Vind hoveniers in Lijnden

Op zoek naar hoveniers in Lijnden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lijnden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 573 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lijnden

 • Bouwens

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  Gespecialiseerd in tuinaanleg bestratingen snoeien bomen zagen. Professionele gazonmaaier voor grote grasvelden Graafmachine verhuur voor sloop en graven VCA vol certificaat 30 jaar onderhoud Elshout Overveen

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Very nice cooperation. Clear communication, friendly approach, fair price and job well done. Very happy with Bouwens and will definitely use their service next year.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 4.9 van 54.95482 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Serkan was top! Resultaat prima. Ik raad hem aan.
 • R. Kentie Tuinaanleg

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews

  Goedendag, Mijn naam is Rob. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, Wij gaan pas weg als alle afspraken nagekomen zijn Zodat u de tuin krijgt die u voor ogen had. Wij zijn gespecialiseerd in; - Bestrating - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Erfafscheidingen - Grondwerk - Vlonders Wij maken van u tuin een droomtuin.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Vriendelijke mannen en blij met hun werk!
 • Rebricks B.V.

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 3.6 van 53.656 reviews

  Rebricks is de perfecte keuze voor een mooie tuin die milieubewust is en duurzaam. Rebricks kan u volledig ontzorgen op gebied van slopen- en aanleggen van uw tuin. Wij bieden alles aan wat nodig is voor een prachtige tuin. Zoals: sierbestrating, ondergronden, bloembakken, kunstgras, schuttingen, aanleggen van u tuin en de verwijdering van het oude straatwerk. Kortom: u wordt volledig ontzorgd.

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Prima geholpen!
 • de tuinfluisteraar

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews

  De tuinfluisteraar doet alles voor uw tuin. ontwerp, aanleg onderhoud en advies bij voorkeur regio Haarlem, Amsterdam ruime ervaring

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Snel gewerkt.
 • Quick pro

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Wij van quick pro houden ervan om ons werk snel maar zorgvuldig tedoen. Voor elk probleem proberen wij altijd een oplossing te vinden. Wij doen hoevenier werk maar ook sloopwerk . Wilt u graag al u onkruid weg hebben of het gras moet gemaaid worden , tegels moeten schoon gemaakt worden dan bent u bij het goeie adres wij van quick pro geven onderhoud aan u tuin zoals . - onkruid verwijderen - gras maaien - tegels reinigen van mos of viezigheid - aarde of zand verwijderen - trimmen van heggen Voor een offerte graag fotos sturen en de opmeting sturen van de achter tuin of voortuin. Graag erbij vermelden welke stad zodat u zsm een offerte van ons kunt krijgen. Mvg quick pro.

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Aardige jongens die netjes contact houden.
 • Bikkel Bestrating

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Straatmaker met meer dan 27 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Vriendelijke man. Duidelijke afspraak gemaakt en klus snel en netjes gedaan!
 • B&B Sierbestrating

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn Danny en Ashley van B&B sierbestrating en we zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Wij staan voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Vandaag om 09.00 stonden Danny en zijn team volgens afspraak in onze achtertuin. Zijn meteen begonnen. Team is goed op elkaar in gewerkt de snelheid en het naadloos leggen van de tegels heeft ons doen verbazen. Zulke tegelzetters zijn wij nog nooit tegen gekomen die zo goed werk afleveren. Namens Albert & Hans Danny en team enorm bedankt👍👍
 • De Tuinenpoetser

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Goeiedag meneer/mevrouw, ik heb een eenmansbedrijf genaamd"De Tuinenpoetser", wij zijn er om u een warm gevoel te geven bij aankomst thuis of wanneer u lekker van de tuin wilt genieten. Vooral ligt de focus op het schoonmaken en onderhouden van uw tuin, schuttingen, veranda en de muren van uw huis om groene aanslag te verwijderen, eventueel in overleg is het ook mogelijk om het dak schoon te maken. Wij werken met een hoge drukspuit om zo de tegels, muren, schuttingen en tuinmeubelen grondig te kunnen schoonmaken. Natuurlijk zijn wij ook voor de zorg van uw bomen en planten. Onkruid is geen partij voor ons. U betaald pas als beide partijen tevreden zijn over het resultaat en dan kunnen wij bij ons garanderen. Natuurlijk hebben we ook nog allerlei apperatuur om uw tuin goed te onderhouden, de bomen en planten er netjes uit te laten zien. Daarbij geven wij ook advies hoe je de levensduur van de bomen en planten kunt verlengen, door ziektes en aanvallen van ongedierte, insecten voor te zijn. Bij de "De Tuinenpoetser" denken we met de klant mee. We zien het eerder als een hobby dan als werk. Wij willen u graag helpen met lage kosten voor uw tuin en alles wat erbij komt, daarom zijn we eerder van het reiningen en het goed onderhouden dan vervangen dat veel meer kost voor u. Hoop hierbij "De Tuinenpoetser" goed beschreven te kunnen hebben. Tot snel!!!

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Hele harde werker. Vriendelijk en betrouwbaar.
 • Jelmer Tuinen

  Hovenier in Lijnden

  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews

  Van moderne stadstuin tot een landelijke tuin; van daktuin tot kindvriendelijke tuin. Jelmer Tuinen ontwerpt, legt aan en onderhoudt. Een mooie tuin start met een sterk ontwerp... Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën die uw tuin moeten omtoveren in een oase van rust? Uw wensen Voordat Jelmer Tuinen aan de slag gaat, verdiep ik mij eerst in uw beeld van een mooie tuin. Tijdens een eerste bespreking bepaal ik samen met u de te realiseren sfeer en bespreken we uitgebreid alle mogelijke wensen. Ook meet ik alle relevante zaken op in uw tuin en bekijk ik de architectuur van uw woning en haar situering, want de stijl en sfeer van het huis en de omgeving vormen samen met uw wensen de uitgangspunten van uw tuinontwerp. Ontwerpfase Aan de hand van uw wensen en mijn kennis ontwerp ik een tuinplan dat bestaat uit een schetsontwerp en een toelichting. Uiteraard kunnen in het tuinplan nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerpen van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen en afstemmen. Van kijken en combineren. Daarna volgt een uitwerking van de schets tot een gedetailleerd fullcolour tuinontwerp en/of beplantingsplan, samen vormen ze de grondslag voor de uiteindelijke aanleg van de tuin. In een beplantingsplan geef ik de locatie van de plantvakken aan, de plantsoorten, de aantallen en de gewenste afmetingen van de planten bij aanschaf. Aanlegfase Na het definitieve tuinontwerp kan de aanleg van de tuin starten. Uiteraard kunt u er voor kiezen zelf de aanleg uit te voeren eventueel met onze deskundige begeleiding. Ook is het mogelijk dat wij een vrijblijvende offerte voor de tuinaanleg maken. Onderhoud Een tuin leeft en heeft in ieder seizoen een ander karakter. Niets is zo 'bewegelijk' als een tuin. Regelmatig onderhoud voorkomt verwildering van de tuin. Zelfs wanneer u van een zo natuurlijk mogelijke tuin houdt, moet er zo nu en dan onderhoud worden gedaan.

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Jelmer levert keurig werk af, denkt mee en is een vriendelijke man!

Populaire lokale hoveniers in Lijnden

Andere vakmensen in Lijnden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur