Vind elektriciens in Opperdoes

Op zoek naar elektriciens in Opperdoes? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Opperdoes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 397 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Opperdoes

 • InstallatieTechniek Brouwer
  InstallatieTechniek Brouwer
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  Plaatsen/vervangen van meterkasten tegen een scherper prijs daar houden wij van! Wij zijn erkende installateur van dream heat vloerverwarming.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Wij zijn zeer tevreden over het werk dat Installatie Techniek Brouwer bij ons heeft verricht. Raymond nam de moeite om vooraf langs te komen om de klus goed te inventariseren en een kostenindicatie te geven. Vervolgens heeft hij onze opdracht zeer netjes uitgevoerd. We zullen hem zeker weer benaderen als we een elektricien nodig hebben.
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85112 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Tot op heden is hier nooit gebruikt van gemaakt. Vandaar dat wij dit u kosteloos kunnen aanbieden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox gekwalificeerde monteur Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Al meerdere positieve reviews op mijn website en werkspot mogen ontvangen! Hiervoor dank! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 12+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Oude groepenkast vervangen door een betere en veilige kast. Goed en vakkundig werk geleverd.
 • Community of Our Street B.V.
  Community of Our Street B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  In de loop der jaren heeft ons bedrijf veel ervaring opgebouwd op het gebied van woonhuis- en bedrijfsinstallaties, geïnstalleerd volgens de normen NEN1010 / 3140 en zijn VOP gecertificeerd. Wij zijn al meer dan 40 jaar... zeg maar... 'oude rotten in het vak' Ons bedrijf heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Liefde voor het vak is wat ons drijft om elke klant tevreden te stellen. Ons bedrijf bestaat uit twee vakmensen en heeft nagenoeg geen overheadkosten. Vanuit kantoor en werkplaats aan huis bedienen wij onze klanten. Daardoor zijn wij in staat u tegen een aantrekkelijke prijs een interessant aanbod te kunnen doen: - Uitsluitend nieuwe materialen. - 10 jaar onbeperkt fabrieksgarantie op de schakelcomponenten. - Een All-In prijs zonder verborgen extra kosten. - Garantie op het geleverde werk Vaak komen wij sterk verouderde installaties tegen met een hoog brandgevaar risico. Opengebroken lasdoosjes waar draden uitpuilen en achtergebleven kapotte stoppen op richeltjes in de meterkast zijn de signalen die het gevaar duiden. Wij adviseren in zo'n situatie om een volledig nieuwe start te maken. Alles van de muur, een nieuwe groepenkast door ons geplaatst, weer vele jaren meegaat en uw gezin optimale veiligheid biedt. Op verzoek stellen wij van uw huisinstallatie een inspectierapport op, waarin aanbevelingen voor verbeteringen zijn opgenomen. Lees ook de vele positieve reviews over ons bedrijf. Bij het aanklikken van ons profiel moet u helemaal naar beneden scrollen. Daar vindt u de gevraagde offerte. Wij zien uit naar uw opdracht!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Jan Beelen is een echte vakman en een bijzonder vriendelijke man. Hij heeft echt passie voor zijn werk en het ziet er top uit. We waren zeer tevreden met de klus.
 • Molijn Installatie en Koel Techniek
  Molijn Installatie en Koel Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  Groot assortiment airconditioning ! installeren en beheren van diverse klimaat installaties

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Volgens afspraak alles netjes en vakkundig uitgevoerd. Snel en duidelijk contact via app en telefoon. Alles netjes achter gelaten en restafval meegenomen. Helemaal top.
 • Solaris B.V.
  Solaris B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  Solaris B.V. is een vooruitstrevend installatie bedrijf. Het bedrijf legt zich toe op energiezuinige en duurzame systemen, waarmee de klant flink kan besparen op de energienota. Als vakkundig en gecertificeerd installatie bedrijf bieden wij onze diensten aan particuliere klanten, utiliteitsbouw, vve en gemeentes. Het draait bij ons om slimme oplossingen, snelle service Solaris B.V. is specialist in het aanleggen, onderhouden en repareren van : Elektrotechniek Zonnepanelen en zonneboilers Duurzame energietechniek service & onderhoud IR panelen Duurzame klimaat behandeling Infra Techniek Energie Netwerk Onze aanpak staat garant voor een doeltreffende en snelle installatie van alle mogelijk kleinere werken . Wij kunnen voor u informatie verstrekken over energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld HRE, zonnewarmte en/of zonnestroom. Met ons team enthousiaste mensen zetten wij ons in om de wensen van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid te realiseren met hoge kwaliteit van techniek en persoonlijke aandacht.

  Laatste review:

  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden -

  Snel, efficiënt en met een perfecte afwerking.
 • Buis Totaal Techniek
  Buis Totaal Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  Buis Totaal Techniek is een service- en klantgericht installatiebedrijf dat bestaat uit vier gespecialiseerde disciplines: elektrotechniek, ledverlichting, telematica en laadpalen. Wij zijn een jong en innovatief bedrijf waarbij kwaliteit en klanttevredenheid op de eerste plaats staan.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Goede vakman voor een prima prijs. Snelle reactie en kon binnen een paar dagen bij ons aan slag. Zeker aan te raden.
 • NSR bouw
  NSR bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  NSR bouw kan je helpen met je Elektricien klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met NSR bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. UW SPANNING ONZE INSPANNING

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Hele slechte afwerking en onbeleefd toen ik hem erop wees en vroeg of hij het netjes wilde afwerken. Ik moest zelf vragen of hij een kabelgoot opnieuw wilde doen, omdat het te kort was. Is gedaan op mijn verzoek, maar iedereen kan zien dat dit niet netjes is! Ik raad NSR echt NIET aan. Veel geld kwijt voor onprofessioneel, slecht afgeleverd en afgewerkt werk. Communicatie is niet oplossingsgericht en erg vijandig.
 • Veerman Installatie
  Beoordeling: 5 van 55553 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  Gecertificeerd installateur. Ruime ervaring in aanleg en reparatie van Water, Afvoer, Gas, verwarming en Elektra. Specialisme in aanleg van CV ketels, Quooker, uitbreiding meterkasten, zonnepanelen en meer algemeen aanleg van leidingwerk voor renovatie van keuken en badkamers. Ook voor storingen aan CV ketels kunt u bij mij terecht. Ik werk netjes en zonder lange wachttijden. Ik gebruik altijd goede gereedschappen en materialen en ik ben er trots op om te horen dat klanten altijd erg tevreden zijn. Ik ben gevestigd in Hoorn en werk graag in Hoorn en omgeving, Volendam, de regio West-Friesland en Alkmaar. Desgewenst verzorg ik met een compagnon ook timmerwerk en tegelzetten.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Tussendoor meterkast omgebouwd, toen een andere klus sneller klaar was dan gepland. Perfect uitgevoerd, kan niet anders zeggen.
 • Uni Elektra Services
  Uni Elektra Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  Hallo. Ik heb ruime ervaring in het werken met elektrische, sanitaire en andere installaties. Ik kan uw probleem snel en efficiënt oplossen.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Robert heeft keurig werk geleverd. Zeker toen de klus iets meer om handen bleek te hebben heeft hij hier vooraf duidelijk over gecommuniceerd en hebben we afspraken gemaakt over de prijs. Doordat Robert flexibel is qua tijd kon de klus snel opgepakt worden en toen hij kaar was heeft hij alles netjes achter gelaten.
 • HF elektrobedrijf
  HF elektrobedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews
  Elektricien in Opperdoes

  Ben elektricien. heb veel ervaring, werk netjes.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  It was very nice to meet Haaron, he was very responsive and finished in time and exactly as agreed. He is also giving good advice, thinking along with the client.

Populaire lokale elektriciens in Opperdoes

Andere vakmensen in Opperdoes

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur