Vind ontwerpers in Wijnandsrade

Op zoek naar ontwerpers in Wijnandsrade? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Wijnandsrade

 • A Plus Construction NL
  A Plus Construction NL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Ontwerper in Wijnandsrade

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
  Kom in contact
 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Wijnandsrade

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

  Kom in contact
 • Bouwkundig Advies en Architectuur
  Bouwkundig Advies en Architectuur
  Beoordeling: 4.4 van 54.4532 reviews
  Ontwerper in Wijnandsrade

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Met Bart valt helaas niet te communiceren. Laat staan afspraken maken. Telkens een andere smoes. Later opnieuw nieuwe tekeningen laten maken door de staalleverancier. Voor mij nooit meer Salmans.
  Kom in contact
 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Wijnandsrade

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
  Kom in contact
 • Holland Business Center B.V.
  Holland Business Center B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wijnandsrade

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Nuth bij Holland Business Center B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Ceres-Online

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wijnandsrade

  Schöneberg, opgericht in 2023, is een toonaangevend aannemers- en dakdekkersbedrijf. Met focus op dakdekken, variërend van schuine pannendaken tot platte daken en zink- en loodwerk, hebben we trots indrukwekkende mijlpalen bereikt. Onze expertise strekt zich uit naar alle aspecten van de bouw, inclusief schilderwerk, stucwerk, elektrische huisinstallaties en timmerwerk. Bij Schöneberg staat klanttevredenheid centraal. Met een ervaren team streven we naar hoogwaardige dienstverlening die voldoet aan de behoeften van diverse klanten. Onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit maakt ons een betrouwbare partner in de bouw- en renovatiesector. Ontdek de veelzijdigheid van Schöneberg, waar we niet alleen daken over uw hoofd creëren, maar ook een breed scala aan bouw- en renovatie werkzaamheden verzorgen om uw woon- en werkruimte te transformeren.

  Kom in contact
 • Sudcentral pro
  Sudcentral pro

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wijnandsrade

  Ventilation monteur and painter ! I can also do pladur !

  Kom in contact
 • RedDevil Contracts

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wijnandsrade

  X

  Kom in contact
 • Martin Installatietechniek
  Martin Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Ontwerper in Wijnandsrade

  Werk van 7 tot 16 uur op de bouwplaats voor grote bedrijven. Ervaring met de bouw en renovatie van huizen, hotels en grotere objecten zoals ziekenhuizen en laboratoria. Ik ben vooral gespecialiseerd in loodgieterswerk, maar ik kan ook goed tegels leggen en ik ben bekwaam in eenvoudige algemene bouwwerkzaamheden. Op het Werkspot-platform kan ik helpen bij lekkages of de renovatie van keukens, badkamers en toiletten. Ik heb 5 jaar werkervaring in Nederland en heb eerder in Polen gewerkt. Ik spreek zeer goed Engels en een beetje Nederlands. Neem gerust contact op ;) Martin kvk: 73775347

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  De vraag was om een buitenkraan aan te leggen en de opname verliep goed, de dag van de installatie goed voorbereid en goed werk verricht. Aantal punten: - Plastic op de trap geplakt tegen de stof van het boren en sleuven. - En meegedacht (ik was het aftap kraantje voor de winter vergeten) - harde werker. - Op tijd en kwam afspraken na. - Alles schoon achter gelaten. - Goede/eerlijke prijs.
  Kom in contact
 • MAIL Bouw
  MAIL Bouw

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Wijnandsrade

  Heb je een Aannemer , badkamer specialist, Stukador, of Tegelzeter, neem dan contact met ons op

  Kom in contact

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Wijnandsrade, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Wijnandsrade

Andere vakmensen in Wijnandsrade

Vind vakmensen bij jou in de buurt