk te herstellen of te betalen. Een schade-expert heeft in een rapport van 28 pagina's vastgesteld dat het geleverd werk echt slecht is en dat de schade ongeveer € 5.000,- is. Deze mensen hebben geweigerd om op de dag van inspectie aanwezig te zijn om uitleg te geven over de gebreken. Ze zijn NIET betrouwbaar en nemen jouw tuinversiering mee zonder toestemming. Kortom, erg slecht. 1 ster is te veel, maar ik kon niet voor 0 sterren kiezen.
 • Cobe Grondwerken
  Cobe Grondwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Stratenmaker in Elst

  Grondwerk, Sloopwerk, Riolering

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Helaas moest de klus even on hold. Wie weet wat de tijd brengt. Fijn contact gehad snelle reacties.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Elst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 179 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Elst

Andere vakmensen in Elst

Vind vakmensen bij jou in de buurt