Vind sloopbedrijven in Goirle

Op zoek naar sloopbedrijven in Goirle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Goirle

 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55545 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  We hebben Andrzej via Werkspot ingehuurd om onze schuur met een betonnen dak te verwijderen. Ondanks de complexiteit van de klus was Andrje's grondige kennis en goede communicatie geruststellend. Hij werkte hard, efficiënt en liet alles netjes achter. Hij overtrof onze verwachtingen met zijn professionaliteit en betrouwbaarheid. Sterk aanbevolen voor iedereen!
 • Borie Betonboringen
  Borie Betonboringen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Ik ben gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden : Diamantboringen in alle steensoorten Voor bijvoorbeeld een doorvoer van een buis voor riolering , rookkanaal , beluchting van uw kruipruimte of dergelijke . net zoals het zagen met diamant in alle steensoorten ter behoud van sparing voor bijvoorbeeld een deur of raam kozijn. Ook is het mogelijk hele muren te slopen Door mijn jarenlange ervaring heb ik vaak een passende oplossing of advies op maat. Zou u er nog een stopcontact bij willen ? kan ik voor u de leidingen erin frezen . afhankelijk van wat voor steensoort , gebeurt dit door middel van stofafzuiging of met water om zo min mogelijk stof vrij te laten komen .

  Laatste review:
  Gaten boren-
  geweldige mens binnen enkel minuten voldaan en netjes alles achter gelaten. done excellent bedankt
 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Jeetje wat kunnen deze mannen hard werken zeg. Vriendelijk, verstand van zaken en in no-time was het werk gedaan. Mooie sleuven in de betonnen vloer zodat de leidingen netjes weggewerkt kunnen worden. Top!
 • 013KlusEnGroen
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  013 KLUS & GROEN alle werkzaamheden mbt: Woningen, Panden, Onderhoud en Tuinen Uitruimingen / Inventaris Opruimingen

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Peter was prettig om contact mee te hebben en kwam netjes afspraken na. Hij denkt met je mee en heeft aandacht voor een nette afwerking. In ons geval moest er een nieuw gat voor de afzuiging komen, het oude gat heeft hij netjes gedicht met dezelfe steen en mortel als de rest van de muur. Je ziet er niets van. Na deze klus hebben we hem dan ook gelijk gevraagd om te helpen bij een andere klus.
 • Stefan Hendrickx
  Beoordeling: 4.9 van 54.9597 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Heb je een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig in Gaarshof 6 of omgeving? Stefan Hendrickx kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Bint plaatsen of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Aardige vakman die zijn beloftes nakomt en werk goed uitvoert! Prima stevige balk geplaatst en alle spullen eromheen meegenomen . aan te raden voor dit soort klussen !
 • Shenhoff sloopbedrijf
  Shenhoff sloopbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Wij kunnen alle soorten van sloopwerken voor u verwijderen en afvoeren , niets is te groot of te klein. hierbij kunt u denken aan complete woonhuizen, bedrijfshallen strippen, ook het verwijderen van vloerbedekking, betonvloer, tegels van uw oude boerderij, bedrijfshal, fabriek, woonhuis, winkel. Voor meer informatie kunt u altijd ons contacteren... info @ shenhoffsloopbedrijf nl

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Voert werkzaamheden volledig en goed zoals is afgesproken.
 • klusbedrijf tiels
  klusbedrijf tiels
  Beoordeling: 4.9 van 54.95181 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Klusbedrijf Tiels; Voor al u klussen groot en klein, in en om huis. Ik heb al een aantal jaren ervaring in; - totale badkamer/sanitair renovatie - loodgieters werk - electra - tegelzetter (wand en vloer)e - laminaat leggen - keuken plaatsen - overkappingen op maat plaatsen Maar ook het helpen met het ophangen van een rolgordijn, rolluiken, andere raam decoratie of een andere kleine klus in en om huis. Mocht u interesse hebben in een van mijn aangeboden diensten. Neem gerust contact op. Prijs varieert natuurlijk per klus.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk contact en netjes gemaakt!
 • Sloop en Ontruimingswerk Brabant
  Sloop en Ontruimingswerk Brabant
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Met veel plezier werken mijn vader en ik al zo’n kleine 10 jaar samen, we hebben al veel klanten blij mogen maken en positieve reacties mogen ontvangen zoals u bij de recensies bij HSB betonboringen en zaagwerken b.v. kunt lezen. Nu heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in de kleinste tot middelgrote sloopklussen en onze werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Strippen van woningen - Verwijderen van parketvloeren - Leeghalen van woningen - Sloopwerkzaamheden Ook heb ik al 10 jaar ervaring in kitten. Om een nog beter beeld te krijgen van onze werkzaamheden kunt u altijd de website van Hsb met foto’s bekijken. Hopelijk mogen wij u ook met veel plezier helpen met uw klus! Met vriendelijke groet, Joey Sloop- en ontruimingswerk Brabant

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het slopen van de schoorsteen is perfect verlopen ,alles volgens afspraak opgeruimd , en afgevoerd . Aardige mensen die snel werken .
 • Lekker Klussen
  Lekker Klussen
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Lekker Klussen is je ideale partner als je een handige alleskunner nodig hebt. Wij doen van alles, laminaat, schilderen, slopen, bouwen en ventilatie werkzaamheden zijn een paar dingen die wij u aanbieden. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van uw klus. Wij hebben standaard ventilatie onderhoud acties, zoals hoge korting op het onderhoud van de wtw en mv box. Zo heeft u super voordelig schone lucht in uw huis. Graag zijn wij U van dienst. Socials@ Lekker Klussen

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Heel fijn contact, afspraak is afspraak, netjes en secuur werk. We bellen Ruben in de toekomst graag nog eens!
 • Klusbedrijf van dolder
  Klusbedrijf van dolder
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Sloopbedrijf in Goirle

  Ik ben een nette werker

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Aardige man. Komt zijn afspraak keurig na. De volgende keer als ik weer iets heb om weg te brengen, bel ik zeker Sebastiaan.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Goirle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 252 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Goirle

Andere vakmensen in Goirle

Vind vakmensen bij jou in de buurt