Vind loodgieters in Lijnden

Op zoek naar loodgieters in Lijnden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Lijnden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 882 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Lijnden

 • Nonstoppingsdienst

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 4.8 van 54.85255 reviews

  Op zoek naar een professionele loodgieter met transparante tarieven, die eerlijk is over zijn werk en ook nog eens werkt met hoge standaarden en hoogwaardige materialen? Dan is Nonstoppingsdienst de loodgieter die je zoekt! Met onze jarenlange ervaring als ontstopper en loodgieter hebben wij alle mogelijke scenario’s mee gemaakt. Hoe erg de situatie ook lijkt, Nonstoppingsdienst heeft altijd een oplossing! Mijn naam is Oktay. Met mijn opvallende busje (waar ik ook eerlijk mijn tarief communiceer) rijd ik met name in Noord en Zuid-Holland langs bedrijven en particulieren om hun snel van een verstopping of ander rioolprobleem af te helpen! Met mijn 24/7 service kunnen klanten mij altijd bereiken, ook als het zon of feestdagen betreft. Hierbij bied ik al mijn klanten vooraf een vaste prijs zonder verborgen kosten en zonder voorrij kosten. Bij mij zijn klanten verzekerd van vriendelijke service en volledige ontzorging. Over de jaren heb ik alle mogelijke verstoppingen en rioolproblemen gezien waar men serieus overlast van kan ervaren. Daardoor begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om snelle service te verlenen en heb ik Nonstoppingsdienst hier volledig op ingericht. Omdat een verstopping of rioolprobleem op zichzelf al vervelend genoeg is, zorg ik ervoor dat de klant achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Hierdoor weten steeds meer klanten Nonstoppingsdienst te vinden als betrouwbare ontstoppingspartner. Bij Nonstoppingsdienst kunt u terecht voor: - hoogwaardige rioolinspectie - Rioolprobleem - Het opsporen en verhelpen van een lekkage - Afvoer verstopping ontstoppen - Riool ontstoppen Ook voor u sta ik 24/7 klaar. Ik ben bereikbaar op mobiel om bij spoed direct in actie te komen. Blijf niet onnodig lang met een rioolprobleem of verstopping zitten en schakel Nonstoppingsdienst in! Graag tot snel! Vriendelijke groet, Oktay, Nonstoppingsdienst

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Doucheput verstopt. Snel en probleemloos verholpen
 • SOS Loodgieter

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 4.8 van 54.85143 reviews

  SOS loodgieter houdt zich bezig met het installeren van waterleidingen voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken, voor sanitair en rioleringen. Wij zorgen ervoor dat de leidingen, apparaten en installaties goed geïnstalleerd worden. Verder kunnen wij onder andere: •Afvoer ontstoppen •Gas en waterleidingen aanleggen/ verleggen •Installeren/ vervangen sanitair •Kitwerk •Lekkage repareren •Riool reinigen/ ontstoppen •Spoedwerkzaamheden Voor verbouwingen in Amsterdam en omgeving, waarbij er een loodgieter nodig is, kunt u ons benaderen. Wij hanteren scherpe tarieven in combinatie met hoogwaardige service.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  SOS loodgieter heeft de reparatie aan mijn toilet zeer spoedig en netjes gedaan. De communicatie verliep perfect en hij was snel beschikbaar. Bovendien heeft hij mij geadviseerd bij stankproblemen van de riolering. Ik kan hem zeer aanbevelen!
 • Mchd emergency Amsterdam

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Loodgieters werkzaamheden: vervangen van de cv ketel / radiatoren /kranen / wastafel etc.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Goed en netjes werk afgeleverd. Fijne communicatie. Zeker welkom bij een volgende klus. Goede prijs-/kwaliteit verhouding.
 • DZ-klussenbedrijf

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 4.7 van 54.75204 reviews

  Mijn naam is Damian Znamiec en ik ben de bedrijfsleider van DZ-KLUSSENBEDRIJF, die alleen betrekking heeft op renovaties en aanpassing van nieuwe badkamers. Ik houd mij al 15 jaar professioneel bezig in de bouwsector. DZ-KLUSSENBEDRIJF gebruikt de nieuwste technieken, waarbij kwaliteit voorop staat. Ik werk alleen, daarom is kwaliteit en aandacht voor detail mijn prioriteit voor de tevredenheid van al mijn klanten Ik nodig je uit om met mij samen te werken . Met vriendelijke groeten, Damian Znamiec

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Damian heeft echt top werk geleverd! Hij houdt zich aan de afspraken en communiceert altijd heel duidelijk. Hij heeft niet alleen vakwerk geleverd maar ook goed meegedacht over de inrichting en mogelijkheden voor de badkamer wat uiteindelijk een mooi eindresultaat heeft opgebracht. Al met al heel erg tevreden!
 • E.K. Techniek Service

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  Werkzaam binnen een straal van 50km van amsterdam

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Professioneel, aardig en heeft het probleem dezelfde dag opgelost. Wij zijn tevreden.
 • Las en montagebedrijf van der Horn

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews

  Eenmansbedrijf dat sinds 1991 gespecialiseerd is in: *Het installeren van gehele cv installaties in alle vormen. *Het leveren en plaatsen van cv ketels. *Het leveren en plaatsen van radiatoren. *Het leveren en plaatsen van vloerverwarming zowel frezen als op vlechtmatten. *Het plaatsen van gas water en afvoerleidingen. Werkzaamheden worden gedaan voor een goede prijs en met garantie. VCA-Vol gecertificeerd.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  De ervaring was echt heel erg goed. Los van het feit dat Ed een super aardige en eerlijke vakman is, kwam hij met goede oplossingen en oog voor detail. Hele prettige communicatie, en als hij komt werken neemt hij een gezonde dosis vrolijkheid en gezelligheid mee!
 • MLS installatie service

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Hallo, Welkom op het profiel van MLS Installatie Service. Vakmanschap en bekwaamheid. Met deze woorden ben ik opgegroeid en met deze instelling ben ik ook voor mezelf begonnen. Ik heb jaren lang ervaring opgedaan bij een vakbekwaam installatiebedrijf, Onze specialiteiten zijn: + CV Ketels (onderhoud, storingen) + Cv Ketels plaatsen + Loodgieterswerk + Radiatoren vervangen/verplaatsen + Sanitair plaatsen + Gasleidingen aanleggen, vervangen of repareren + badkamers renoveren/plaatsen + keukens renoveren/plaatsen Wij voorzien uw klus graag met de nodige aandacht en nauwkeurigheid. Wij gaan altijd netjes te werk en zorgen voor de beste oplevering. Ik ben net begonnen met Werkspot vandaar dat ik nog weinig reviews hebben. Groet, MLS Installatie Service

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Snelle reactie en goede prijs-kwaliteit
 • Nikola

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Electrical enclosure (meterkast) 3 phase, single phase installation and maintenance. EV Charger installation at your place. Command panel enclosure installation and maintenance. Security Camera installation and maintenance. Fire alarm system installation and maintenance. Boiler installation and maintenance. Airco services. Opmerking: Bel me alsjeblieft, ik kan mogelijk niet reageren op berichten. Remark: Please call me, I may not be able to respond to messages.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Mijn ervaring met het bedrijf Nikola is erg goed. in het kort: snel resultaat, goede service en advies. Nadat een leiding was gesprongen in de keuken werd er direct contact gelegd. Hij begreep de urgentie en was binnen een halfuur op locatie. Ook in de communicatie rondom de werkzaamheden en prijs is erg duidelijk gesproken. Nadat hij de situatie middels moderne apparatuur en kennis had geanalyseerd kon hij precies het probleem achterhalen. Gelukkig had hij ook de benodigde vervangende delen bij zich. Binnen een halfuur was de reparatie naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • aa-riooltechniek

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Wij van aa-riooltechniek zijn Gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden, van ontstoppen, reinigen, inspecties & renovaties. Met behulp van alle professionele gereedschap ga ik geen rioolprobleem aan de kant. Altijd vaste prijzen wat van te voren wordt besproken en altijd 2 maanden garantie. En bij aa-riooltechniek is het altijd NO CURE NO PAY los ik het probleem niet op betaald u ook niet. Mits het problemen zijn die groter zijn dan gedacht en ik kan het aantonen. Zoals wortels in uw riool, kapotte riool of u riool is verzakt.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Top! Snelle reactie, 2 dagen later klus geklaard. Goede service. Heel erg blij mee. Zeker aan te raden.
 • Samy At Work

  Loodgieter in Lijnden

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Samy At Work Met 10 jaar werk ervaring in de bouw heb ik ervaring opgedaan als loodgieter en als timmerman. Ik ben gevestigd in Amsterdam en ik werk door heel Noord-Holland heen (daarbuiten in overleg). Heb ervaring in onder andere: - Als loodgieter/ vernieuwer Riool - Mutatie/nieuwbouw timmerman - Houtrot hersteler *Bezit van VCA-Vol Certificaat *Bezit van Niveau 4 Allround timmerman diploma *Bezit van alle gereedschappen op Accu * In het bezit van speciale ontstopping-apparatuur *Geef garantie op het werk dat ik heb verricht Voor overige vragen verneem ik graag van u.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Samy heeft vlot geschakeld, kwam snel langs, heeft ons goed aangehoord, bracht dezelfde dag een offerte uit en kon toevallig snel een plek in zijn agenda reserveren (ivm het wegvallen van een andere opdracht). Het resultaat: Onze rioolleidingen zijn onder ons huis verbeterd en op afschot geplaatst. Samy heeft een oplossing aangedragen waarmee we geen onnodig risico hoefden te lopen door de leidingen van de vloerverwarming te raken (dmv het ophangen van beugels die vastgezet moeten worden dmv boren); met zijn oplossing zijn de leidingen evengoed nog stevig opgehangen om verzakking te voorkomen (Samy heeft dus niet hoeven boren in de kruipruimte) en hangen de leidingen op afschot.

Populaire lokale loodgieters in Lijnden

Andere vakmensen in Lijnden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur