Vind vloerspecialisten in Enter

Op zoek naar vloerspecialisten in Enter? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Enter

 • Alpha flooring
  Alpha flooring
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  Heb je een Vloerspecialist nodig in Hengelo of in de rest van Nederland Alpha flooring kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals schuren oliën lakken en Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen/ PVC vloer leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  William is van het niet lullen maar poetsen principe. Zonder te veel poespas gaat hij aan de slag en zorgt ervoor dat je vloer als een nieuwe vloer wordt achtergelaten.
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede en nette communicatie
 • Afbouw Hellendoorn B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  Heb je een Vloerspecialist nodig in Nijverdal of omgeving? Afbouw Nijverdal B.V. kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist voor je kan uitvoeren, zoals, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Top gedaan, snel en netjes, wat wol je nog meer!
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 3.6 van 53.6512 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt afspraken niet of moeizaam na en heeft ons straat werk er uiteindelijk absoluut niet netjes ingelegd, snijranden in de klinkers en alles schots en scheef. De deur kon niet open omdat alles te hoog lag. Ik zou hem niet aanraden helaas
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  JS Klussenbedrijf ingehuurd voor plavuizentegels verwijderen. Hij had de container gehuurd en was hier ruim op tijd. Aardige vent en ging snel en secuur te werk. De tegels waren er zo uit en zonder de vloer te beschadigd. Ik zou hem zo weer inhuren de volgende keer.
 • VBE Vloeren
  VBE Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  Wij bestaan sinds 1996 en hebben 40 jaar ervaring met het leggen van cement dekvloeren. We werken met 2 electropompen en 1 dieselpomp. VBE Vloeren

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  We wilde VBE de opdracht gunnen. Maar uiteindelijk reageert VBE vloeren niet meer erg jammer! Kan dus niet het werk beoordelen. Maar voor de communicatie 1 ster.
 • TCP Twente
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  TCP Twente kan je helpen met je Tegelzetter klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met TCP Twente om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Heel mooi werk geleverd echt prachtig! Was een lastige klus ivm een niet gangbare woning en vele puzzelstukjes die opgelost moesten worden maar geen probleem voor deze tegelzetter hij draait zijn hand daar niet voor om . Goede communicatie , snel reactie , echt een aanrader!!!!
 • KNOL RIJSSEN
  KNOL RIJSSEN
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  KNOL RIJSSEN Bouw & montage Voor elke bouw- en renovatieklus! o.a. - Volledige woningrenovatie - Badkamer renovatie - Zolder renovatie - Vloer renovatie Thermosave Thermosave is dé specialist in het isoleren en verduurzamen van uw woning. Wij kunnen uw energielabel verbeteren! - Vloerisolatie - Dakisolatie - Spouwmuurisolatie - Gevelisolatie - Bodemisolatie

  Laatste review:
  Binnen- of buitenluiken plaatsen of vervangen-
  Prima werk, kon snel afspraak maken en klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Van Eden Tegelwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  Meer als 18 jaar ervaring in het vak Mijn motto is netjes en mooi werk maken

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Een prettige vakman! goed afspraken mee te maken, hij komt ze na en is vriendelijk! De vloer heeft hij betegeld, ziet er super mooi uit; ik ben heel tevreden en kan van Eden tegelwerk van harte aanbevelen!
 • Pluimers Vloeradvies aan huis
  Pluimers Vloeradvies aan huis
  Beoordeling: 4.8 van 54.85245 reviews
  Vloerspecialist in Enter

  wij zijn een specialist in het leveren plaatsen en leggen van vloer en raambekleding, zoals het leveren en leggen van pvc vloeren, tapijt, vinyl en laminaat. Raambekleding leveren en plaatsen wij gordijnen , inbetweens, jalouzieen (aluminium en hout) plisse gordijnen en lamellen. Ook het egaliseren van vloeren behoort tot ons takenpakket.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Uitstekend gelegd en zeer netjes op tijd, een aanrader.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Enter, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 462 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Enter

Andere vakmensen in Enter

Vind vakmensen bij jou in de buurt