Vind verhuisbedrijven in Goirle

Op zoek naar verhuisbedrijven in Goirle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Goirle

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Snelle reactie, nette prijs en het nakomen van afspraken heeft geleid tot een fijne samenwerking. Binnenkort schakelen we dit bedrijf weer in!
 • Multipla
  Multipla
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf? Of huisontruiming? Dan kun je in Tilburg bij Multipla terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier,of bij overlijden al uw zorgen uit handen. Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.ook inkoop en verkoop van inboedels behoren tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Professional and reliable
 • TZ-Group
  TZ-Group
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  Allround verhuizer. Iedere verhuizing is uniek. Zo gaan we ook met je spullen om.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Good choice for price, service and value. Also, Joost is a nice guy.
 • MSR TRANSPORT
  MSR TRANSPORT
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  MSR TRANSPORT is je ideale partner als je een Verhuisbedrijf nodig hebt in Tilburg en de hele land. We zijn gespecialiseerd in Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair,), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten die wij als Verhuisbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ik ben heel blij dat ik deze jonge man heb ingehuurd voor mij klus. ( parket vervoeren) Strikt op tijd, hielp met schouwen, me denkend. Ik raad m zeker aan van harte. Jonge man, veel succes met je niuwe bedrijf. Met vriendelijke groet Amella
 • Sloop en Ontruimingswerk Brabant
  Sloop en Ontruimingswerk Brabant
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  Met veel plezier werken mijn vader en ik al zo’n kleine 10 jaar samen, we hebben al veel klanten blij mogen maken en positieve reacties mogen ontvangen zoals u bij de recensies bij HSB betonboringen en zaagwerken b.v. kunt lezen. Nu heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in de kleinste tot middelgrote sloopklussen en onze werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Strippen van woningen - Verwijderen van parketvloeren - Leeghalen van woningen - Sloopwerkzaamheden Ook heb ik al 10 jaar ervaring in kitten. Om een nog beter beeld te krijgen van onze werkzaamheden kunt u altijd de website van Hsb met foto’s bekijken. Hopelijk mogen wij u ook met veel plezier helpen met uw klus! Met vriendelijke groet, Joey Sloop- en ontruimingswerk Brabant

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Dit is een top bedrijf die mij direct heeft kunnen helpen met mijn klus. De mannen waren sociaal, vriendelijk en professioneel. Ik raad hen aan iedereen aan. Bedankt mannen!
 • Kadi
  Kadi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  "We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op voor een stressloze verhuizing..

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Prima verhuizers die kwetsbare meubels goed beschermen
 • D. Couwenberg
  D. Couwenberg
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  Couwenberg dienstverleningen Klusbedrijf uit Goirle. Couwenberg Dienstverlening is een jong bedrijf maar met jarenlang ervaring. Ik ben Dennis Couwenberg en eigenaar van dit bedrijf. Wij verrichten voor u kleine klussen maar ook grote klussen in en rondom uw woning/kantoor/winkel.... Denk hierbij aan: -bouwadvies -sloopwerkzaamheden -Timmerwerk -Vloeren (van laminaat vloeren tot betonvloeren) -Isoleren -etc etc..... Door een groot netwerk van specialisten op alle vakgebieden biedt Couwenberg Dienstverlening een totaaloplossing voor alle klussen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop!

  Laatste review:
  Hele fijne ervaring Jongen is klantvriendelijk, denkt mee, werkt snel en netjes. Ruimt zelfs de rotzooi zelf op.
 • Goolse Klusster
  Goolse Klusster
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  Ik, Miriam de Bont, ben sinds begin dit jaar gestart als allround klusvrouw. U kunt mij inhuren voor de kleine klusjes in en rond huis, bedrijf, kantoor of school. Ik doe geen verbouwingen of grote renovaties. ✔︎ Begeleiden van verhuizingen ✔︎ Laminaat leggen ✔︎ Plinten bevestigen ✔︎ Opknappen van slaapkamers ✔︎ Radiator-ombouw maken of opknappen ✔︎ Schilderen (muren, kozijnen, deuren, trap) ✔︎ Behangen ✔︎ Kranen repareren en/of vervangen ✔︎ Klein timmerwerk ✔︎ Kitten van badkamer en keuken ✔︎ Hang- en sluitwerk repareren ✔︎ Kleine reparaties van (huishoudelijk) elektra ✔︎ Vervangen van contactdozen en lichtschakelaars ✔︎ Ontstoppen afvoer ✔︎ (Ikea-)meubels in elkaar zetten ✔︎ Ophangen van lampen, schilderijen, planken, (rol-)gordijnen etc. ✔︎ Parket- of houten vloer ontvetten en opnieuw in de olie of was zetten ✔︎ Centrale verwarmingsinstallatie ontluchten en bijvullen ✔︎ Tuinonderhoud ✔︎ Opruimen en ordenen van huis, zolder en schuur

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  De Goolse klusser is een aanrader voor kleine klusjes in het huis, zoals voor het ophangen van planken en gordijnroedes. Klusjes die je ook zelf zou kunnen doen, maar waar je wel handig voor moet zijn kan je gerust aan haar overlaten. De Goolse kluster is een echte aanrader.
 • Klusbedrijf denk

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Goirle

  Klusbedrijf denk Voor al uw klussen in en rondom huis Van onkruid weghalen tot aanbouw Laminaat vloeren leggen Van zolderkamers maken Tot kruipruimte isoleren Optrekkend vocht etcc. Na jaren voor bazen te hebben gewerkt werd het tijd om voor mezelf te beginnen

 • CR Afbouw
  CR Afbouw
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Verhuisbedrijf in Goirle

  Ik, René Caris, ben 35 jaar en heb in 2019 mijn bedrijf CR Afbouw opgericht. U kunt bij mij terecht voor: * Stucwerk binnen: - raapwerk - pleisterwerk - spachtelputz - schuurwerk - platte plinten ——————————— * Wanden plaatsen - cellenbetonblokken - ytongblokken - gipsblokken - deuropening dichtmaken ——————————— *tegelwerk binnen - vloer - wand ——————————— * tegelwerk buiten - bestrating Aansluitend heb ik een opleiding gevolgd bij een professioneel stukadoorsbedrijf. Ervaring en kennis in het stukadoorswerk is essentieel om kwaliteit af te kunnen leveren. Natuurlijk ben ik als professionele stukadoor in het bezit van het benodigde gereedschap en de kennis van de materialen om de klus te klaren , kort om ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Rene is zwaar onbetrouwbaar en is amper een afspraak nagekomen. Hij heeft mooie praatjes, maar komt elke keer met smoesjes als hij het niet waar kan maken. Hij komt regelmatig niet opdagen en laat dan dan niks weten. Volgens zijn collega heeft hij dan te veel gezopen en gesnoven, dan is hij voor niemand bereikbaar. Hij was opdringerig met het krijgen van een aanbetaling voor materiaal. Hij vroeg 2500, ik heb hem 2000 euro aanbetaald, maar heeft hij maar voor ca 600 euro aan materiaal gekocht. Later bleek hij de hoeveelheid gips verkeerd ingeschat te hebben en wilde hij weer een aanbetaling hebben, die ik heb geweigerd. Het werk was erg slordig, hij moest later nog terug komen om het enigszins netjes af te werken. Het afval wat hij later in de week zou ophalen ligt hier nu na 3 weken nog steeds voor de deur. Toen ik hem er over belde werd hij boos en kreeg ik een hoop verwijten. Erg onpressioneel.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Goirle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 72 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Goirle

Andere vakmensen in Goirle

Vind vakmensen bij jou in de buurt