Domotica specialisten in Opperdoes

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde domotica specialisten in Opperdoes. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de domotica specialisten van Werkspot in Opperdoes

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Opperdoes

 • De Draai Elektrotechniek
  De Draai Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Domotica specialist in Opperdoes

  De Draai Elektrotechniek heeft ruim 18 jaar ervaring en u kunt terecht voor de onderstaande diensten binnen elektrotechniek, waarin wij zijn gespecialiseerd: - groepenkast vervanging - woningrenovatie - laadpalen - elektrisch koken - boor -en freeswerkzaamheden - storingen - complete woninginstallatie.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Uitstekend werk afgeleverd, binnen een week na het plaatsen op werkspot was de klus geklaard.
  Kom in contact
 • Ger’s klusbedrijf
  Ger’s klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews
  Domotica specialist in Opperdoes

  Ger’s klusbedrijf kan je helpen met je Elektra, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen... Neem direct contact op met Ger’s klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Netjes afgehandeld, geholpen met onderdelen vinden echt lief
  Kom in contact
 • King-70 elektotechniek
  King-70 elektotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Domotica specialist in Opperdoes

  Super flexibel Alles volgens de nen1010 ! Behulpzaam.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  We are very pleased with the service he provided. He is fast responding and helpful. Explains the steps and what needs to be done very well. Fair price for the service.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf KM
  Klussenbedrijf KM
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Domotica specialist in Opperdoes

  Hallo, Ik ben gediplomeerd elektricien in Nederland met 8 jaar ervaring en verleen diensten op het gebied van: -Installatie woningen -Modernisering van bestaande elektrische installaties. -Probleemoplossen (storing) -Installeren en vervangen van schakelapparatuur. -Installatie van binnen en buitenverlichting -Aansluiten van inductiekookplaten -Zonwering monteren of reperen Mensen die professionaliteit tegen een redelijk prijs waarderen ,nodig ik uit om contact met mij op te nemen .

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Het is nooit tot een goede afspraak genomen met moeizame communicatie.
  Kom in contact
 • Jgr elektro projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Domotica specialist in Opperdoes

  is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Heerhugowaard en omgeving. We zijn gespecialiseerd in installeren van complete huisinstallatie. Uitbreidingen op bestaande huis installaties behoord tot mij portfolio. JRG Elektro Projecten kunt u woning ook voorzien van home domotica. Zonnepanelen doen wij alleen in combinatie met nieuwe te bouwen huis installatie.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Ik heb de klus op Zaterdag geplaats. Jeroen had nog een gaatje voor maandag om 8 uur. Hij heeft het snel gerepareerd en ook nog de lamp opgehangen, na beraad over hoe het aan te pakken. Ik zou hem zeker aanbevelen.
  Kom in contact
 • Uni Elektra Services
  Uni Elektra Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Domotica specialist in Opperdoes

  Hallo. Ik heb ruime ervaring in het werken met elektrische, sanitaire en andere installaties. Ik kan uw probleem snel en efficiënt oplossen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Robert heeft keurig werk geleverd. Zeker toen de klus iets meer om handen bleek te hebben heeft hij hier vooraf duidelijk over gecommuniceerd en hebben we afspraken gemaakt over de prijs. Doordat Robert flexibel is qua tijd kon de klus snel opgepakt worden en toen hij kaar was heeft hij alles netjes achter gelaten.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf CFA
  Klussenbedrijf CFA
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Domotica specialist in Opperdoes

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Domotica specialist, Elektricien, Loodgieter, Badkamer specialist, Witgoed monteur? Dan kun je in Purmerend bij Klussenbedrijf CFA terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Heel snel geholpen, top service. Redelijke prijs!
  Kom in contact
 • Smartyhome
  Smartyhome
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Opperdoes

  Smartyhome is een specialist welke zich eigen richt in de automatisering van woningen en / of bedrijfsruimtes. Of het nu om nieuwbouw of al reeds bestaande bouw gaat wij hebben de kennis in huis om de woning slimmer maar ook besparend te maken. Of het nu gaat om slimme sensoren welke verlichting in en rondom het huis aansturen, of temperatuur regelingen per kamer- / leefruimte, beveiligen van de woning of toegangscontrole, Wij hebben voor alles een oplossing en denken dan ook graag mee aan de wensen van onze klanten en hun doel hiervan. Smartyhome is opgericht in 2018 met als kenmerk huizen energiezuiniger te maken en te investeren in goede en slimme apparaten waar de consument ook daadwerkelijk wat mee kan, en zijn of haar wensen in vervulling laten gaan. Smartyhome is dan ook het kleine zusje van Yimmer met een standvastige visie. Yimmer is het bedrijf voor alle IT – gerelateerde zaken waardoor wij ook voor netwerken, bedradingen en andere IT oplossingen altijd makkelijk kunnen schalen voor de klant waardoor we een algeheel pakket kunnen bieden binnen Smartyhome. Werkzaamheden die wij verrichten zijn tot nu toe voornamelijk particuliere klanten met een breed scala aan wensen van het totale pakket tot de kleine onderdelen hiervan, Hierbij kunt u denken aan simpele oplossingen als een draadloos intercom systeem aan de deur of op een kleinschalige wijze de verlichting in de hoofdverblijven te schakelen. Ook grotere projecten hebben we afgerond waardoor alle stekkerdozen slim zijn gemaakt in een woning en verlichting automatische reageert op aanwezigheid van personen in bepaalde ruimtes. Ervaringen hebben wij ondermiddels met de producten van O.A Zipato, Homey, Fibaro, Z-Wave protocollen, INNR, Google devices, Ring, en nog vele andere.

  Laatste review:
  Heel fijn, hoe onze verlichting nu allemaal makkelijk en gebruiksvriendelijk te bedienen is. Vakman is zeer fijn in omgang en levert een goede service.
  Kom in contact
 • Blue ICT
  Blue ICT
  Beoordeling: 3 van 5351 review
  Domotica specialist in Opperdoes

  Blue ICT heeft veel ervaring met databekabeling, internetaansluitingen, netwerkaansluitingen en wifi. Wij helpen graag met het oplossen van storingen, wijzigingen of uitbreidingen van jullie bekabeling. Wij kunnen jullie wifi netwerk verbeteren of vervangen. Providers waar wij in ondersteunen: - Ziggo internetaansluitingen. - KPN internetaansluitingen. - Delta fiber internetaansluitingen. Bekabelingsopdrachten: - Netwerkaansluitingen uitbreiden. - Netwerkaansluitingen verplaatsen. - Internetaansluitingen wijzigen. - Oplossen van storingen in bekabeling. - Oplossen van storingen in internetaansluitingen. - Versterken van wifi netwerk. Neem direct contact op met Blue ICT om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Knoops Elektro en Montage
  Knoops Elektro en Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Domotica specialist in Opperdoes

  Mijn naam is Patrick knoops en ben 40 jaar Ik heb nu 22 jaar ervaring als elektromonteur in diverse branches Ik ben iemand die graag efficiënt werkt en klantgericht wilt denken Ik kan in overleg met de opdrachtgever flexibel zijn in mijn werktijden, maar wil uiteraard ook de klus zsm naar tevredenheid van de klant afronden

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Knoops Elektro en Montage heeft de stopcontacten, leidingen en aansluiten met de meterkast voor de garage verzorgd. De communicatie via Werkspot verliep vlot en professioneel. Het was direct duidelijk wat we konden verwachten. Er is op kort termijn een afspraak gemaakt en deze werd keurig opgevolgd. Er is snel en netjes gewerkt. De leidingen zijn keurig verwerkt en stopcontacten staan mooi strak en waterpas. Het werd ook al snel duidelijk dat Patrick een brede kennis en ervaring heeft met elektrische systemen. Er werd goed meegedacht voor de handigste oplossingen gezien onze toekomstige wensen met de garage. Zo kom je het tegenwoordig niet vaak meer tegen. Patrick bedankt, we zijn zeer tevreden!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Opperdoes, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 69 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Opperdoes

Andere vakmensen in Opperdoes

Vind vakmensen bij jou in de buurt