Vind schilders in Eemdijk

Op zoek naar schilders in Eemdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Eemdijk

 • Qschilders+
  Qschilders+
  Beoordeling: 4.8 van 54.8577 reviews
  Schilder in Eemdijk

  Welkom bij Qschilder+werken. Qschilders+ zijn gemotiveerde vakmensen die plezier hebben in hun werk.Qschilders+ wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld door een onafhankelijke adviseur.De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Zeer professionele aanpak, goede adviezen gegeven. Alle plafonds in onze recreatie chalet met veel kleine ruimtes geverfd. Dit team, man en vrouwen heeft heel netjes gewerkt. Veel lof.
 • Cosmo Diensten
  Cosmo Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Schilder in Eemdijk

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Cosmo Diensten begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Cosmo Diensen is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Onderhoudswerk - Restauratie/Renovatiewerk - Behangen - Vloeren schuren en in de lak zetten - Kleuradvies Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. U wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop hierbij u een kleine indruk te hebben gegeven waartoe Cosmo Diensten in staat is, bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super resultaat en hele goede werkafspraken kunnen maken
 • BFI
  BFI
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Schilder in Eemdijk

  Wij zijn voornamelijk bezig met schilderwerkzaamheden in de Randstad maar ook verder weg als het moet. Soms nemen we ook andere klussen aan in samenwerking met andere vakmannen. Bijv. badkamers, timmerwerk, loodgieterswerk. Wij doen binnen- en buitenschilderwerk. Wij werken meestal met Sigma verf of met een ander merk als de klant dat wil. Dit doen we altijd in overleg. Tevredenheid van de klant staat bij ons bovenaan.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Heel blij met het resultaat!!
 • Klussenbedrijf ARV
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Schilder in Eemdijk

  Armin hier, Mijn klusbedrijf bevat het volgende werkzaamheden: Schilderwerk Tuinieren Timmerwerk En alle andere werkzaamheden in het klusbedrijf.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Armin heeft recentelijk onze keuken geschilderd en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Armin heeft verstand van zaken en wist precies hoe hij de klus aan moest pakken. Hij komt zijn afspraken na en werkt secuur. En misschien nog wel het meest typerend: Armin wil zelf ook dat het eindresultaat zo mooi mogelijk wordt, hij heeft de lat voor zichzelf hoog liggen en echt eer in zijn werk. Wij kunnen Armin voor de volle 100% aanbevelen.
 • Allround Klusbedrijf Nasir
  Allround Klusbedrijf Nasir
  Beoordeling: 4.8 van 54.85193 reviews
  Schilder in Eemdijk

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Allround Klusbedrijf Nasir met ervaring in diverse vakgebieden. Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Hieronder een overzicht van mijn vakgebieden: Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren, visgraatvloeren, versaillesvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of oliën van houtenvloeren. Daarnaast ook het renoveren van trappen met laminaat en pvc overzettreden. Andere vakgebied waar ik gespecialiseerd in ben is het behangen van wanden met alle soorten en verschillende merken behang zoals arte, ellitis, vescom enzovoort. Van linnenbehang, patroonbehang tot fotobehang en renovliesbehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Het aanbrengen van silicone-kit in uw badkamer en keuken wordt door onze kitter (Owena) professioneel voor u uitgevoerd zonder het gebruikt van vettige zeep sopje. Ook voor het spekglad stucen van wanden en plafonds bent u bij mij op het juiste adres. Mijn overige expertises zijn het plaatsen en isoleren van gipsplaatwanden, plafond verlagen,timmerwerk en Het assembleren van meubels. Tevens kan ik ook uw complete Badkamer-renovatie voor u verzorgen inclusief het verleggen van leidingen/afvoer, tegelzetten en afwerken, uw keuken voorbereiden voor plaatsing + het installeren van de keuken voor uw uitvoeren. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Instagram: Allround klusbedrijf Nasir

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Nasir is een meedenkende en uitstekende klusser die je zeker moet inhuren. Hij heeft de trapbekleding heel netjes verwijderd en hij is nu een offerte aan het maken, want we hebben nog een klus voor hem.
 • Patrick Bakker Schilderwerken
  Patrick Bakker Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Schilder in Eemdijk

  Nieuw op dit platform maar niet in het vak. Heb je een Schilder nodig in Flevoland, Utrecht of Noord-Holland? Met 35 jaar ervaring kan ik u verzekeren van vakwerk voor binnen en buiten projecten. Neem contact met mij op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Patrick heeft heel goed werk geleverd. Hij heeft enorm veel ervaring en is heel flexibel. Hij gaf ons goede adviezen en kon ons daardoor nog beter helpen. Het schilderwerk is heel mooi geworden. Zou hem zeker aanbevelen!
 • De Laat Schildersbedrijf
  De Laat Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4525 reviews
  Schilder in Eemdijk

  Schildersbedrijf m de laat Gageldijk 57 3602AH MAARSSEN

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ik heb mijn trap laten schilderen. Super werk geleverd. Alles is uitgebreid geschuurd (waarbij het stof door de machine werd opgezogen) en gaten zijn opgevuld. Schilderwerk ziet er strak uit en ik kon er 's avonds gewoon weer overheen lopen. Fijne mensen ook!
 • Amersfoortse Schilder , Klus en Onderhoudsbedrijf
  Amersfoortse Schilder , Klus en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Schilder in Eemdijk

  25 jaar schilders ervaring , daarnaast ruime ervaring met behangen ,woning renovaties en verbouwingen ,verhuizingen / ontruimingen , div. klus werkzaamheden in en rond om het huis . We komen graag bij u thuis .

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Toppers met 40 jaar ervaring kwamen bij ons behangen. Prettige en snel contact, konden rap aan de slag en waren met een uurtje alweer klaar. Werken erg netjes. Aanrader!
 • Flying Design
  Flying Design
  Beoordeling: 4.7 van 54.7593 reviews
  Schilder in Eemdijk

  After years of experience gained in renowned companies in the field, we decided it was time to start our own business in the fields in which we are professionals: Painter Installation company Contractor Frame specialist Kitchen fitter Floor specialist Electrician DIY company Moving company Tiler Bathroom specialist Demolition company

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Remus heeft samen met zijn vrouw fantastisch werk afgeleverd. De communicatie (Engels) verliep prima. Ze hebben zelfs meerwerk gedaan (kitwerk dat normaal door de stukadoor gedaan moet worden!) Toch hebben ze alles binnen de afgesproken tijd kunnen afronden. Zeker aan te raden!
 • Dounar Schilderwerken & Onderhoud
  Dounar Schilderwerken & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Schilder in Eemdijk

  Dounar Schilderwerken & Onderhoud Bent u opzoek naar een betrouwbare schilder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Voor al uw binnen en buiten schilderwerken. Met ruime ervaring en kwaliteit. Alles op het gebied van: • Aflakken • Behangen • Houtrot Reparaties • Sauzen • Binnen en buiten schilderwerk • kleuren advies Klantvriendelijkheid staat bij mij vooraan. Ik ben pas tevreden als u ook tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nordin Dounar Regio Utrecht ‘ Soesterberg

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Nordin heeft vakwerk geleverd. Hij was snel beschikbaar en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Nordin is betrouwbaar en we raden hem zeker aan.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Eemdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 639 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Eemdijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Eemdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt