Vind behangers in Goirle

Op zoek naar behangers in Goirle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Goirle

 • Albert KlusjesVakman
  Albert KlusjesVakman
  Beoordeling: 4.8 van 54.8588 reviews
  Behanger in Goirle

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Albert en woon in Tilburg waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik verricht nu zo,n 7 jaar kluswerkzaamheden en doe dit met veel plezier! Graag kom ik vrijblijvend langs om de kluswerkzaamheden met u door te nemen en u een passende offerte te doen toekomen. De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen zoals: > Laminaat leggen > Schilderen > Behangen > Montage (bv IKEA) > Timmerwerk > Accessoires ophangen Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in Foto-behang /Airtex en Laminaatvloeren en gaan wij niet voor de laagste prijs maar wel voor de beste kwaliteit!!! Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op al uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Albert KlusjesVakman

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fantastisch uitgevoerde klus, betrouwbaar, hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Aanrader voor een behang-klus, maar ik verwacht ook voor andere klussen. Foto van het behang geeft een mooi beeld, maar dat is vooral omdat wit behang niet echt een mooi beeld geeft, maar ook dat zit er perfect op.
 • Schwungbouw
  Schwungbouw
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Behanger in Goirle

  Schwung Bouw : ik bouw met enthousiasme en passie , bovenal in samenspraak met jou en transparant over de kosten . Het liefst bouw ik met hout ( zoals een tussenwand, voorzetwand, op maat gemaakte meubels , inbouwkast etc ) , tegelwerk tot 40 m2 , behangen tot 70 m2 , Mijn prijsopgave is altijd inclusief materialen en btw . Mocht je interesse hebben , dan hoor ik graag van je .

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Prettig communiceren, ook in voortraject. Netjes werk geleverd. Ik zou Martijn zeker nog een keer inschakelen als ik een passende klus heb.
 • Mani Behang- en schilderwerken
  Mani Behang- en schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.65100 reviews
  Behanger in Goirle

  Beste mensen, Mijn naam is Mani, Ik ben een ervaren vakman met ruim 16 jaar ervaring. In 2010 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Door concurrerende prijzen te bieden en net werk te leveren, wil ik mijn bedrijf laten groeien. Ik werk met garantie (in overleg en afhankelijk van situatie) en prijsoverleg bij mij is altijd mogelijk. Ik werk alleen met hoogwaardige materiaal: * afwasbaar (afneembaar) latex en Sikkens lak . Mijn vakgebieden : *Schilderen (latexen en aflakken) * Behangen (alle soorten) *laminaat en tapijt vloeren leggen *stuccen *spachtelputz en sierpleisterwerk * afkitten en algemeen klussen en afwewrken

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Onze klus voor Mani was een aantal jaren geleden. Het appartement van mijn ouders moest met spoed behangen en geverfd worden. Oud behang moest ook afgehaald worden. Alles is keurig netjes gedaan en we zijn er heel erg blij mee. Top!
 • Royal Group B.V.
  Royal Group B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Behanger in Goirle

  Behang Specialist, Alle soorten behang en wandkleding Aanbrengen en verwijderen. Ook muur voorbehang klaar maken. Onze reputatie is kwaliteit.!!! Renovlies,Glasvezel,vliesbehang,isolatiebehang,wandkleding,textiel behang...en Arte,Kek Amsterdam,easy,Ferm,deco mode,Graham&Brown,Vescom....veel meer, Geachte opdrachtgever, Graag verzoek ik u vriendelijk om alleen op 'TOEVOEGEN AAN SELECTIE' te drukken ALS U SERIEUZE GEÏNTERESSEERD BENT IN MIJN OFFERTE. Omdat uw contactgegevens (worden naar ons gestuurd via toevoegen aan selectie) moeten wij Werkspot hiervoor BETALEN (of uw nu een accepteren met mijn offerte of niet).

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  De werkspotter van Royal Group heeft een hele goede klus geleverd. Was een ingewikkeld behangpatroon en dat heeft hij op een perfecte manier op elkaar laten aansluiten. En geen naad te zien. Complimenten we zijn zeer tevreden.
 • Klusbedrijf van dolder
  Klusbedrijf van dolder
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Goirle

  Ik ben een nette werker

 • Mike de schilder
  Mike de schilder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Behanger in Goirle

  Mike de schilder ,schilderen en klussen Tilburg en omgeving , lang op markt , goede kwaliteit werk , prijs in overleggen,goed gesprek is goed begin , bij mij krijg je op Allen vragen aantword , alle gespreken kom ik na , dus als klus ale langer bij jouw is , twijfelt niet bel mij , groetjes Mike

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Echte vakman!
 • Danny Bosch Schilder en Afwerkingsbedrijf
  Danny Bosch Schilder en Afwerkingsbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Goirle

  Danny Bosch Schilder- en Afwerkingsbedrijf is gevestigd in Goirle Wij zijn gespecialiseerd in: - Schilderwerk binnen/buiten - Airless spuitwerk latex/lak - Behangwerkzaamheden - Kalei - Beton-Cire / Microcement - Metal-Stuc - Decoratief stucwerk

 • Goolse Klusster
  Goolse Klusster
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Behanger in Goirle

  Ik, Miriam de Bont, ben sinds begin dit jaar gestart als allround klusvrouw. U kunt mij inhuren voor de kleine klusjes in en rond huis, bedrijf, kantoor of school. Ik doe geen verbouwingen of grote renovaties. ✔︎ Begeleiden van verhuizingen ✔︎ Laminaat leggen ✔︎ Plinten bevestigen ✔︎ Opknappen van slaapkamers ✔︎ Radiator-ombouw maken of opknappen ✔︎ Schilderen (muren, kozijnen, deuren, trap) ✔︎ Behangen ✔︎ Kranen repareren en/of vervangen ✔︎ Klein timmerwerk ✔︎ Kitten van badkamer en keuken ✔︎ Hang- en sluitwerk repareren ✔︎ Kleine reparaties van (huishoudelijk) elektra ✔︎ Vervangen van contactdozen en lichtschakelaars ✔︎ Ontstoppen afvoer ✔︎ (Ikea-)meubels in elkaar zetten ✔︎ Ophangen van lampen, schilderijen, planken, (rol-)gordijnen etc. ✔︎ Parket- of houten vloer ontvetten en opnieuw in de olie of was zetten ✔︎ Centrale verwarmingsinstallatie ontluchten en bijvullen ✔︎ Tuinonderhoud ✔︎ Opruimen en ordenen van huis, zolder en schuur

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  De Goolse klusser is een aanrader voor kleine klusjes in het huis, zoals voor het ophangen van planken en gordijnroedes. Klusjes die je ook zelf zou kunnen doen, maar waar je wel handig voor moet zijn kan je gerust aan haar overlaten. De Goolse kluster is een echte aanrader.
 • Tonny Ligtvoet Klussen
  Tonny Ligtvoet Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Behanger in Goirle

  Mijn naam is Tonny Ligtvoet en ik zit onderhand een ruime 25 jaar in dit vak. Voor mij is het luisteren naar de wensen van de klant erg belangrijk, daar hecht ik waarde aan. Ik ben open en duidelijk en zal altijd een goed advies op maat geven. Geen kwantiteit maar kwaliteit en ik werk met garantie op de werkzaamheden die ik uitvoer en het materiaal dat ik lever. Deze word altijd besproken. Ik kan u helpen met diverse werkzaamheden in en rondom het huis: - Loodgieterswerk Stukadoren- Timmerwerk - Schilderen. - Laminaat leggen - Totaal onderhoud Tegelwerk M.v.g Tonny Ligtvoet

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  De communicatie was prettig en afspraken worden nagekomen. Tonny denkt fijn met je mee en het verrichte werk was prima uitgevoerd.
 • AS schilder en stucwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Goirle

  AS schilder en stuckwerken staat altijd garant voor netjes werk

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Goirle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 90 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Goirle

Andere vakmensen in Goirle

Vind vakmensen bij jou in de buurt