Vind verhuisbedrijven in Gilze

Op zoek naar verhuisbedrijven in Gilze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Gilze

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Verhuisbedrijf in Gilze

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Snelle reactie, nette prijs en het nakomen van afspraken heeft geleid tot een fijne samenwerking. Binnenkort schakelen we dit bedrijf weer in!
 • Kadi
  Kadi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Verhuisbedrijf in Gilze

  "We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op voor een stressloze verhuizing..

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Prima verhuizers die kwetsbare meubels goed beschermen
 • MSR TRANSPORT
  MSR TRANSPORT
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Gilze

  MSR TRANSPORT is je ideale partner als je een Verhuisbedrijf nodig hebt in Tilburg en de hele land. We zijn gespecialiseerd in Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair,), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten die wij als Verhuisbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ik ben heel blij dat ik deze jonge man heb ingehuurd voor mij klus. ( parket vervoeren) Strikt op tijd, hielp met schouwen, me denkend. Ik raad m zeker aan van harte. Jonge man, veel succes met je niuwe bedrijf. Met vriendelijke groet Amella
 • Multipla
  Multipla
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Gilze

  Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf? Of huisontruiming? Dan kun je in Tilburg bij Multipla terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier,of bij overlijden al uw zorgen uit handen. Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.ook inkoop en verkoop van inboedels behoren tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Professional and reliable
 • Sloop en Ontruimingswerk Brabant
  Sloop en Ontruimingswerk Brabant
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Gilze

  Met veel plezier werken mijn vader en ik al zo’n kleine 10 jaar samen, we hebben al veel klanten blij mogen maken en positieve reacties mogen ontvangen zoals u bij de recensies bij HSB betonboringen en zaagwerken b.v. kunt lezen. Nu heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in de kleinste tot middelgrote sloopklussen en onze werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Strippen van woningen - Verwijderen van parketvloeren - Leeghalen van woningen - Sloopwerkzaamheden Ook heb ik al 10 jaar ervaring in kitten. Om een nog beter beeld te krijgen van onze werkzaamheden kunt u altijd de website van Hsb met foto’s bekijken. Hopelijk mogen wij u ook met veel plezier helpen met uw klus! Met vriendelijke groet, Joey Sloop- en ontruimingswerk Brabant

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Dit is een top bedrijf die mij direct heeft kunnen helpen met mijn klus. De mannen waren sociaal, vriendelijk en professioneel. Ik raad hen aan iedereen aan. Bedankt mannen!
 • TZ-Group
  TZ-Group
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Verhuisbedrijf in Gilze

  Allround verhuizer. Iedere verhuizing is uniek. Zo gaan we ook met je spullen om.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Good choice for price, service and value. Also, Joost is a nice guy.
 • Dubbelman Diensten
  Dubbelman Diensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Gilze

  Dubbelman Diensten zit pas net op Werkspot maar heeft al geruime ervaring in verhuis, ontruim, opslag en transport klussen op landelijk niveau. Wij werken alleen met weldenkende verhuizers die ook een specialisme hebben als bijvoorbeeld: bedden en kasten in- en uit elkaar halen, lampen (de)monteren en kleine klussen doen. Gewoon leuke, gezellige hardwerkende teams waar je energie van krijgt. Vooraf ontvangt u altijd de juiste prijsopgave zodat er achteraf geen onduidelijkheid ontstaat. Ook komen we altijd eerst vrijblijvend kijken. We helpen u graag met plezier en met focus op uw klus. Vriendelijke groet, Leon Dubbelman - Dubbelman Diensten

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Het was een uitdagende transport klus. Leon van Dubbelman bleef zoeken naar oplossingen en stelde zich zeer behulpzaam en meedenkend op. Erg blij met dit bedrijf!
 • MMH Klussen
  MMH Klussen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Gilze

  Diverse klussen, verbouwingen sloopwerken en hulp geboden bij diverse werkzaamheden Werkzaam in omgeving breda/tilburg

 • Ketelaars Afbouw
  Ketelaars Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Gilze

  Ketelaars Afbouw staat voor vakmanschap en kwaliteit in afbouwwerkzaamheden. Met jarenlange ervaring bieden we een breed scala aan diensten, van stukadoorswerk tot schilderwerk en van wandafwerking tot plafondmontage. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardig vakmanschap en het voldoen aan de wensen van onze klanten. Bij Ketelaars Afbouw staat klanttevredenheid altijd voorop. Wanden 22,- euro per m2 inclusief materiaal Plafond 26,- euro per m2 inclusief materiaal Dit inclusief afplak werk vloeren, kozijnen keuken, trappen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Ketelaars afbouw.

  Laatste review:
  Bas heeft bij ons de woonkamer, keuken, gang en toilet gestucked en geschilderd. Hij werkt zeer secuur en netjes. Een echte vakman. Hij neemt de tijd om zijn werk goed uit te voeren
 • Juco-Klusbedrijf
  Juco-Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews
  Verhuisbedrijf in Gilze

  JUCO-KLUSBEDRIJF voor al uw klussen in en om uw huis en bedrijf. Onder andere: Afbouw Aftimmeren Badkamers Behangen Bestrating Deuren (ook kunststof) Elektra Gipsplaten Hang- en sluitwerk Herstelwerkzaamheden Houtwerk IKEA Montage Installatiewerk Interieur Kluswerkzaamheden Kozijnen (ook kunststof ) Lambrisering Laminaatvloeren Meubels op maat Montage Ophangen van lampen Plinten Reparaties Rolgordijnen monteren Sanitair Schilderwerk Schuttingen Sloopwerkzaamheden Sluitwerk Stopcontacten Timmerwerk Traprenovatie Tuinen TV- en Internet- Aansluitingen Verbouwingen Verhuis werkzaamheden Vloeren Wandafwerking Wc's voor foto's en meer, kijk o.a. op fb. Zoek onze naam op via de digitale snelweg

  Laatste review:
  Timmerwerken overige-
  Juco heeft veel werk verricht in het huis, zelfs buiten werktijden. Juco is flexibel, werkt hard en verricht goed werk.

4.7

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Gilze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 75 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Gilze

Andere vakmensen in Gilze

Vind vakmensen bij jou in de buurt