Vind loodgieters in Dodewaard

Op zoek naar loodgieters in Dodewaard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Dodewaard

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95367 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel en vakkundig
  Kom in contact
 • Jeffrey Stap Loodgietersbedrijf
  Jeffrey Stap Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Welkom op het profiel van Jeffrey Stap Loodgietersbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeffrey en zijn collega’s leveren goed werk af, werken netjes en volgens afspraak.
  Kom in contact
 • Hootsen solutions
  Hootsen solutions
  Beoordeling: 5 van 55545 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Heb je een Loodgieter nodig in Hootsen solutions kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Toilet repareren, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Prettig contact, kon snel helpen, kundig werk en behulpzaam advies. Prettig in omgang en communicatie. Prijs van tevoren duidelijk.
  Kom in contact
 • Janssen ALL-in montage
  Janssen ALL-in montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Wij zijn een All-Round bedrijf en zijn gespecialiseerd in onderstaand: - Kunststof kozijnen - Timmerwerk binnen en buiten - Dakwerk - Dakgoten - Zinkwerk - Overkappingen - Cinema-Wall - Dakkapellen / Renovaties - Dakramen - Lichtkoepels Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies. Kijk ook eens op onze instagram pagina janssenallinmontage voor een blik op onze werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Janssen All-In Montage

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  DE firma Janssen heeft bij ons ca 17 meter oude dakgoot ( brede zinken bakgoot) vervangen door nieuwe goten. Het werk is snel en professioneel uitgevoerd, geheel volgens de gemaakte afspraak en offerte. Wij zijn zeer tevreden over het contact en communicatie met het bedrijf en het goede werk dat is geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
  Kom in contact
 • Remco Esman Installatie
  Remco Esman Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Ik ben een gecertificeerd loodgieter (installatie bedrijf). Ik heb alle papieren voor het installatie werk, ook heb ik mijn CO-certificering gehaald, dat betekend dat ik aan alle gasverbrandingsinstallaties mag werken. Ik heb 8 jaar werk ervaring in het loodgieters vak. ben een gemotiveerde jonge man, en houd er van om mijn werk netjes af te ronden. (Zie mijn reviews). - repareren cv ketels - airco’s - warmte pompen - plaatsen cv ketels - gas installaties - sanitaire installaties - lekkages - verstoppingen - renovatie - cv onderhoud - dikwandige installatie - zinkwerk En nog veel meer! Voor vragen stuur een bericht.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Top geholpen
  Kom in contact
 • Riemsdijk Totaaltechniek
  Riemsdijk Totaaltechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Riemsdijk Totaaltechniek - Nieuwlevering en Onderhoud Alle merken CV ketels onder volledige garantie ( Remeha, Nefit,Atag, Vailiant, enz) - 24 uur storing service -Onderhouds abonnement mogelijk ( Met behoud van Fabrieksgarantie (indien van toepassing) - Installatie Gas, Water, Elektra -Vastgoed onderhoud ( Informeer naar ons totaalpaket ) - Sanitair - Nieuwbouw,Verbouwing en renovatie -Tegelwerken -Timmerwerken -Enz, Enz,. Staan uw werkzaamheden er niet bij ?. Informeer gerust naar de mogelijkheden Werkzaam in: Heel Nederland Voor Storingen 24 uur service

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Goed bereikbaar, denkt mee, klus snel en kundig uitgevoerd.
  Kom in contact
 • UltimaClima
  UltimaClima
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Klimaatbeheersing op maat!!

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Fijne man, zijn werk uitstekend uitgevoerd. Een inductie CV ketel geplaatst. Iets heel nieuws en hij durfde het aan. Niets anders dan lof!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Bailly
  Klusbedrijf Bailly
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Ik ben Alicia Bailly, de bedenker van KBB, die in 2018 vanuit Zuid-Frankrijk naar Nederland is verhuisd. Ik heb een technische achtergrond en ben gepassioneerd door het werken met mijn handen. Ik gebruik graag mijn hersenen en mijn handen tegelijk! Ik heb vele technieken onder de knie gekregen: loodgieterswerk, houtbewerking, isolatie, schilderen, behangen, betegelen, en heb verschillende huizen en flats gerenoveerd. In 2022 was het tijd om de sprong te wagen en professioneel aan de slag te gaan. Dus hier is het! KBB, KlusBedrijf Bailly, voor uw kleine klussen of grote verbouwingen. Ik ben beschikbaar om u te helpen met uw projecten. Neem contact met mij op ! "Mijn Nederlands is gebroken maar we begrijpen elkaar toch ;) English and french language friendly

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Heel netjes gewerkt!
  Kom in contact
 • Ray multidiensten
  Ray multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Ray multidiensten kan je helpen met je , Vloerspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer, toilet renovaties specialist klus in Zeewolde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over , , Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, voor complete renovatie werken Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Ray multidiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Raymond heeft bij ons een toilet volledig vervangen. Het resultaat is super mooi geworden. Hij is een vakman en ondanks dat hij uiteraard druk bezet is toch heel snel communiceert. Na oplevering was er nog een klein probleem dat snel en kosteloos is verholpen. Top. Bedankt Raymond!
  Kom in contact
 • Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Aannemersbedrijf C. Griffioen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75257 reviews
  Loodgieter in Dodewaard

  Aannemersbedrijf Griffioen bestaat sinds 1985. Na jaren in loondienst te zijn geweest heb ik 1985 mijn eigen bedrijf opgericht. Als gecertificeerd Remeha installateur lever en plaats ik Remeha cv ketels. Sinds 2023 ben ik ook "Hybrid Hero" en lever en monteer ik als zodanig Remeha hybride warmtepompen, full electric warmte pompen , monobloc warmtepompen en warmtepompboilers. Dit doe ik vanuit Lienden en Ermelo. Voor uitvoering van de klus een bezoek voor een persoonlijk advies? Geen probleem. Afvoer afkomende materialen? Vanzelfsprekend. Ben u mij volgende opdrachtgever? Kees Griffioen Aannemersbedrijf Griffioen Lienden

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Top aannemer, goed in communicatie, meedenkend en niet duur, aanrader!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Dodewaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1686 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Dodewaard

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dodewaard

Vind vakmensen bij jou in de buurt