Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Medemblik

 • Schuit geveltechniek
  Schuit geveltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Metselaar in Medemblik

  Ruime ervaring in metselwerkzaamheden. Aanbouw/verbouw en nieuwbouw. Ook doen wij herstel, reparatie en isolatie werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  snel, duidelijke communicatie vakkundig
 • A.Leko Metselwerk
  A.Leko Metselwerk
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metselaar in Medemblik

  Goedemiddag, Wij van A.Leko metsel/gevelrenovatie zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het renoveren van uw gevel. Onze werkzaamheden zijn -Voegherstel -voegen -voegen uithakken -metselwerk -zandstralen -hogedrukreinigen -heet water hogedrukreinigen -impregneren Graag ontvang ik wat foto’s van de woning zo dat ik een offerte kan maken en wat uw eventuele wensen zijn. Ook komen wij altijd langs om de klus vrijblijvend te bespreken. Met vriendelijke groet, Mats & Ken A.Leko metsel/gevelrenovatie

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Netjes, efficiënt en volgens opdracht. Een aanrader.
 • S. Kooi Metselwerken
  S. Kooi Metselwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Metselaar in Medemblik

  Toen ik zeventien was ben ik mijn carrière gestart bij een metsel + voegbedrijf. Daar heb ik ongeveer 6 jaar ervaring opgedaan met verschillende metsel- en voegklussen. Daarna ben ik omgeschoold tot ovenbouwkundige metselaar. Vervolgens heb ik ongeveer negen jaar in de ovenbouw, waaronder de Hoogovens, gewerkt. Daaropvolgend ben ik in 1998 begonnen met een eenmanszaak in lijm & metselwerken. Sindsdien heb ik voornamelijk projecten gedaan in de vrije sector, zoals bungalow bouw. Mijn specialiteit is ook siermetselwerk. Zie onder projecten de verschillende projecten die ik heb gedaan.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Efficiënt, mooi en net werk geleverd.
 • Rick Koedooder Metselwerken
  Rick Koedooder Metselwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Medemblik

  Metselwerken

 • Martes Geveltechniek
  Martes Geveltechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Metselaar in Medemblik

  Martes Geveltechniek Ik ben Maarten en 16 jaar geleden begonnen als metselaar & voeger bij me vader in het bedrijf. U heeft altijd contact met 1 persoon en doe zelf de klussen besteed niks uit zodat de kwaliteit hoog blijft. Van normale metselwerken tot sier metselwerk. We besteden aandacht in de details zodat we een mooi visitekaartje achter laten. Nieuwbouw voegwerk of gevelrenovatie dan bent u aan het juiste adres. Funderingen storten voor een tuin muur doen we ook. Heb zelf steigers staan die ik ook verhuur en opbouw. Gespecialiseerd in schoorsteen renovatie: voegen vervangen lood vervangen & impregneren. Heeft u vragen stuur gerust een bericht. Ons streven is binnen een werk dag te reageren.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  In mei een klus afgesproken voor het neerzetten van een stenen muur. Zelf de schutting afgebroken op zondag zodat meneer gelijk aan de gang kan voor 7 augustus. Meneer zou er om 8 uur zijn. Niet op komen dagen en reageert niet meer op de mail of app. Telefoon ook op voicemail.
 • RWS Raymond Work Support
  RWS Raymond Work Support

  Nieuw op Werkspot

  Metselaar in Medemblik

  RWS hei-werken is je ideale partner als je een heibedrijf nodig hebt in Zwaagdijk-Oost en omgeving. We zijn gespecialiseerd in heiwerk voor aanbouw/uitbouw en verbouw zowel buiten als binnen en nog veel meer diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Rosa & Ribeiro Services
  Rosa & Ribeiro Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Metselaar in Medemblik

  Nederlandse ondernemer met zeer ruime ervaring. Specialist in badkamer en keukenrenovatie. Volledige projecten inclusief sloop-, installatie-, tegel- en montagewerkzaamheden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Jeroen heeft onze badkamer vernieuwd een hele goede vakman weet wat hij doet denkt goed met je mee we zijn super trots op onze nieuwe badkamer hij is een lieve man en niets is hem te gek we hebben een hele goede en leuke tijd met hem gehad en hij heeft alles waar gemaakt ik raad idereen hem aan
 • Voeg- en Klusbedrijf de Noordkop
  Voeg- en Klusbedrijf de Noordkop
  Beoordeling: 4.2 van 54.2533 reviews
  Metselaar in Medemblik

  Voegbedrijf De Noorkop is een zelfstandig werkend voeg- en klusbedrijf gevestigd in Heerhugowaard. Wij bieden 35 jaar ervaring. Renovatie deskundigheid dragen wij uit en bieden een enthousiast en goed team van zelfstandig werkende voegers die dagelijks klaar staan om met zorg uw gevel(s) te verfraaien. Dit is natuurlijk niet het enige dat telt. Een goede voeg helpt u ook energie te besparen. Daarnaast heeft uw gevel veel te doorstaan. Het in Nederland continue wisselende weer zorgt voor een aanslag op uw gevel. Wanneer uw gevel achterstallig onderhouden is dan kan dat leiden tot het doorslaan van muren, schimmel, lekkages en andere ongemakken. Het kan zijn dat uw voegwerk gewoon op is door aantasting gedurende de jaren. Vooral de kant van de gevel waar de wind en regen altijd op staan. Wanneer uw gevel ernstige gebreken vertoont zoals slechte voegen, vochtdoorslag, alg, mosvorming of zelfs scheuren dan is renoveren DE oplossing! Onder de noemer klusbedrijf hebben wij ook vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van schilderen, loodgieter/dakbedekking, timmeren, metselen, reparatiewerkzaamheden etc, etc. Sloopwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Wiljan heeft goed met ons de wensen afgestemd en kon ook op korte termijn aan de slag. alle communicatie verliep goed zowel face-to-face als via de app. De jongens hadden de klus zo geklaard.
 • J.Kossen Metselwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Medemblik

  J.Kossen Metselwerken kan je helpen met je Metselaar klus in Hoogkarspel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Binnenmuur metselen... te beantwoorden. Neem direct contact op met J.Kossen Metselwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Danny kok metselwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Medemblik

  Danny kok metselwerken is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in nieuwbouw verbouw en renovatie werken

4.3

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Medemblik, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 58 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Medemblik

Andere vakmensen in Medemblik

Vind vakmensen bij jou in de buurt