Vind Grondwerkers in Gilze

Op zoek naar Grondwerkers in Gilze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Gilze

 • Burgers Bedrijfsservice
  Burgers Bedrijfsservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Grondwerker in Gilze

  Bij Burgers Groen-Grond-Agro kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Wij zijn in het bezit van een 2 tons minigraver en een kleine Loader, waarbij we in staat zijn om in kleine ruimtes te opereren. Ons werkgebied bestaat uit heel Noord-Brabant, voor grotere (meerdaagse) klussen zijn wij ook bereid om verder af te reizen. U kunt bij ons terecht voor: -Uitgraven van tuinen of funderingen. -Afgraven van grondwerk en aanvullen met zand (en aantrillen) -Rooien van beplantingen en afvoeren -Graven van sleuven -Grond egaliseren -Stallen uitmesten We zijn altijd zeer enthousiast en hebben veel plezier in ons vak.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goeie communicatie, snel actief ondernomen en uiteindelijk ligt het terras er goed in.
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Grondwerker in Gilze

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • MBC Blast Cleaning Service
  MBC Blast Cleaning Service
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Grondwerker in Gilze

  Hoge druk reinigen, zandstralen & impregneren. Troittors,Opritten,Vloeren,Bakstenen,Gevels,Daken,Hekken,Staalconstructies,Industriële machines,Meubels,Boten Het verwijderen van vuil, mos, verf, roest, graffiti, olie vlekken & nog veel meer! Impregneren en beschermen tegen vuil, groene alg en olievlekken. Wij bieden competitieve prijzen en een betrouwbare service! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Prijzen vanaf €3,- per m2! *Prijs hangt af van de oppervlakte en de hoeveelheid vuil. __ We kunnen ook helpen je tuin op te ruimen en hem weer te laten stralen! We verwijderen onkruid, struiken, bladeren, vuil & zo veel meer. Wanneer we klaar zijn nemen we al het vuil weer mee naar de stort zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over het afval.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer professioneel te werk gegaan. Hard werkende ploeg Ben zeer tevreden met de eindresultaat.
 • A M street
  A M street
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Gilze

  Met Kraan graven of straten met alle spullen werk zaam in Kabelwerk of gas water doe bijna alles

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Werkt hard, komt op tijd en is bijzonder vriendelijk en kundig
 • Werken in het Klein
  Werken in het Klein
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Gilze

  Wij zijn een jonge en gedreven onderneming, welke zich bezighoudt met allerlei werkzaamheden, maar dan in het klein! We bieden maatwerk en zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij kunnen eventueel zelfs met onze machine door de deur naar binnen of via de brandgang of garage in uw tuin komen. U kunt bij ons terecht voor onder andere onkruidborstelen en vegen van terreinen en opritten, leeghalen van(moeilijk bereikbare) tuinen, uitbreken en afvoeren van bestrating, bodembewerking, klein sloopwerk en aan- en afvoer van zand, grind en compost. Ook leggen we gazons en onderhouden we deze. Wij zijn een nieuw ontstaan bedrijf en stellen kwaliteit boven kwantiteit. Mocht u zich afvragen waarom er nog geen reviews zijn geplaatst; we beginnen pas net op professionele basis! :)

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Helder en snel contact met Rudy. Werkzaamheden netjes en zoals afgestemd! De volgende werkzaamheden zal ik zeker weer bij hun neerleggen
 • Klussenbedrijf Rodenburg
  Klussenbedrijf Rodenburg
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Grondwerker in Gilze

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bestrating uitgevoerd boven onze eisen! Afspraken goed nagekomen, ik zou hem en zijn collega bij iedereen aanbevelen!
 • Klaassen Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Gilze

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Gilze, dan kan Klaassen Tuinen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes en accuraat werk geleverd. Wij zijn heel blij.
 • Klusbedrijf Nikos
  Klusbedrijf Nikos

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Gilze

  Wij zijn Klusbedrijf Nikos, onze specialiteiten zijn schilderen, stucken, tegelen enz. We werken met verschillende vakmannen die allemaal al jaren ervaring hebben in hun eigen specialiteit. Daarom kunnen wij u iets speciaals bieden en dat is namelijk dat wij van een kleine klus tot aan een complete renovatie van uw huis of project de gehele klus kunnen doen met 1 team, zodat u niet verschillende vakmannen hoeft in te huren. We werken in heel Nederland en de prijzen worden bepaald als we de klus hebben gezien, dit doen we altijd zodat we goed kunnen inschatten hoeveel iets kost, want elke klus is anders. Prijzen zijn inclusief matriaal, benzine en btw. Ons bedrijfsmoto is, wij werken netjes, betaalbaar en komen onze afspraken na! Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

 • Hommel Straatwerken

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Gilze

  Hommel Straatwerken kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Gilze en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Sloopwerk algemeen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Hommel Straatwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Brick Infra & Bouw
  Brick Infra & Bouw

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Gilze

4.9

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Gilze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 35 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Gilze

Andere vakmensen in Gilze

Vind vakmensen bij jou in de buurt