Vind elektriciens in Medemblik

Op zoek naar elektriciens in Medemblik? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Medemblik

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95118 reviews
  Elektricien in Medemblik

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Reageert heel snel op de aanvraag en heeft de groepenkast dezelfde dag nog geïnstalleerd. En dat voor een goede prijs. Supergoede service dus!
 • Blue Climate B.V.
  Blue Climate B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Elektricien in Medemblik

  Warmtepomp / Airco / Zonneboiler of Zonnepanelen installatie en/of onderhoud? Blue Climate bv uit Medemblik heeft ruime ervaring en beschikt over de noodzakelijke Certificaten voor het installeren en onderhouden van Airco, Warmtepomp installaties, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepomp inregelen en eerlijk advies om energie te besparen. Aangesloten bij Techniek Nederland, Stek gecertificeerd. Natuurlijk geef ik garantie op mijn installaties.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Snelle reacties, goede prijs, zeer net werk. Over alles heel tevreden! Mooi afgewerkt en conform alle afspraken. Aanrader!!
 • Molijn Installatie en Koel Techniek
  Molijn Installatie en Koel Techniek
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Elektricien in Medemblik

  Mijn naam is Nick Molijn. Sinds 2020 ben ik begonnen met het plaatsen van airconditioning systemen en warmtepompen. Bij de mensen thuiskomen en met ze meedenken, vind ik het leukste aan mijn werk. Ik vind het belangrijk om netjes en op een juiste manier te werken. Zo beschikt Molijn Techniek over een STEK certificaat, waardoor er o.a. op een juiste manier met gassen wordt gewerkt. Ik laat mijn werkplek ook graag weer netjes achter. En mocht er onverhoopt na afloop van de installatie, toch nog iets niet in orde zijn, dan zorg ik ervoor dat het probleem wordt verholpen.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Nick is super correct en hulpvaardig. Heeft tijdens het onderhoud aan mijn airco units nog verder advies gegeven over niet gerelateerde lekkages.
 • Vince Elektrotechniek
  Vince Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Medemblik

  Vince Elektrotechniek is een eenmansbedrijf. Gespecialiseerd in groepenkasten en aanleg van de installaties, maar denk ook aan: -Stopcontacten. -Kookplaten. -Lichten, allerlei soorten. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Bij opdracht worden deze kosten opgenomen in de factuur. Ik ben in bezit van alle benodigde papieren denk aan: Nen3140 Vca vol certificaat

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Kundig man voor een normale prijs!
 • Elektrotechniek Brouwer
  Elektrotechniek Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Elektricien in Medemblik

  Plaatsen/vervangen van meterkasten tegen een scherpe prijs daar houden wij van!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Raymond reageerde snel en heeft ons van goed advies en met een offerte voorzien. Daarna heeft hij 2 weken later al de oude groepenkast kunnen vervangen. Hij is professioneel en afspraak is afspraak. Iemand die ik zeker aan anderen zou aanraden.
 • Klussenbedrijf KM
  Klussenbedrijf KM
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Elektricien in Medemblik

  Hallo, Ik ben gediplomeerd elektricien in Nederland met 8 jaar ervaring en verleen diensten op het gebied van: -Installatie woningen -Modernisering van bestaande elektrische installaties. -Probleemoplossen (storing) -Installeren en vervangen van schakelapparatuur. -Installatie van binnen en buitenverlichting -Aansluiten van inductiekookplaten -Zonwering monteren of reperen Mensen die professionaliteit tegen een redelijk prijs waarderen ,nodig ik uit om contact met mij op te nemen .

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Het is nooit tot een goede afspraak genomen met moeizame communicatie.
 • King-70 elektotechniek
  King-70 elektotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Elektricien in Medemblik

  Super flexibel Alles volgens de nen1010 ! Behulpzaam.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  We are very pleased with the service he provided. He is fast responding and helpful. Explains the steps and what needs to be done very well. Fair price for the service.
 • BTK elektro

  Nog geen reviews

  Elektricien in Medemblik

  BTK elektro kan je helpen met je Elektricien klus in Medemblik en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met BTK elektro om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Hazar klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Elektricien in Medemblik

  Mijn bedrijf is klussen bedrijf. ik kan bijna alle klussen doen. Ik heb 15 jaren ervaring

 • Boon Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Elektricien in Medemblik

  elektrotechniek

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vriendelijk, snel beschikbaar en goed uitgevoerde klus.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Medemblik, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Medemblik

Populaire diensten

Andere vakmensen in Medemblik

Vind vakmensen bij jou in de buurt