Vind keukenmonteurs in Stokkum

Op zoek naar keukenmonteurs in Stokkum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Stokkum

 • Nou Klussen Event
  Nou Klussen Event
  Beoordeling: 5 van 55548 reviews
  Keukenmonteur in Stokkum

  /Montage en demontage/ van alle soorten meubelen. /Lamp ophangen /. Gordijn ophangen. Klanttevredenheid is ons doel

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Snel & vriendelijke man, snel geregeld
 • Hartgers Montage
  Hartgers Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Keukenmonteur in Stokkum

  Hartgers montage is specialist in het renoveren van: -Trappen, recht, kwart en dubbele kwart draai -verlichting in trappen maken. -wanden en plafonds (behang en verf klaar, zonder naad) -wanden en plafonds (direct klaar zonder verven, kleine naad) -isoleren van wanden en plafonds Ons bedrijf staat bekend om professionaliteit en hoge afwerking. Wij danken onze ruime klantenkring door ons vakmanschap en zeer gunstige tarieven. U kunt bij ons terecht voor renovatie van: Trap, wanden, plafonds. -Overzet treden -Stootborden -Wangen -Trapleuning -Verlichting -Ect..

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Vriendelijk en goede communicatie. Zowel de open en dichte trappen zijn heel mooi geworden. Prijs en kwaliteit is top
 • Vissers Keukenmontage
  Vissers Keukenmontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95317 reviews
  Keukenmonteur in Stokkum

  Ik ben een zelfstandige ondernemer en heb meer dan 30 jaar keukens geplaatst van vele merken. Ook Ikea keukens zijn mij niet vreemd. Ik ben inmiddels met pensioen en zet ik geen keukens meer, maar ik doe nog wel kleine werkzaamheden in keukens zoals het ombouwen van gas naar Inductie inclusief de meterkast aanpassen. Graniet of composiet slijpen + sparingen voor kookplaten groter slijpen. Het vervangen van de waterkraan voor een Quooker kraan inclusief het plaatsen en aansluiten van Quookers Apparatuur vervangen/plaatsen, kapotte scharnieren vervangen, Carrouselkasten repareren, enz. Voor dit soort werkzaamheden sta ik geheel tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, Frans. Vissers Keukenmontage Druten

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Prima vakman, die vlug reageert en de reparatie netjes en zorgvuldig uitvoert
 • Ron Goossens Allround Montage en Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Keukenmonteur in Stokkum

  Allround montage van badkamers en keukens alles in eigen beheer electra ,loodgieterswerk,stucken,tegelen en montage van sanitair.Heb meer dan 30 jaar ervaring met deze werkzaamheden.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Top werk geleverd. Zelfs een nis in een 120x120 tegel zagen was geen probleem. Denkt goed mee. Heeft de verwarmingsbuizen zelfs uit de muur laten komen waar ze eerst vanuit de grond kwamen. Daarnaast goed geprijsd.
 • EGS-Design
  EGS-Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Keukenmonteur in Stokkum

  EGS-Design / E.G.S Tech Service Elektro en rioleringsspecialist maar ook de klussen voor in en om uw huis. Ook witgoed en andere apparaten reparaties. EGS-Design is meer voor de specifieke klussen en elektronica reparaties o.a. Nen3140 gecertificeerd voor installatie en gereedschap keuringen Gaanderen gevestigd Kwaliteit voor kwantiteit!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Eelco heeft er in een dag voor gezorgd dat onze wasmachine naar beneden kon door de aansluiting en de benodigde leidingen te leggen, en de wasmachine naar beneden te tillen. Daarbij heeft hij er ook gelijk even voor gezorgd dat onze afvoer van de keuken weer goed doorliep. Eelco gaat voortvarend te werk, overlegt, denkt mee en heeft duidelijk plezier in zijn werk. Het is nu bijna 3 maanden geleden dat hij bij ons was en zijn nog steeds tevreden met het werk wat hij heeft gedaan.
 • D-Ras Diensten
  D-Ras Diensten
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Keukenmonteur in Stokkum

  Hallo D-Ras Diensten is bevestigd in regio Gelderland. We zijn gespecialiseerd in alle Bouw-Electra en Huis ontwikkeling van je badkamer naar je kamer/woonkamer naar je keuken van je voortuin naar je schuur of van je waterleiding naar je kranen van je stopcontacten naar de meterkast naar je schakelaars naar je lichtpuntjes. Wij hebben al jaren ervaring in allerlei soorten gebieden om jouw huis een paleis van te maken! We raden jouw om D-Ras Diensten te kiezen om je net als een koning of koningin te kunnen voelen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Oswald heeft mij goed geholpen met het ophangen/plaatsen van 9 lampen (binnen en buiten). Hij denkt goed mee en de communicatie was prima. Heel tevreden!
 • Klushuis
  Klushuis
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Keukenmonteur in Stokkum

  Welkom bij Klushuis. Al jaren ervaring in werkzaamheden zoals reparaties in en rondom de woning en tuin, keuken, badkamer, meubels monteren, behangen, schilderen en vloeren leggen. Specialist in het leggen van laminaatvloer. Perfect gedaan tegen correcte prijs. Werkzaamheden met factuur, verzekerd en met garantie*. *Informeer naar de voorwaarden.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Werkt netjes!!
 • KiDa-Klus

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Stokkum

  Voor elke klus: KiDa-Klus dus!

 • Schilder- & Klusbedrijf Hubert Polman
  Schilder- & Klusbedrijf Hubert Polman
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Stokkum

  Voor mij geldt altijd: Mijn afspraken nakomen. Goede Communicatie met de klanten, dus luisteren en evt advies geven. Betrouwbaar en loyaal aan mijn werk zijn. Op tijd zijn voor een afspraak. Goed werk afleveren zoals de klant dat wenst.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Goede snelle service. Snel antwoord / overleg via de app. uiteindelijk ook alles naar wens gerepareerd. Zeker een aanrader.
 • De ProfiBouwer
  De ProfiBouwer

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Stokkum

  ProfiBouwer is uw toegewijde partner in het transformeren van woningen door middel van deskundige renovaties. Als vooraanstaand aannemersbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het vakkundig renoveren van woningen, waarbij we streven naar een perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid. Onze renovatiediensten omvatten een breed scala aan mogelijkheden, variërend van het moderniseren van keukens en badkamers tot het herstellen van historische elementen en het verbeteren van de energie-efficiëntie van woningen. Of u nu een oudere woning nieuw leven wilt inblazen of een eigentijdse make-over wilt geven aan een recentere woning, ProfiBouwer staat garant voor hoogwaardig vakmanschap en aandacht voor detail. Wat ons onderscheidt, is onze focus op maatwerk. Wij begrijpen dat elke woning uniek is en dat elke renovatie specifieke eisen met zich meebrengt. Ons ervaren team van professionals werkt nauw samen met u om uw visie te begrijpen en te realiseren. Van ontwerp tot uitvoering streven wij naar excellentie, waarbij we de hoogste normen hanteren in elke fase van het renovatieproces. ProfiBouwer staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat uw gerenoveerde woning niet alleen voldoet aan de hedendaagse normen, maar ook klaar is voor de toekomst. Vertrouw op ProfiBouwer voor uw renovatiebehoeften en ontdek hoe wij woningen omvormen tot inspirerende en comfortabele leefomgevingen.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Stokkum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 160 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Stokkum

Andere vakmensen in Stokkum

Vind vakmensen bij jou in de buurt