Vind loodgieters in Gilze

Op zoek naar loodgieters in Gilze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Gilze

 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.7 van 54.75374 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en loodgieter werk, en andersklusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.en appen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Reparatie is netjes uitgevoerd
 • Voorduin allround
  Voorduin allround
  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn in de bouw besloten om voor mijzelf te beginnen als Voorduin Allround. In te huren voor onder andere Loodgieterswerk, grote of kleine verbouwingen/ renovaties, plaatsing van binnenmuren/ koven ( metal stud of hout), cinewalls,vervangen van badkamer/wc, plaatsing badkamer meubels/ douche wanden, tegelwerk

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Vakkundig, snel en klantvriendelijk werd in de kruipruimte de afvoer van het toilet aangepast zodat deze weer goed doorloopt.
 • Klompie Elektro
  Klompie Elektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Aangenaam kennis met u te maken. Robert Klomp 36 jaar Klompie - Elektro, na jaren werken bij een groot installatie bedrijf toch de stap gezet om mijn eigen onderneming te starten. Voor al uw klusjes in en om het huis. Werkt graag in en rondom Tilburg. Ik hoor graag waar ik u mee van dienst kan zijn. Echter machines rond de 10 jaar oud zijn vaak niet de moeite waard om nog te repareren. Hele fijne dag Met vriendelijke groet Robert Klomp

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hele fijne ervaring met hem. Hij werkte met 1 compleet bedrag dat werkte erg fijn. Hij was goed bereikbaar. Hij was wat dingen vergeten en kwam toen snel weer terug om het af te ronden.
 • Ultimate multiservice
  Ultimate multiservice
  Beoordeling: 5 van 55565 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Hallo ik ben Sander van ultimate multiservice Tilburg . Uw lekkage verhelper en toilet en boiler specialist in regio Brabant en iets daarbuiten . Kijk op google voor telefoonnummer of andere contact mogelijkheden . Ik kan u helpen met : Verbouwing keuken toilet of badkamer. wc reparatie/installatie Boiler aanleggen. Waterleiding leggen en afvoer wc vaatwasser etc . Lekkages aan riool water etc. Klus werk. Golfplaten legen op uw schuur. Sloop en stippen. Gevelreiniging. Het voegen van gemetselde muren . Scheur reparatie. En nog meer . Met vriendelijke groeten Sander van ultimate multiservice Tilburg.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Fast, professional and explanatory.
 • klusbedrijf tiels
  klusbedrijf tiels
  Beoordeling: 4.9 van 54.95170 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Klusbedrijf Tiels; Voor al u klussen groot en klein, in en om huis. Ik heb al een aantal jaren ervaring in; - totale badkamer/sanitair renovatie - loodgieters werk - electra - tegelzetter (wand en vloer)e - laminaat leggen - keuken plaatsen - overkappingen op maat plaatsen Maar ook het helpen met het ophangen van een rolgordijn, rolluiken, andere raam decoratie of een andere kleine klus in en om huis. Mocht u interesse hebben in een van mijn aangeboden diensten. Neem gerust contact op. Prijs varieert natuurlijk per klus.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Was top! Het rooien van de boom is vakkundig en snel uitgevoerd. Een zeer vriendelijke vakman, die van alle markten thuis is, heeft netjes en zorgvuldig gewerkt. De kosten waren zeer acceptabel, ik ga hem ook vragen voor toekomstige klussen. Een aanrader!
 • Nick Vermetten Loodgietersbedrijf
  Nick Vermetten Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Nick Vermetten Loodgietersbedrijf kan je helpen met je Loodgieter klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Nick Vermetten Loodgietersbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Nick was vlot met het verstrekken van de offerte, die achteraf gezien, toch erg laag was. Dat was in mijn voordeel, alleen als het werk tegenzit, voelt dat ongemakkelijk. Hij heeft netjes gewerkt, is mee geweest om mijn badkamermeubel op te halen. Goede spullen om zijn werk te doen, en ervaren in hoe hij een aanpakt. Fijn dat hij ook het oude meubel heeft afgevoerd (daar betaal je dan wat extra's voor, maar ontzorgen mag wat kosten).
 • DKM de Rioolspecialist
  DKM de Rioolspecialist
  Beoordeling: 4.4 van 54.4599 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Gespecialiseerd bedrijf in alle voorkomende riool werkzaamheden of dit een kleine reparatie of complete vervanging is van uw rioleren, wij hebben ruime ervaring in deze branche de nodige certificaten uiteraard werken wij ook met garanties en net gereedschap.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Het was een behoorlijke klus, de toekomst zal uitwijzen of het lek dicht is.
 • Martin Installatietechniek
  Martin Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Werk van 7 tot 16 uur op de bouwplaats voor grote bedrijven. Ervaring met de bouw en renovatie van huizen, hotels en grotere objecten zoals ziekenhuizen en laboratoria. Ik ben vooral gespecialiseerd in loodgieterswerk, maar ik kan ook goed tegels leggen en ik ben bekwaam in eenvoudige algemene bouwwerkzaamheden. Op het Werkspot-platform kan ik helpen bij lekkages of de renovatie van keukens, badkamers en toiletten. Ik heb 5 jaar werkervaring in Nederland en heb eerder in Polen gewerkt. Ik spreek zeer goed Engels en een beetje Nederlands. Neem gerust contact op ;) Martin kvk: 73775347

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed geholpen
 • Delax
  Delax
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Met ervaring op het gebied van verwarmingsinstallaties en renovatiewerk is Delax een goede keuze voor kleine en grote werken. Meedenkend en zonder poespas.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Aardige man, meedenkend, vakkundig, snelle communicatie en was bereid tussen de bedrijven door even langs te komen om ons van ons probleem af te helpen. Heel blij met Dylan!
 • Floris Installaties
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Loodgieter in Gilze

  Floris Installaties kan je helpen met je Loodgieter klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, CV ketel repareren of onderhouden, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met Floris Installaties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Floris nam direct contact op en was adviserend in het zoeken naar de beste oplossing op korte termijn beschikbaar. Prijs en service in overeenstemming met de prijsopgave. Top!

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Gilze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 715 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Gilze

Populaire diensten

Andere vakmensen in Gilze

Vind vakmensen bij jou in de buurt