Vind dakspecialisten in Olst

Op zoek naar dakspecialisten in Olst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Olst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 91 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Olst

 • Maxdak en zink
  Maxdak en zink
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Dakspecialist in Olst

  Dak - technieken (GEEN PANNENDAKEN) - Voegwerk / lood - Plastisol / trim - Houtwerk - Zinkwerk - Lekkage - dienst 24/7 - Dak - onderhoud - Plaatsen van dak -veiligheid Let op!! : Beste klanten zet a.u.b. de klus goed online op dit platform. Zo voorkomt u dat er extra kosten in rekening worden gebracht. B.v.d. Maxdak & Zink

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ze reageerde snel en konden ook snel de klus doen. Het is netjes gemaakt wij zijn erg tevreden. Een aanrader dus!
 • Extern dak & timmerwerken
  Extern dak & timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakspecialist in Olst

  Extern dak & timmerwerken kan je helpen met je Dakspecialist klus in Deventer, Overijssel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Extern dak & timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  De jongens zijn uitzonderlijk geweest: bij de eerste ontmoeting hebben ze bijna een uur besteed aan het inspecteren van de dakgoot en het dak, ze hebben duidelijk en professioneel gecommuniceerd en een eerlijke offerte gedaan. Aanbod aanvaard op donderdag, op zaterdag was het werk klaar. Ze hebben geweldig gewerkt, ik ben zeer tevreden.
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.35366 reviews
  Dakspecialist in Olst

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Dit zijn uitstekende vakmensen die weten wat ze doen Ze hebben de klus goed en snel gedaan en mij ook nog goed advies gegeven Een echte aanrader
 • all in dakwerken
  all in dakwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8575 reviews
  Dakspecialist in Olst

  Mijn naam is W Vlierhuis ben 30 jaar dakdekker waarvan 25 jaar als zelfstandige onder de naam All-in dakwerken te Raalte. Wij werken voornamelijk in onderaanneming voor diverse vooraanstaande dakbedekkingsbedrijven o.a Elro dakwerken te Apeldoorn en Consolidated te Raalte. Voornamelijk grote projecten.Ben sinds 2018 aangesloten bij Werkspot om zodoende ook de particulier te bereiken. Wij werken met 10jaar garantie op al door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij komen kosteloos langs voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prima vakmensen, klus verliep snel en het dak is weer netjes; geïsoleerd en nieuwe dakbedekking.
 • Nijhoven Bouw
  Nijhoven Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Dakspecialist in Olst

  Een nieuw huis, garage of schuur realiseren altijd jouw wens geweest? Nijhoven Bouw kan dit realiseren. Van idee, ontwerp tot de complete bouw. Wij staan voor je klaar! Nijhoven Bouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf. Opgericht door André Nijhof uit Eerbeek en Jasper Schoonhoven uit Veessen. Beide staan bekend om hun vakmanschap en arbeidsethos. Nijhoven Bouw heeft jarenlange ervaring met het bouwen, verbouwen en het restaureren van allerhande bouwwerken. Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden, carports, garages of schuren, Nijhoven Bouw (ver)bouwt of restaureert het. Wat u mag verwachten Goed en persoonlijk contact, het maken van duidelijke afspraken en het leveren van duurzame kwaliteit. Daar staat en gaat Nijhoven Bouw voor. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen en helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen. Uw bouwpartner Dat begint wat ons betreft al vroeg door gebruik te maken van onze expertise en ervaring als u zelf nog niet precies weet wat u wilt. Of als u aan het onderzoeken bent wat (financieel) bij u past. Vanuit onze passie voor ons vak denken we graag met u mee. Wij helpen u van idee tot ontwerp tot en met de complete bouw, en zijn pas tevreden als u dat bent. Nijhoven Bouw, uw bouwpartner.

  Laatste review:

  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren -

  Bijzonder positief en alle werkzaamheden volgens afspraak en netjes uitgevoerd.
 • Haarmanhoutwerk

  Nog geen reviews

  Dakspecialist in Olst

  Haarmanhoutwerk is een bedrijf dat nu 7 jaar bestaat. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de kleinbouw , renovatie , glaszetten en restauratie. In mijn kleine maar complete machinale werkplaats kan ik vrijwel alle types ramen,deuren, kozijnen, luiken enz maken .

 • Gerrits dakwerken
  Gerrits dakwerken

  Nog geen reviews

  Dakspecialist in Olst

  Even Voorstellen Wij Zijn J.Gerrits & R.Den Ouden Na 17 jaar ervaring als dakdekker vonden we het tijd om onze horizon te verbreden. Gezien de groeiende economie en het grote werk aanbod hebben we de stap genomen om een 10 jaar bestaand plan tot uitvoering te brengen; het starten van ons eigen bedrijf Gerrits Dakwerken. Wij zijn gespecialiceerd in het aanbrengen van gebitumineerde daken. Momenteel zijn we werkzaam voor een van de grootste dakdekkersbedrijven van Nederland, als onderaannemers, maar natuurlijk willen we graag ons eigen netwerk opbouwen vandaar dat we Werkspot hebben benaderd om zo ook particulieren en bedrijven te kunnen bedienen. Op al onze werkzaamheden krijgt u 10 jaar garantie . Uiteraard is het ook mogelijk om het jaarlijkse onderhoud door ons uit te laten voeren. Denk hierbij aan vervuiling zoals mosgroei, blad op de daken en modder. Vanzelfsprekend doen wij tijdens het onderhoud ook een inspectie om zo de levensduur te kunnen bepalen, en waar nodig reparaties te verrichtten om de levensduur te verlengen. Wij hopen hiermee voldoende informatie over ons te hebben verstrekt en dat we wellicht iets voor u kunnen betekenen. Met Vriendelijke Groeten, Gerrits Dakwerken Uiteraard zijn wij in het bezit van de benodigde verzekeringen. We gaan er natuurlijk niet vanuit dat er schade komt, maar het lijkt ons prettig te weten dat de mensen die u over de vloer haalt de juiste middelen bezitten om alles vlekkeloos te laten verlopen en in staat zijn garant te staan voor wat ze doen. Ook hebben wij de BHV - EHBO & VCA VOL -Certificaten in ons bezit Gerrits Dakwerken Korte lijnen - Duidelijke afspraken - weten waar u aan toe bent .

 • Mensink & Berends Klusbedrijf
  Mensink & Berends Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Dakspecialist in Olst

  Mensink & Berends klusbedrijf Hebben wij opgericht als twee goede vrienden die een passie hebben voor het vak. Thijn (19) en Nick (19). Al van jongs af aan houden wij ons bezig met dingen maken en bouwen, en zijn wij niet bang voor een nieuwe uitdaging. Samen willen we een mooi kwalitatief bedrijf neerzetten. Want wij stoppen niet voordat jij tevreden bent.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Ik ben dik tevreden over deze twee jonge mensen. Ze hebben de opdracht perfect uitgevoerd! Ik beveel Nick en Thijn bijzonder aan: gedegen en betrouwbaar.
 • Metselbedrijf Harmsen
  Metselbedrijf Harmsen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Dakspecialist in Olst

  Jong metselbedrijf in alround metselwerk, Metselbedrijf Harmsen staat voor kwaliteit , bij ons kunt u terecht voor aanbouw verbouw renovatie Wij hebben een vast team 1 aanspreek punt gaan te werk met 2 man . wij zetten aanbouwen in 2 weken mits de grote wind en water dicht . zodat u snel weer een warme woon kamer heeft en niet lang in de rommel zit

  Laatste review:

  Garage (ver)bouwen -

  Wesley heeft een mooie, stevige garage gebouwd. Snelle reactie, hard gewerkt, makkelijk in contact.
 • Installatietechniek N. de Wilde
  Installatietechniek N. de Wilde
  Beoordeling: 4 van 54510 reviews
  Dakspecialist in Olst

  Wij zijn een installatiebedrijf en altijd op zoek naar de beste oplossing voor nu en in de toekomst. Wij staan 24/7 voor u klaar. Onze werkzaamheden zijn: - Centrale verwarming en luchtbehandeling - Warmtepompen - Vloerverwarming - Onderhoud aan de cv ketel - Dakbedekking en zinkwerk - Riool ontstoppen met hogedruk en camera inspectie - Gas en water installatie - Elektra werk voor kleine en grote installaties - Sanitair werk - Diamant boring groot en klein - Service en onderhoud aan al uw installaties

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  correct, netjes en vriendelijk in het contact. Komt afspraken na, werkt secuur en levert goed werk af

Populaire lokale dakspecialisten in Olst

Andere vakmensen in Olst

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur