Vind loodgieters in Medemblik

Op zoek naar loodgieters in Medemblik? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Medemblik

 • Robert Installatiemonteur
  Robert Installatiemonteur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Loodgieter in Medemblik

  De badkamer is tegenwoordig niet alleen maar om te douchen of je tanden te poetsen, maar ook om volledig te relaxen na een zware werkdag. Een badkamer verbouwen hoeft niet veel te kosten. En of je nou een klassieke badkamer wenst, een stoere industriële badkamer of een strakke design badkamer, doe ik dat graag voor uw. Ik ga samen met u op zoek naar de beste oplossing en geef antwoord op al uw vragen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak."

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
 • Perfector Klusjebedrijf
  Perfector Klusjebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Loodgieter in Medemblik

  Mijn naam is Karim. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart in 2019, maar heb verschillende jaren gewerkt als technik medewerker bij hotels De topprioriteiten voor mijn bedrijf zijn: 1) Betrouwbaarheid: ik zal show up als ik zeg dat ik dat doe en ik blijf totdat het werk volgens uw specificaties is voltooid. 2) Expertise: Ik heb Niveau 3 diploma in Allround vakkracht in onderhoud en Klussenbedrijf van ROC van Amsterdam. Ik heb meer dan 5 jaar werkervaring in de bouw, verbouwing en thuisonderhoud. 3) Perfect Renovation journey : Ik zal met je samenwerken om je ervaring zo aangenaam mogelijk te maken door te communiceren, een schone werkplek te houden, efficiënt te werken en rekening te houden met je behoeften.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Karim and his colleague were great to work with, they worked on the plumbing for my bathroom and I am very happy with the job. Although I will be doing the next renovation phase myself (plastering/tiling etc), Karim gave me lots of additional advice on what I should do and we discussed different options (I don’t think I have ever received this level of service and help from any other plumber that I’ve worked with previously, super grateful for this), I really appreciated his professionalism, this is rare to find he was honest, efficient and I would highly recommend his services. A big thank you!
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Loodgieter in Medemblik

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk alles in goed overleg en hij is netjes. Gr.frans
 • DJ-Installatie en Timmerwerk
  DJ-Installatie en Timmerwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Loodgieter in Medemblik

  Regio noord holland

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Conform afspraak aanwezig
 • Arimson Loodgietersbedrijf

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Medemblik

  Ben je op zoek naar een Loodgieter? Dan kun je in Medemblik bij Arimson Loodgietersbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • SAS Bouw
  SAS Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Loodgieter in Medemblik

  U Aanemer voor al u werkzaamheden. Al uw werkzaamheden onder een dak!!!!!! Aanbouwen & Opbouwen. Timmer-, metsel-,tegelwerkzaamheden. Constructiewerkzaamheden van A tot Z. Stucadoorswerkzaamheden. Loodgieterswerkzaamheden. Elektriciteitswerkzaamheden. Gespecialiseerd in Renovatie & Restauratie & Verbouwingen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Wij zijn ontzettend tevreden met het werk en resultaat. Wij raden SAS bouw dan ook zeer aan!
 • Tegelhandel Medemblik
  Tegelhandel Medemblik
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Medemblik

  Mijn naam is Richard Bakker en samen met mijn compagnon Ard de Boer zijn wij de eigenaren van Tegelhandel Medemblik. Ard is al ruim 20 jaar tegelzetter en ik ( Richard Bakker) verzorg de installatie, elektra en afwerking. Door onze krachten van kennis en ervaring te bundelen is er een mooi bedrijf ontstaan waar u niet alleen mooie vloer- en wandtegels en sanitair kunt kopen, maar waar ook de mogelijkheid bestaat om de gehele verbouwing van bijvoorbeeld uw badkamer of toilet te laten verzorgen. Tevens hebben wij ook een mooie tegeloutlet met alle bijbehorende lijm en voeg producten op voorraad staan om iedereen snel van dienst te kunnen zijn. Van het slopen tot een volledig afgemonteerde en opgeleverde badkamer. Wij beschikken over een eigen stukadoors en kitbedrijf zodat alles netjes en professioneel wordt verbouwd. En niet alleen badkamers, maar ook toiletruimtes, keukens, woonkamer vloeren, hal vloeren ( OOK HET AANBRENGEN VAN EEN ZAND CEMENT DEKVLOER VERZORGEN WIJ) en zelfs buitenterrassen. Tegelhandel Medemblik heeft een zeer ruim assortiment aan wand en vloertegels staan van diverse merken, uit bijv. Italië, Spanje, Polen en Duitsland. Want kwaliteit staat bij Tegelhandel Medemblik voorop. Indien u kiest voor ons als bedrijf om uw klus te laten uitvoeren, kunnen wij voor u als klant een aantrekkelijke totaalprijs maken!

  Laatste review:
  Wat een goed bedrijf! Alle hulp die je nodig hebt om een mooi vloer te leggen.
 • Ayoubi Bouw Service
  Ayoubi Bouw Service

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Medemblik

  Aannemer gespecialiseerd in het plaatsen van keramische, tegels, slopen en stukwerk

 • H.B.P. Loodgieterswerken

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Medemblik

  Wij zitten al 37 jaar in het installatietechniek, waarvan wij de laatste 17 jaar zelfstandig werkzaam zijn. Onze sterke kant is dat wij het meeste werk verkrijgen doordat mensen tevreden zijn en dat weer doorgeven aan hun kennissen, vrienden en familie. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij onderstaande werkzaamheden, tegen een scherpe prijs en een goed advies: - renovatie badkamer - gehele centrale verwarming - vervangen van CV ketels

 • Deudekom Installateurs
  Deudekom Installateurs
  Beoordeling: 3.9 van 53.9517 reviews
  Loodgieter in Medemblik

  installatiebedrijf

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle communicatie en actie na de gemaakte afspraak. Er is meer werk geleverd dan initieel de bedoeling was, enorm bedankt voor de flexibiliteit!

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Medemblik, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 691 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Medemblik

Populaire diensten

Andere vakmensen in Medemblik

Vind vakmensen bij jou in de buurt