Vind Tuinarchitecten in Enter

Op zoek naar Tuinarchitecten in Enter? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Enter

 • STHY Interieur en Tuin
  STHY Interieur en Tuin
  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews
  Tuinarchitect in Enter

  STHY Interieur en Tuin is dé expert als het gaat om het op elkaar afstemmen van je interieur en je tuin. Met andere woorden: of je de indeling of stijl van je woonkamer wilt veranderen, of die van je tuin: STHY Interieur en Tuin kan helpen. Of je van strak-modern of van landelijk houdt: ik pas mijn ontwerp aan aan jou. Ik inventariseer eerst alle wensen en bekijk de in te richten ruimte. Aan de hand daarvan maak ik een (voorlopig) plan, waarop je je reactie kunt geven. Zodra je je goedkeuring daaraan geeft, werk ik dit verder uit. Voor de uitvoering van je klus breng ik je graag in contact met een goede vakman. STHY Interieur en Tuin werkt met diverse pakketten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf alvast een plattegrond en/of moodboard aan te leveren, maar je kunt het opmeten van de ruimte natuurlijk ook volledig aan mij over te laten. Aan jou de keus.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  STHY neemt de tijd voor je, luistert goed. Past ontwerp aan wanneer nodig.
  Kom in contact
 • Babako
  Babako
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Enter

  Welkom op de website van Babako! Wij ontwerpen en realiseren tuinen en ecologische groenprojecten. U treft hier informatie over: •Ontwerp en aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen •Tuinontwerp •Tuinonderhoud Specialisaties: •Natuurontwikkeling •Natuurrijke tuinen •Natuurlijke vijvers •Streekeigen erf en erfbeplanting •Landschappelijke inpassing recreatiebedrijven •Ecologisch onderhoud en groenbeheer •Advisering beheersplannen •Inheemse beplanting Ook voor grondwerk, bestrating en halfverhardingen kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Deskundig advies en uitstekend werk geleverd.
  Kom in contact
 • tenhoveniers
  tenhoveniers

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Enter

  Beste klant, wij van Tenhoveniers zijn gespecialiseerd in het onderhoud en aanleggen van uw tuin. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en met enige ervaring. Laat u verrassen tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  Kom in contact
 • Averesch Tuinen
  Averesch Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinarchitect in Enter

  Averesch Tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Rijssen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud... te beantwoorden. Neem direct contact op met Averesch Tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle reactie, klus goed gedaan. Ook fijne en snelle communicatie. Zal Richard zeker weer benaderen als er weer een klus is.
  Kom in contact
 • Hage Nederland B.V.
  Hage Nederland B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Enter

  Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles in en om uw huis & tuin. Door goed te luisteren zijn wij in staat om uw wensen te vertalen naar het juiste product dat bij u past. Dus mag u van ons verwachten dat wij innovatieve en specialistische slagkracht combineren met kennis. Van idee tot eindproduct, samen met u komen we tot de (totaal)oplossing die aan al uw wensen voldoet. wilt u kunstgras, hekwerken/schutting, hout/meubelbewerking, een overkapping/pergola, bestrating, een schutting, een tuinontwerp of tuinonderhoud duidelijke afspraken en een betrouwbare leverancier

  Kom in contact
 • DTC Designs
  DTC Designs

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Enter

  Welkom bij DTC Designs! Bij DTC Designs is onze missie om innovatieve, duurzame en gepersonaliseerde ontwerpoplossingen te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We zijn toegewijd aan een samenwerkingsverband met onze klanten, waarbij we hen door elke fase van hun ontwerp-, product- of projecttraject begeleiden. Met een focus op efficiëntie, creativiteit en oog voor detail, streven we ernaar om een verschil te maken in de wereld om ons heen door uw woon- of werkomgeving te verbeteren. Onze toewijding aan voortdurend leren en methodologieën stelt ons in staat om uitzonderlijke resultaten te behalen en tegelijkertijd een naadloze ervaring te bieden. Ik nodig u uit om onze portfolio te verkennen en de synergie van innovatie, duurzaamheid en klantgericht ontwerp in actie te zien. neem contact met ons op via d a a n . d t c @ g m a i l . c o m

  Kom in contact
 • Hurrelbrink hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tuinarchitect in Enter

  Hurrelbrink hoveniersbedrijf is het juiste adres om al u tuinwensen en werkzaamheden te laten uitvoeren. Van het verwijderen en afvoeren van de oude tuin t/m de complete aanleg van u nieuwe droomtuin . Hierdoor heeft u maar 1 aanspreekpunt… Hurrelbrink hoveniersbedrijf Mvg.. Paul Hurrelbrink

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Hurrelbrink is een zeer vakkundige hovenier! Hij is alle afspraken nagekomen en heeft top werk geleverd. Wij hoefde niks te regelen hij heeft ons alles uit handen genomen! Gewoon Top!
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf De Bloementuin
  Hoveniersbedrijf De Bloementuin
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Tuinarchitect in Enter

  Ik ben een zzp er. Ik werk 3 dagen in de week voor de gemeente. Voordat ik aan het werk ben gegaan bij de gemeente ben ik 15 jaar werkzaam geweest bij een hoveniersbedrijf. Ik kan voor u het volgende betekenen. Het ontwerpen en aanleggen van een tuin, het verzorgen van onderhoud. Dit kan bestaan uit een onderhoudscontract voor het hele jaar of alleen wekelijks grasmaaien, het snoeien van hagen, onkruidbestrijding, aanleggen van straatwerk. Voor vragen neem gerust contact met mij op.

  Laatste review:
  Algemene indruk was precies goed, leverde perfect de klus op. Genieten van de tuin vanaf heden
  Kom in contact
 • Stukadoorsbedrijf Iwan

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Enter

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Goor bij Stukadoorsbedrijf Iwan terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Tuin-Technisch Centrum Eshuis B.V.
  Tuin-Technisch Centrum Eshuis B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Enter

  Wij zijn een hoveniers bedrijf uit Almelo die zich al meer dan 100 jaar naar volle tevredenheid inzet voor u als particuliere klant of bedrijf. Werkzaamheden die wij veelal uitvoeren zijn; - Het aanleggen van tuinen en (zwem) vijvers - Het onderhoud van tuinen en (zwem) vijvers - Mechanische onkruidbeheersing op verhardingen - Aanleggen en herstellen van bestratingen Uiteraard zijn er talloze werkzaamheden meer die wij voor u uit kunnen voeren en wij komen dan ook graag in contact met u om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Momenteel zijn wij veelal werkzaam in de regio Overijssel, maar uiteraard zijn er buiten het werkgebied Overijssel ook klussen die wij met veel enthousiasme en deskundigheid willen uitvoeren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Nette jongens, zowel over de telefoon als de hoveniers die het uitvoeren.
  Kom in contact

4

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Enter, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Enter

Andere vakmensen in Enter

Vind vakmensen bij jou in de buurt