Vind loodgieters in Nieuwerbrug aan den Rijn

Kom in contact met geverifieerde loodgieters op Werkspot. Omschrijf je klus en vind loodgieters in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Waar heb je hulp bij nodig?

Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Nieuwerbrug aan den Rijn

 • Loodgieters Zeker en Snel
  Loodgieters Zeker en Snel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7579 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  Website: zekerensnel .nl namens ons bedrijf loodgieters zeker en snel bieden wij altijd een goede en snelle service aan ons klanten. Ons bedrijf bestaat uit kwaliteit geven en ook betaalbaar zijn. Wij streven om één van de goedkoopste loodgieter bedrijf te worden, aangezien de loodgieters van deze tijd bijna niet te betalen zijn. Daarom zijn wij een hele goeie partner voor u. We geven altijd een goeie en snelle maar ook een betaalbaar service. Onze vakmensen en allround loodgieters hebben meer dan 10+ jaar werkervaring en zijn vca gecertificeerd. We zijn gespecialiseerd in het vinden van lekkages en/of oplossen van verstoppingen tot aan stankoverlast in u pand en/of in u huis. Onze team is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van al u riool stelsels, ook al u water/gas leidingen leggen en/of trekken. Ook zijn we inzetbaar voor al u sanitaire werkzaamheden en verwarmingstoestellen. En ook alle Sanibroyeurs, pompen, boilers, binnen en buiten kranen, keuken kranen, binnenwerk van u toilet, niks is voor ons te gek! We werken voor bedrijfspanden en/of particulieren sectoren, voor al het onderhoud, gehele renovaties en uitleveren van projecten. Ons motto is ( pas weg gaan tot het goed is) en als de klant tevreden is, zijn wij ook tevreden! ons klanten hebben altijd recht op garantie en we zullen ons daarbij houden. bij terug komst van het probleem/storing word er nooit kosten meeberekend. Team loodgieters zeker en snel

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  De vlotter van onze wc was stuk waardoor er continu water bleef doorlopen. Hierdoor was ons waterverbruik dit jaar 3x zo hoog als normaal. Het contact met Yosef was fijn en hij gaf gelijk goed advies (afsluiten water s’nachts). De schatting van de kosten was reeel en klopte achteraf. Het repareren van de vlotter was binnen 30 minuten gedaan en het probleem is opgelost. Prima werk en vrolijke loodgieters.
 • Geert Klaveringa
  Geert Klaveringa
  Beoordeling: 4.7 van 54.75257 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  ik ben ervaren riolering, gas en water vakman met 30 jaar ervaring en gecertificeerd tevens ervaring met straatwerk

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Geert en zoon zouden in één dag 10m riolering vervangen in onze tuin die daarbij moest worden ontzien, straatwerk zou netjes worden hersteld. Klus duurde langer, dus kwam Geert de volgende dag alleen terug en heeft de klus keurig netjes afgerond. Geert heeft uitgevoerd wat hij beloofd had voor een schappelijke prijs. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de Installatie techniek. Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stukwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  mijn probleem was met de juiste apparatuur vrij snel naar volle tevredenheid opgelost.
 • De vrije smid
  De vrije smid
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  De vrije Smid is een combinatie van Loodgieter, installatietechniek en metaalwerkplaats in de plaats Alphen a/d Rijn. De uitvoerend monteur heeft 35 jaar ervaring in de installatietechniek / loodgieterij en heeft voor alle grote installateurs van Nederland gewerkt in de industrie en bij particulieren. ( bedrijven zoals: Dalkia, Cegelec, Stork, Wolter en Dros, en bij kleinere familie bedrijven in de regio.) De opleiding van de monteur is MTS-werktuigbouw en ben in het bezit van VCA-vol. Tevens is de monteur opgeleid isolatie deskundige en Asbestdeskundige. Als bedrijf zijn we volledig verzekerd voor aansprakelijkheid van de werkzaamheden.

  Laatste review:

  Vloerverwarming repareren of onderhoud -

  buiten het soepele contact, en de vriendelijkheid, een naar mijn inschatting, zeer bekwame vakman die weet waar hij over praat. Hij overlegt, pakt aan, doet suggesties, en geeft advies. naar ons idee ook een prima prijs. bedankt!
 • ASP Bouw & Loodgieter
  ASP Bouw & Loodgieter
  Beoordeling: 4.5 van 54.5593 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  Welkom op het profiel van ASP Bouw & Loodgieter

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Communicating with Reza was great. He accessed the issue on his first appointment, made a second appointment to fix it, and showed up on time. He clearly stated the price and stuck it, which I truly appreciated and valued.
 • Visser Koeling & Warmtepomp Techniek
  Visser Koeling & Warmtepomp Techniek
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  Visser Koeling & Warmtepomp Techniek is een jong bedrijf gevestigd in Woerden. Mijn naam is William Visser en ik ben 20 jaar werkzaam in de installatie branche, voornamelijk in de airconditioning. Ik werk het meeste met Mitsubischi Heavy , puur om de betrouwbaarheid en kwaliteit, maar ook andere merken kunnen verzorgd worden mocht de behoefte daar zijn. Ook heb ik ruime ervaring in de retail branche, winkels, kantoorpanden, sportscholen, noem maar op, veel heb ik al gezien en gemaakt in de afgelopen jaren. Uiteraard heeft VK&W Techniek de benodigde opleidingen gedaan en behaald in de afgelopen jaren.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Goede prijs en deskundig advies. Het installeren duurde langer dan verwacht omdat de muur dikker was dan gedacht, maar dat werd allemaal alsnog tegen dezelfde prijs uitgevoerd. Nu ruim een jaar later werkt alles nog prima. Klein beetje geluid als de wind uit de verkeerde richting tegen de buizen waait.
 • Karel's Klusserij
  Karel's Klusserij
  Beoordeling: 4.3 van 54.3510 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  Karel’s klusserij staat als parttime ondernemer graag voor u klaar. Doordat we niet fulltime hier van afhankelijk zijn. Kunnen we de prijs zeer interessant houden. Bij Karel's klusserij zijn we all-round werkzaam, van laminaat leggen tot isolatie advies en aanbrengen. Van dakpannen vervangen tot storingzoeken in de kabels van de kruipruimte. en uiteraard alles wat er tussenin zit.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Zeer tevreden met het geleverde werk, in korte tijd veel gedaan. Denkt mee als iets niet past en komt pro-actief met oplossingen. Heel flexibel en heeft verstand van wat hij doet.
 • Rvv-Rioolservice van veenendaal
  Rvv-Rioolservice van veenendaal
  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  Stephan van Veenendaal is eigenaar van RVV Rioolservice Veenendaal. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring op het gebied van rioolwerken. Bij verschillende rioolbedrijven in Nederland heeft hij het vak geleerd en heeft hij ervaring opgedaan met het aanleggen, inspecteren en repareren van riolen. Na zoveel jaren werkervaring opgedaan te hebben ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Het werkgebied is * Utrecht * Houten * De Bilt * De meern * Nieuwegein * Ijsselstein * Vianen * Hilversum * Werkhoven * Cothen * Maarssen * Veldhuizen * Beusichem * Harmelen * Montfoort * Lexmond * Lopik * Beesd * Leerdam * Doorn * Maarn * Maarsbergen * Driebergen * Soesterberg * Zeist * Soest * Baarn * Maartensdijk * Breukelen * Loenen aan de vecht * Culenborg * Woerden * Bunnik * Schalkwijk * Wijk bij duurstede * Amsterdam * Rotterdam * Den Haag * Veenendaal

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Helder contact vooraf per telefoon, flexibel met het verzetten van de afspraak (op mijn verzoek) en de klus werd professioneel uitgevoerd. Aanrader!
 • KGO Klus- en Grondwerken
  KGO Klus- en Grondwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6551 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  Diverse klussen Stucken en schilderen Sanitair Laminaat leggen Kleine elektra Loodgieterswerk Schutting plaatsen Tegelwerk

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Aardige, hard werkende man, die doet wat hij beloofd en niet het onderste uit de kan vraagt!
 • Popeye de klusjesman
  Popeye de klusjesman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Loodgieter in Nieuwerbrug aan den Rijn

  Hallo, ik ben Jan en woont in Boskoop. ik ben gepensioneerd maar zoek (kleinere) klussen om bezig te zijn. Heb ruim 40jr ervaring in het onderhouden van bedrijf apparatuur. daarbij ben ik handig op verschillende terreinen. Werk altijd netjes en secuur.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  De kraan is kundig en snel vervangen 👍

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Nieuwerbrug aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1713 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Nieuwerbrug aan den Rijn

Andere vakmensen in Nieuwerbrug aan den Rijn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur