Vind hoveniers in Lijnden

Op zoek naar hoveniers in Lijnden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lijnden

 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555100 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Rico is vriendelijk, correct en aangenaam in de omgang. Ons gazonnetje kwam er sneller dan gehoopt en ziet er nu al fantastisch uit. Top werk.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95129 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle reactie, goede en vriendelijke service! Zeker een aanrader
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95804 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes op tijd en volgens afspraak. Harde werkers prima kan ze aanbevelen
 • Yardin
  Yardin
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snel en goed gedaan!
 • Hautelier
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Ben je op zoek naar een Timmerman of houtbewerker? Dan kun je in Amsterdam bij Hautelier terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met inrichting binnen-& buitenshuis. Van tuinhuis,schutting,traphal,deur&raamkozijnen tot dakbeschot kunt u bij ons terecht voor advies, offertes en realiseren van uw ideeën en wensen op dat gebied. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing samen met jou. Wij werken op projectbasis en verzorgen alles van A tot Z indien gewenst. Wij geven garantie op al ons werk en producten uit eigen werkplaats.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Kundige vakmannen, die meer doen dan dat er in de offerte staat, zonder meerkosten.
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • Rosan Tuinen
  Rosan Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Hallo, wij zijn Rosan Tuinen uit Zwanenburg. Wij zijn aangesloten bij de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners). Dit betekent dat wanneer u gebruik maakt van onze diensten, u verzekerd bent van een professioneel eindresultaat. Onze werkzaamheden bestaan uit: -tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) -tuinaanleg (bestrating, schutting, pergola e.d. -het maken van beplantingsplannen alsmede het leveren van beplanting Wanneer u contact met ons opneemt, dan komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Hartelijke groet Sander

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Alles is netjes geregeld vanaf dag een, Sander is vriendelijk, denkt met je mee, regelt alles tot in de detail en was snel beschikbaar. Helemaal top, zeker aan te raden!
 • Mark Your Garden
  Mark Your Garden
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Amsterdam, dan kan Mark Your Garden je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer tevreden, levert goed werk, vraagt wat er nog meer gedaan kan worden. Ruimt alles netjes op. Absoluut een aanrader
 • de tuinfluisteraar
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Hovenier in Lijnden

  De tuinfluisteraar doet alles voor uw tuin. ontwerp, aanleg onderhoud en advies bij voorkeur regio Haarlem, Amsterdam ruime ervaring

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Het kappen van een boom verliep kundig en snel
 • N.G.H van Geilswijk
  N.G.H van Geilswijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Hovenier in Lijnden

  Werkzaamheden; Tuin ontgraven of aanvullen. Het verwijderen en plaatsen van schuttingen. Staatwerk verwijderen en afvoeren, het herstraten of nieuw straatwerk. Gras vrezen en/of inzaaien. Het gras elke week maaien is ook mogelijk Transport: Het aan en afvoeren van materiaal word met een vrachtwagen gedaan, of voor de kleinere hoeveelheden is ook mogelijk met een aanhanger.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hij kwam wat later, maar komt zijn afspraken na! Tuin keurig leeg gehaald in de stromende regen. Ging door in de avond tot hij klaar was.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lijnden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1359 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Lijnden

Andere vakmensen in Lijnden

Vind vakmensen bij jou in de buurt