Vind Dakkapel specialisten in Medemblik

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Medemblik? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Medemblik

 • Wood-maker
  Wood-maker
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Dakkapel specialist in Medemblik

  Wood-maker is uw ideale partner voor alle klus- & timmerwerken. Wood-maker is een jong bedrijf maar met meer dan 10 jaar ervaring in de mutatie, utiliteit, nieuwbouw en renovatie zijn wij voor u een stabiele partner. Voor alle renovatie en nieuwbouw timmerwerken bent u bij ons aan het juiste adres en geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wood-maker is al jaren lang gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van dakramen. Met 1500+ geplaatste dakramen een zeer betrouwbare partner. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend en de uitvoering kan door ons efficiënt werken vaak op korte termijn worden uitgevoerd.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  ze reageren snel en heel vakkundig konden snel komen heel netjes gewerkt en goede kwaliteit prijs verhouding
 • M. Sijm timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Dakkapel specialist in Medemblik

  Ben je op zoek naar een Aannemer, Timmerman, Ontwerper? Dan kun je in Kalverstraat 19 bij M. Sijm timmerwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Dakrenovatie of -vervanging, Keuken plaatsen of renoveren, Raamkozijnen plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Menno heeft de boeidelen van mijn dakkapel vervangen. Super tevreden, uitstekende communicatie en alles conform afspraak. Zeker een aanrader.
 • Molenaar Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Medemblik

  Molenaar Totaalbouw kan je helpen met je Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist klus in Venhuizen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Zwembad plaatsen of renoveren, Binnenhuis ontwerp, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Buitenmuur plaatsen, Toilet renovatie, Gevel reparatie of behandeling, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Serre (ver)bouwen, Bint plaatsen of vervangen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Molenaar Totaalbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Snelflex Montage & Installatie
  Snelflex Montage & Installatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Dakkapel specialist in Medemblik

  Snelflex Montage & installatie Is een gespecialiseerd bedrijf in hoofdzakelijk: *kunstof kozijnen Ramen deuren / schuifpui / dakkappel *dubbel Glas hr++ of triple glas zon of warmte werend Glas. *keralite gevelbekleding rabbatdelen boeidelen. * gespoten zetwerk / trespa/ kunstof panelen *dak: bitumen dakleer en pannen isolatie *zink en loodwerk.(ook zink of lood behandeling) ** 10 jaar garantie op bovenstaande werkzaamheden. *** we monteren alleen materialen die wij zelf bestellen of aanleveren mede kunnen we daar de garantie op geven. Mocht u vragen en /of interesse hebben in onze diensten vernemen wij graag van u. *DEEL ALLEEN CONTACT NA OVEREENKOMST onze dank.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Edwin heeft de klus snel en heel goed uitgevoerd. Communicatie liep goed, en makkelijk. Hier kan je een klus met gerust hart aan toevertrouwen. Aanrader!
 • JBA Facilitaire Dienstverlening
  JBA Facilitaire Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Medemblik

  Voor alle klussen groot of klein in huis. Ik ben de geschikte persoon om deze klussen voor u uit te voeren. Welkom op mijn pagina

  Laatste review:
  Meedenkend, oplossingsgericht en komt zijn afspraken na.
 • DBB ( David Bos Betimmeringen)

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Medemblik

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter in Medemblik, dan kan DBB ( David Bos Betimmeringen) je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Handelsonderneming Leegwater

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Medemblik

  .

 • special bouw connect
  special bouw connect
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Dakkapel specialist in Medemblik

  Na 30 jaar eigenaar te zijn geweest van een aannemers bedrijf voor burger en Utiliteitsbouw ben ik daar in 2012 om economische redenen mee gestopt. Binnen mijn bedrijf was speciaal timmerwerk en houtbewerking mijn specialiteit. De bouw en het timmeren blijft trekken en sinds juli 2014 ben ik zonder personeel opnieuw begonnen met een kleine werkplaats en als specialiteit kleine klussen en speciaal timmerwerk, daarnaast bezit ik over een groot netwerk om de juiste specialist bij een klus te betrekken. Kwaliteit daar gaat het bij mij om. De kwaliteit betreft niet alleen de kwaliteit van het uit te voeren werk, maar ook in het maken van afspraken, het mee denken met de klant en de nazorg na het opleveren van het werk. De klant moet een goed gevoel over mij als opdracht nemer hebben als dit dan wederzijds is dan is dit een waarborg voor een prettige samenwerking en een goede uitvoering van de klus. Ik ben in het bezit van een aannemers diploma wat mede een waarborg is voor veel bouwkundige kennis en ervaring. Kortom waar kwaliteit samen komt daar ga ik voor met Special bouw connect Ook voor; bouwkundige rapportage organiseren en van bouw opdrachten Samen met de klant naar oplossingen zoeken

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Gerjan is een eerlijke en professionele man. Levert degelijk en netjes werk af en voor een nette prijs. Een aanrader voor iedereen.
 • ROOD PROJECTS

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Medemblik

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Medemblik of omgeving? ROOD PROJECTS kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Geluidsisolatie, Renovatie huis... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Klusbedrijf Van den Berkt
  Beoordeling: 3.3 van 53.358 reviews
  Dakkapel specialist in Medemblik

  Werkgebied kop van NH, werk met hout, kunsstof, flexibele leidingen, koper, pvc afvoer. Heb een bedrijfsverzekering. Op de offerte en eindnota komt de garantie tijd te staan, en wat er onder de garantie valt

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Ik ben erg tevreden over de vriendelijkheid,expertise, flexibiliteit en prijs. Ik kan hem voor de volle 100% aanraden.

4.9

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Medemblik, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Medemblik

Andere vakmensen in Medemblik

Vind vakmensen bij jou in de buurt