Vind ontwerpers in Gilze

Op zoek naar ontwerpers in Gilze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Gilze

 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Ontwerper in Gilze

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hadden snel onze bouw berekeningen binnen. Bram luisterde naar onze wensen en het we zijn blij dat we met Bram in zee gegaan!
 • GUBO
  GUBO
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Gilze

  Hoi, ik ben een bouwkundig ontwerper met 15 jaar ervaring in het vak. Mijn specialisatie is houtskeletbouw. Het uitwerken van een ontwerp is voor mij geen probleem. Over het algemeen kan ik de gehele aanvraag van een bouwvergunning verzorgen inclusief de constructieve berekeningen.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Aanrader, Guus denkt prima mee en werkt snel
 • Cleef Bouwmanagement
  Cleef Bouwmanagement
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Gilze

  Hulp bij het (ver)bouwproces: Cleef Bouwmanagement is ontstaan om particulieren op een eenvoudige manier te helpen met alle onderdelen waar je tegen aanloopt tijdens het (ver)bouwproces. Wij weten dat er bij een verbouwing van een woning veel komt kijken. Door onze ervaringen kunnen we deze zorgen bij u weg nemen. U kunt bij ons vrijblijvend terecht met al uw vragen. Daarnaast kunnen we verschillende diensten aanbieden. Denk hierbij aan het maken van een bouwtekening of het opstellen van een kostencalculatie.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Direct telefonische reactie, goed bereikbaar en snelle reacties per mail. Snelle service, boven verwachting.
 • Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer
  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Ontwerper in Gilze

  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer is een zelfstandig en dynamisch buro wat diverse Bouwkundige Teken,- en Advieswerkzaamheden kan verzorgen voor: - Particulieren - Aannemers (zzp’ers) - Architecten - Makelaars - Overige diensten Voordelen: Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer heeft als groot voordeel dat het een eenmanszaak betreft waardoor je als klant 1 op 1 contact hebt met een dezelfde persoon namelijk: Dion de Meijer. Daarnaast is het zo dat D. de Meijer zijn kosten kan beperken aangezien hij geen personeel heeft en gewoon vanuit thuis kan werken. Verleden: D. de Meijer zelf heeft voorheen gewerkt bij een Architectenburo waar hij in +/- 15 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in het vakgebied.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Keurig volgens afspraak!
 • MANDYMAAKT
  MANDYMAAKT
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Gilze

  Beste klant, Mijn naam is Mandy en MANDYMAAKT is geboren uit mijn passie voor mooie plaatjes, vormen en ruimtes. Al 10 jaar lang ben ik werkzaam in de Grafische Sign sector. Het tot stand brengen van het ´perfecte plaatje' en het creëren en het vervullen van de wens(en) van de klant maakt mij enthousiast en gedreven een mooi eindresultaat neer te zetten. Telkens weer vind ik het een uitdaging een goede balans te vinden in wat bij de klant past, maar tegelijkertijd ook verrassend en vernieuwend is. Doordat ik altijd een spil ben geweest binnen verschillende reclamebureaus heb ik van alle aspecten binnen het bedrijf kunnen proeven. Daardoor ben ik gespecialiseerd op het gebied van zowel vormgeving als allround-signmaker, maar bovenal een echte ´mensen´mens die waarde hecht aan het klantencontact. Een tevreden klant met een gaaf eindresultaat is voor mij het allerbelangrijkste! MANDYMAAKT is gespecialiseerd op het reclame gebied. Grafisch Design - het ontwerpen van: LOGO & HUISSTIJLEN - VISITEKAARTJES - DRUKWERK - FLYERS - FOLDERS - BROCHURES - POSTERS - TROUWKAARTEN - GEBOORTEKAARTEN - CV ONTWERP Sign- het ontwerpen en uitvoeren van: AUTOBELETTERINGEN - WINKELBELETTERING - STICKERS Interieur- het ontwerpen en uitvoeren van: MUURPRINTS - WANDDECORATIE - FOTO'S OP ALUMINIUM- GLASFOLIES - FOTO OF AFBEELDING OP BEHANG - KEUKENWRAPPEN KEUKENWRAPPEN: Is jullie keuken nog in prima staat, maar toe aan een nieuwe look? MANDYMAAKT helpt je bij het creëren van een nieuwe sfeer! Een keuken wrappen is een snelle manier om je keukenkastjes een update te geven.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Prachtig werk geleverd! Mandy is heel vriendelijk en denkt goed met je mee. Ze heeft onze keuken weer als nieuw gemaakt!
 • Braat Bouwadvies
  Braat Bouwadvies
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Ontwerper in Gilze

  BRAAT Bouwadvies werkt direct voor particuliere en bedrijfsmatige opdrachtgevers en in opdracht van architecten en aannemers. Wij vertalen uw ideeën naar tekeningen en begeleiden u van schets tot en met uitvoering. Wij dragen de zorg voor het totaalplaatje, d.w.z. ontwerp, tekenwerk voor alle fasen in het bouwproces en regelen de benodigde documenten ten behoeve van een omgevingsvergunning. U kunt BRAAT Bouwadvies ook benaderen voor seperate diensten zoals het verzorgen van constructieberekeningen en tekeningen, toetsen van een plan aan regelgeving omtrent bouwfysica en brandveiligheid.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Ik ben super tevreden over braat bouwadvies. Johan heeft voor mij binnen no time een complete vergunning geregeld. Hij is zeer ervaren, vriendelijk en altyd bereikbaar voor vragen. De volgende keer ga ik hem zeker weer vragen. Aanrader!!
 • De Meubel Kamer
  De Meubel Kamer
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Ontwerper in Gilze

  Barry van Poppel is het gezicht van De Meubelkamer. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als vakman op het gebied van schilderen en timmerwerken. Bij De Meubelkamer kunt u terecht voor al uw spuit, straal, design en restyling van keukens en meubels. Er word gewerkt met een professionele spuitcabine voor het beste resultaat. Wij werken uitsluitend duurzame waterdragende lakken en beitsen. Door keukenkastjes, keukenlades of meubels te spuiten kun je ze een compleet nieuwe look geven! Wij stellen ons flexibel op en doen onze uiterste best om uw gewenste resultaat waar te maken.

  Laatste review:
  Vernissen of lakken (kozijnen, meubels)-
  Mooi werk afgeleverd
 • Farchiche Bouwkundig tekenbureau

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Gilze

  FARCHICHE Bouwkundig Tekenbureau: - Freelance Bouwkundig Tekenaar - Professionele Tekeningen Papier en Digitaal - 3D modellen / Impressies - Gespecialiseerd in Revit / AutoCAD / Sketchup / Lumion

 • Mindblown
  Mindblown

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Gilze

  kijk ook op instagram: @bjur.tuineninterieur Ontwerp en realisatie van interieur, tuin en alles er omheen. Naast grote, complete projecten kunnen ook kleine projecten of onderdelen vormgegeven worden. In overleg kan het ook worden uitgevoerd en gemonteerd. Gaat u uitbreiden of verbouwen en heeft u plattegronden of tekeningen nodig t.b.v. een vergunning? Ook die kunnen worden gemaakt. De aanvraag kan tevens voor u worden ingediend. Ook in te huren voor montage en afbouw werkzaamheden. - Tekenwerk - 3D Visualisaties - Begeleiding - Advies - Personal shopping - Montage - Onderhoud - Afbouw

 • En-Tuindesign
  En-Tuindesign

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Gilze

  Onze missie is om u te helpen uw buitenruimte om te vormen tot een mooie en uitnodigende oase waar u graag tijd doorbrengt. Met jarenlange ervaring in het veld zijn wij van mening dat elke tuin uniek is en dat elke klant andere smaken en eisen heeft. Daarom hanteren we een gepersonaliseerde benadering van elk project, waarbij we goed luisteren naar de behoeften, voorkeuren en het budget van onze klanten om een ontwerp te creëren dat hun visie perfect weergeeft.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Gilze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Gilze

Andere vakmensen in Gilze

Vind vakmensen bij jou in de buurt