Vind vloerspecialisten in Stokkum

Op zoek naar vloerspecialisten in Stokkum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Stokkum

 • Dopsplace
  Dopsplace
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Vloerspecialist in Stokkum

  Dopsplace kan je helpen met vloeren leggen woning isolatie bedrijf in Zutphen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over, Vloer verwijderen, vloeren leggen pvc laminaat visgraat isoleren van u woning te beantwoorden. Neem direct contact op met Dopsplace om je klus te bespreken,en de prijs

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Plaatsen van hoge witte plinten heel slordig uitgevoerd, niet mooi laten aansluiten. Niet netjes gekit, niet schoongemaakt na kitten etc.
 • J daams grondwerk en straatwerk
  J daams grondwerk en straatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Vloerspecialist in Stokkum

  Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, voornamelijk tuinen aanleggen en bestratingen maar ook badkamers, toiletten en keukens maken en plaatsen. Ook kunt u bij mij terrecht om binnen vloeren te plaatsen zowel laminaat, pvc en tapijt. Ik beschik over diverse machines een vrachtwagen en containers om het afval weg te brengen/spullen te laden. In overleg met de klant regel ik of de klant zelf de tegels of wat er dan ook nodig is. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en zal ook met u mee denken in wat u wil. Mijn werkgebied is regio Achterhoek en wat daar buiten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een simpele klus gewoon simpel afgemaakt, precies zoals verwacht en de totaal kosten vielen daardoor mee. Prettige samenwerking met duidelijke communicatie, als ik weer een zo'n klus heb bel ik gelijk Daams :-)
 • V.O.F. Jansen Bestratingen Braamt
  V.O.F. Jansen Bestratingen Braamt
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Vloerspecialist in Stokkum

  Mijn naam is Dennis Jansen. Ik ben reeds vanaf mijn 19de werkzaam als stratenmaker, nu al zo'n 27 jaar. Het mooiste van mijn vak is nog steeds om een tevreden klant achter te laten. Misschien kan ik dit binnenkort ook bij u doen?

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dennis heeft alles voor ons geregeld, zoals het bestellen van de door ons uitgezochte tegels. Op de afgesproken dag was hij er om de tuin leeg te halen, wat hij alleen kwam doen omdat zijn collega ziek was. De volgende dag heeft hij een prachtig terras aangelegd. Na afloop was alles netjes opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk!
 • A.T. Smits Restauratie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Vloerspecialist in Stokkum

  Ik ben al vanaf 1986 werkzaam in de bouw .Ik heb bij 3 bedrijven gewerkt en een zeer goede naam opgebouwd.Sinds 3 jaar werk ik zelfstandig en heb ik mij verhuurt aan een paar grote bedrijven als projectleider.Maar omdat de kwaliteit van het personeel steeds slechter wordt,wil ik alleen nog maar projecten alleen doen samen met mijn zoon.Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerk ,stucwerk en gevelrestauratie.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Heel tevreden! Soepele communicatie en veel aandacht voor details:) super blij mee!
 • EZ Sierbestratingen
  EZ Sierbestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Vloerspecialist in Stokkum

  Welkom bij EZ Sierbestratingen Wilt u uw oprit,terras,tuin bestraat hebben dan help ik u graag met het realiseren van uw wensen, dit alles in goed overleg. Mijn specialisme is sierbestrating maar ook voor alle andere soorten (her)bestrating ben ik u van dienst. Door mijn kennis en ervaring sta ik garant voor vakwerk. Ook geef ik graag advies over de materialen en over de soorten steen-en tegel legpatronen. Het liefst werk ik met een van te voren afgesproken prijs. Graag kom ik kosteloos bij u langs om u een passende offerte aan te bieden. Ik geef 2 jaar garantie op mijn werkzaamheden. Voor meer informatie en vragen kunt u gerust contact met mij opnemen. KvK nummer: 52652416 Ik hoop u in de toekomst van dienst te mogen zijn, Eric Zink EZ Sierbestratingen Betrouwbaar en betrokken bij de gang van zaken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Eric heeft bij ons een oprit gelegd met gebakken klinkers in visgraat. Mooi strak werk geleverd.
 • Bouwbedrijf Tom Jansen
  Bouwbedrijf Tom Jansen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Vloerspecialist in Stokkum

  Bouwbedrijf Tom Jansen is gestart in 1999 en voert sindsdien opdrachten uit voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een aanbouw bij een woning, opknappen van bijvoorbeeld zolders, realiseren van badkamers, tegelwerk, plaatsen of compleet bouwen van tuinhuizen, maar ook het plaatsen van bijvoorbeeld dakramen. Voordat Tom in 1999 voor zichzelf begon, heeft hij circa 10 jaar ervaring opgedaan bij kleine en middelgrote bouwbedrijven.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  We hebben de achterwand van onze keuken laten tegelen. Goede communicatie en mooi eindresultaat. Zijn zeer tevreden!
 • Timmerman4u
  Timmerman4u
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Vloerspecialist in Stokkum

  Hallo ik ben Martijn stokkink van timmerman4u, heb 15 jaar ervaring in renovaties, houtskeletbouw afbouw en interieurbouw en ben hierdoor een allround timmer/klusjesman. Ook heb ik mijn diploma's voor timmerman/meubelmaker en montagemedeweker niveau 2 afgerond. Ben niet fulltime beschikbaar maar wat ik doe doe ik goed en met veel aandacht plezier en passie. Omdat ik een kleine onderneming heb en onder de kor regeling val hoef ik geen btw aan u door te rekenen. ( dit gaat waarschijnlijk pas in vanaf april 2024 als het de belastingdienst lukt, tot die tijd ben ik verplicht btw aan u door te rekenen.)

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Vriendelijk, vakkundig en snel/flexibel. Pvc vloer gelegd op zolder!! Zo blij mee. Bewaar zijn nummer sowieso voor een volgende klus.
 • Jorick Banning Tegelwerken
  Jorick Banning Tegelwerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Vloerspecialist in Stokkum

  Heb je een Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter nodig in Middag 6 A of omgeving? Jorick Banning Tegelwerken kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Maik van Zuilen klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Stokkum

  Maik van Zuilen klusbedrijf kan je helpen met je Stratenmaker klus in Doetinchem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Maik van Zuilen klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Maik reageerde heel snel en kwam dezelfde dag nog kijken. We hadden geluk dat er een klus niet doorging zodat hij de volgende dag de klus naar volle tevredenheid voor ons heeft gedaan. Eerlijke prijs, goede vakman en aardige vent. We zullen hem zeker vragen bij een volgende bestratingsklus.
 • Stinissen Metselbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Stokkum

  Stinissen Metselbedrijf kan je helpen met je Metselaar klus in Stokkum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Binnenmuur metselen, Buitenmuur plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Stinissen Metselbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Ronnie is duidelijk en komt zijn afspraken na. Levert goed werk en is netjes en opgeruimt. Prims vakman

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Stokkum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 295 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Stokkum

Andere vakmensen in Stokkum

Vind vakmensen bij jou in de buurt