Vind vloerspecialisten in Dodewaard

Op zoek naar vloerspecialisten in Dodewaard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Dodewaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 382 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Dodewaard

 • G.P.M. Bouw
  G.P.M. Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  Egaliseren

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Had zelf een kamer van 10m2 geëgaliseerd maar was niet goed gelukt, dus GPM Bouw heeft op zeer korte termijn tijd gemaakt om een tweede laag er over heen te doen. Snel uitgevoerd, net resultaat en prima prijs. Enig puntje was dat de portiek iets netter achtergelaten kon worden (wat voorstrijk gemorst wat nog zichtbaar is), voor de rest heel goed.
 • MB Tegelwerken uden
  MB Tegelwerken uden
  Beoordeling: 4.1 van 54.15232 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  beste opdrachtgevers, mijn vakwerk lever ik met goede kwaliteit materialen en gereedschappen. nettjes en vertrouwelijk over de vloer komen,,nettjes werken,mee denken met de opdrachtgever en goede adviezen geven vindt ik zeer belangrijk, mijn dank is groot dat u mijn profiel omschrijving gelezen hebt. met vriendelijke groeten ,,,mb tegelwerken uden.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  After reading good reviews, I got the guy. Whereas I had negotiated with him a lesser price, he insisited after coming for more price which I agreed but halfway he said that he needs to come back and do the rest of the job later. He asked 2/3rd of the amount to be paid which I did because he had done 2/3rd part of tiling but after that he never arrived, stopped responding to msgs, stopped picking up the calls. He didn't even do the kit work. Also he didn't clean after himself. So I think a very unprofessional person who doesn't care about customer. I would say don't give any money until the whole work is done.
 • R. van der Doelen vloeren
  R. van der Doelen vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  Gespecialiseerd in zand cement dek vloeren bij mij heeft u altijd 100% garantie op een goede vloer Ook voor het verwijderen van de bestaande/ouden vloer

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  17 m2 zandcementvloer laten leggen. Regino en z'n collega kennen hun vak en leveren bovenal netjes en goed werk af ! Aardige gasten die hun afspraken nakomen. Top ! Zeer aan te bevelen !
 • De Bruijn Bestrating
  De Bruijn Bestrating
  Beoordeling: 4.6 van 54.6550 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  De Bruijn Bestrating en Klusbedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sierbestrating, gewone bestrating, schuttingen, rioleringswerkzaamheden, klussen rond en om het huis, woningontruimingen,opruimwerkzaamheden schoonmaakwerkzaamheden schilderwerken, sloopwerkzaamheden, het vakkundig slopen van badkamers, keukens, toiletgroepen, muren, schuren, etc. We zijn een allround klusbedrijf die alles kunnen regelen van begin tot eind. Ons motto: wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij zijn zowel in de particuliere als in de zakelijke sector actief. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem gerust contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Helaas, gaat dit bedrijf mij niet meer helpen. Ze geven te kennen dat ze per direct gestopt zijn met alle klussen. Moet helaas verder zoeken.
 • Terlouw Parket
  Terlouw Parket
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  Een kennismaking met Terlouw Parket: In 1981 LTS bouwtechniek afgerond, ook die tijd was recessie en na een korte tijd in de bouw, als modelmaker op een ijzergieterij terechtgekomen. Dit precisiewerk was een goede voorloper toen de overstap in 1990 naar het parketleggen werd gemaakt. Nadat ik bij 2 werkgevers veel ervaring heb opgedaan, ben ik in 2007 voor mezelf begonnen. Maar regelmatig kom je in deze branche, nog dingen tegen die je nog nooit eerder heb meegemaakt. Vindt u het fijn, wanneer er aandacht aan een eindresultaat wordt gegeven, dan kunnen we misschien wat voor elkaar betekenen. Patronen vind ik nog altijd erg mooi om te doen, een visgraat , Hongaarse punt , vlechtpatronen of een blokpatroon. De systeem plank van tegenwoordig is over het algemeen ook een fijn product. En een nette randafwerking door middel van een MDF plint in diverse uitvoeringen leverbaar. Bestaande vloeren schuren en oliën of lakken. U leest het goed Terlouwparket kan u op diverse fronten behulpzaam zijn. Met vriendelijke groet Kees Terlouw

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Cees komt op tijd en doet wat hij zegt. Was voor ons heel belangrijk omdat 1 dag later de nieuwe vloer er in gelegd gaat worden. Cees moest met spaanplaat hoogteverschillen tussen de woonkamer en de keuken wegwerken. Materiaal en gereedschap wat nodig was heeft Cees bij zich en alles dan ook vakkundig afgewerkt. Wij zijn blij en zodra de trap bekleedt gaat worden denken we zeker aan Cees Terlouw !
 • Tegelzetbedrijf H. van Veldhuizen
  Tegelzetbedrijf H. van Veldhuizen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7561 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  Ik ben 40 jaar zelfstandige tegelzetter en heb ruim.25 jaar vloeren gelegd en ben gespecialiseerd in marmer en groot formaat tegels zoals keramische parket tegels tot 80 x80 natuursteen en heb nette prijzen ook egaliseren doe ik voor u vloer weer mooi strak te maken ook badkamers en het verdere tegelwerk. Prijzen zijn incl lijm ex btw

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Henk heeft bij ons de vloer prachtig gelegd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de nagekomen afspraken en kunnen Tegelzetbedrijf H. van Veldhuizen dus zeker aanraden!
 • Niek Termaat Klus en Tuin
  Niek Termaat Klus en Tuin
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  Goedemiddag, Mijn naam is Niek. Eigenlijk doe ik allerlei klussen, het liefst met aandacht voor detail, maar meters maken ben ik ook niet bang voor; Graag saus ik uw muur of plafond wit of een gewenste kleur. Herstel ik bijvoorbeeld het schilderwerk van uw kozijn of geef ander schilderwerk een frisse look. Graag leg ik uw laminaatvloer met of zonder plak- of hoge plinten, eventueel even afkitten en u heeft een prachtige nieuwe vloer. Graag onderhoud ik uw tuin, denk aan het snoeien van uw heg, het verwijderen van onkruid. Herstelwerk van borders of straatwerk. Ook voor het aanleggen van een nieuwe tuin sta ik klaar. Heeft u een andersoortige klus, ik sta open voor overleg en kijk eerlijk wat ik voor u kan betekenen. Tot uw dienst! Niek Termaat Niek Termaat Klus en Tuin

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Heel netjes en professioneel gelegd, ontzettend blij met het eindresultaat
 • Polders dienstverlening
  Polders dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  Egaliseren, laminaat, pvc montage van raamdecoratie

 • Ahmed Renovaties
  Ahmed Renovaties
  Beoordeling: 2.6 van 52.651 review
  Vloerspecialist in Dodewaard

  Ik ben klussjes man ik ben schilder en stukadoor.en tegel bad kamer met goei resultaat.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  De prijs was schappelijk! Het resultaat komt uiteindelijk goed. Veel problemen met communiceren gehad. De tegelzetter heeft onze gereedschap gebruikt (oa waterpas). Die was nieuw en is niet schoongemaakt en ziet er nu niet meer uit. Men had mijn badkraan gezien en gemeten en nadat ze weg waren wilde wij de badkraan monteren maar dat lukte niet.. zie foto… daar moest weer beton oid gestort worden. We hebben een discussie gehad over de “douchebak”. Volgens ons liep deze niet af naar het doucheputje en was waterpas. Hier zijn foto’s en filmpjes van. Dit is ook door de tegelzetter opnieuw gedaan. De tegels zijn zo strak tegen de muur gelegd (incl lijm) dat kitten moeilijk is. Wij moesten weer een voegenkrabber aanschaffen. Men ging telkens op het vrijstaande bad zitten bij de reparatie van de “douchebak”. Het bad stond nog niet vast en de slang is hierdoor kapot gegaan. Schade door dit bedrijf: dagen extra vrij, waterpas, afvoerslang, voegenkrabben. Het resultaat is nu mooi!
 • Sloopsnel
  Sloopsnel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Vloerspecialist in Dodewaard

  Sloopsnel . nl is een jong en dynamisch bedrijf en hebben met succes al vele sloopprojecten uitgevoerd in de regio. U moet hierbij denken aan het strippen van badkamers, keukens en tuinen maar ook gehele woningen. Daarnaast gaan wij graag aan de slag met allerlei andere sloopklussen. Na het gedane werk, kan het opbouwen weer beginnen en is alles gereed voor de volgende professionals om aan de slag te gaan. Wij zijn geen rauwdouwers maar hebben oog voor uw bezittingen. Na het door ons gedane werk leveren wij alles bezemschoon op. Referenties zijn aanwezig.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Marc reageert direct op een klus en voert die dezelfde dag nog uit. Hij handelt, bij mijn afwezigheid, volledig conform opdracht en toont daarbij ook eigen initiatief. Ontzettend fijn om mee samen te werken!

Populaire lokale vloerspecialisten in Dodewaard

Andere vakmensen in Dodewaard

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur