Vind sloopbedrijven in Enter

Op zoek naar sloopbedrijven in Enter? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Enter

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Sloopbedrijf in Enter

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het contact met Jasper ging soepel. Duidelijke afspraken en dat is prettig. Ik zou zeker nogmaals gebruikmaken van JS Klussenbedrijf.
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Sloopbedrijf in Enter

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De afspraken zijn stipt nagekomen. Positieve en opgewekte werklui. Prijs / kwaliteit verhouding klopt naar mijn oordeel.
 • Bos Sloopwerken
  Bos Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Sloopbedrijf in Enter

  Wij zijn van een puur sloop- en renovatiebedrijf uitgegroeid richting de aannemerij. Dat is puur ontstaan doordat we vaak de vraag krijgen of we mensen kennen voor de afbouw. Wij kunnen dus nu zeggen dat we de beschikking hebben over meerdere proffesionals die al jaren in het vak zitten en wij dus kunnen garanderen dat de klus goed wordt uitgevoerd. Wat doen wij: Strippen van gebouwen voor totaalsloop of renovatie. Totaalsloop (kleine gebouwen) Constructies snijden. Zagen van beton. kleinere particuliere sloopopdrachten Stucwerk (ook betoncire) Egaliseren van vloeren Installatiewerkzaamheden (ook vloerverwarming) Tegelwerk Betonstorten (ook schuimbeton) Metselwerk Staalconstructies Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Rob heeft de sloopklus van onze woonboerderij uitstekend, kundig en op tijd verzorgt. Denkt mee bij lastige situaties en heeft vriendelijke en hardwerkende mannen in dienst.
 • Pascal Ganzeboom
  Pascal Ganzeboom
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Enter

  Ben je op zoek naar een vloerspecialist, hovenier, stratenmaker of sloopbedrijf in Borne? Pascal kan je verder helpen. Bij elke klus lever ik uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap. Of je nu hulp nodig hebt bij het verwijderen van vloeren, het aanleggen van bestrating, algemeen sloopwerk, het afgraven of egaliseren van grond, het verwijderen en afvoeren van bestrating, of een andere klus, stuur me een bericht. Ik help je graag.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Pascal heeft de muren onder de trap weggehaald en alles afgevoerd. Daarna heeft hij in goed overleg alles afgewerkt. Hij is flexibel en snel en denkt goed mee. Een prettig persoon om mee te werken.
 • BHG Traprenovatie
  BHG Traprenovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.551 review
  Sloopbedrijf in Enter

  BHG Traprenovatie is al meer dan tien jaar een van de grote namen van ons land op het gebied van traprenovatie. Wij renoveren op professionele en voordelige wijze uw open of dichte trap. U heeft de keuze uit eiken traprenovatie, PVC Vinyl of HPL CPL laminaat. Daarnaast hebben wij voor de handige klusser ook doe-het-zelf traprenovatie sets. BHG Traprenovatie is er trots op de goedkoopste van Nederland te zijn op het gebied van traprenovatie. BHG is voordeliger dan de concurrentie in traprenovatie omdat we niet werken met dure verkoopadviseurs. Wij houden namelijk niet van poespas, wel van het leveren van een degelijk product. Waar u in Nederland ook woont, wij rekenen geen voorrijkosten. En betalen doet u bij ons pas na oplevering. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we bij BHG traprenovatie altijd in vijf duidelijke stappen. Voor ons én voor u houdt dit de kosten laag, zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat. Uw trap zal doorgaans binnen één dag gereed zijn, tegen de scherpste prijzen, met de beste materialen en aangelegd door vakkundige professionals. De eerste stap is de offertefase, deze ontvangt u in de regel binnen twaalf uur per mail. Als u het eens bent met de offerte volgt de tweede stap, u kunt dan met onze planningsafdeling een geschikte datum uitkiezen. Vervolgens komt onze monteur op de door u gekozen datum, en als vierde stap volgt de nazorg en uitleg. De laatste stap is de betaling. Bij ons betaalt u pas als alles naar tevredenheid is afgerond. U hoeft vooraf niks te ondertekenen.

  Laatste review:
  Gevels en muren overige-
  Een echte vakman!
 • Koebrugge Projectservice
  Koebrugge Projectservice

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Enter

  -

 • Prima Vloeren
  Prima Vloeren

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Enter

  Prima Vloeren is gespecialiseerd in de verkoop van houten vloeren en het onderhoud van houten vloeren. Tevens verkopen en leggen wij pvc en kunnen wij ook u trap renoveren.

 • Bouwbedrijf Homan B.V.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Enter

  U kunt bij ons terecht voor zowel woning- als utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en verbouw, voor renovatie en onderhoud. Wij bouwen seriematige woningen tot luxe villa’s, bedrijfspanden, kantoren en appartementen. Kwaliteit staat bij ons centraal. We werken op traditionele wijze naar een hoogwaardig pand.

 • Van Voorthuizen Bouw
  Van Voorthuizen Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Sloopbedrijf in Enter

  Als timmerman-metselaar heb ik 25 jaar ervaring in bouw, aanbouw en verbouw. Na zo'n 13 jaar ervaring voor serrebouwers heb ik ook veel ervaringen met een uitbouw en alles wat daar bij komt kijken..van de fundering tot en met de afwerking van de uitbouw.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer tevreden! Gert-Jan is een zeer betrouwbare en kundige aannemer. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt en alles uitgebreid besproken. Binnen drie weken was onze uitbouw klaar. Een betere aannemer konden wij ons niet wensen!
 • Broeze Grondverzet v.o.f.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Enter

  Wij zijn een grondverzet bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de GWW sector, voor alles wat te maken heeft met grondwerk voor bouw/tuin/bestrating en deskundig advies bent U bij ons aan het juiste adres.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Enter, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 99 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Enter

Andere vakmensen in Enter

Vind vakmensen bij jou in de buurt