Vind ontwerpers in Rekken

Op zoek naar ontwerpers in Rekken? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Rekken

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Ontwerper in Rekken

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • wtbconstructies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Rekken

  wtbconstructies kan je helpen met je Ontwerper klus in Borculo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Constructieberekeningen te beantwoorden. Neem direct contact op met wtbconstructies om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Netjes afspraken na gekomen
 • Chiel's Tuin & Onderhoud
  Chiel's Tuin & Onderhoud

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Rekken

  Hallo! Mijn naam is Michiel van Chiel’s Tuin & Onderhoud! Ik ben sinds halverwege juli 2020 begonnen om men bedrijfje op de kaart te zetten! Dit idee had ik al een paar jaar in men hoofd en uiteindelijk toch de stap durven zetten! Mijn specialiteiten zijn o.a: - Het onderhoud van uw tuin (landschapsverzorging) - Snoei werkzaamheden - Bestraten - Plaatsen van schuttingen - Beplanten Heeft u een andere klusje in de tuin nodig? Stel uw vraag gerust! Kijken we wat de mogelijkheden zijn! Ook kunt u me vinden op Facebook! Mvg, Michiel Bussink

 • B.Tip Tekenwerken
  B.Tip Tekenwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Rekken

  B.Tip Tekenwerken is een bureau dat gespecialiseerd is in het maken van bouwtekeningen, ontwerpen en 3D- visualisaties en geeft daarnaast advies om voor u het beste resultaat te creëren. In de bijlage staan een reeks 3D- visualisaties waarvan de kubistische woning ontworpen is door een architectenbureau en visueel is gemaakt door B.Tip Tekenwerken.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Prima werk zeer snel geleverd
 • Bouwservice ten Brink
  Bouwservice ten Brink
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Ontwerper in Rekken

  Badkamer Speciaal is een gespecialiseerd bedrijf van vader en zoon. Een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine aanpassing u slaat altijd de spijker op zijn kop. Badkamer Speciaal is prima in staat om meest uiteenlopende tegelwerken vakkundig te realiseren. Dit natuurlijk geheel in wens van de klant. Bent u toe aan een Badkamerrenovatie of een mooie nieuwe tegelvloer dan kan dit door ons met korte en zorgvuldige lijnen worden gerealiseerd. We werken niet alleen voor de klant maar ook met de klant. Graag komen wij langs om vrijblijvend met u de vele mogelijkheden te bespreken.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Heldere communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden. En de uitvoering verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Onze eindconclusie: betrouwbare en vriendelijke vakman!
 • YO bouwtechnisch tekenburo
  YO bouwtechnisch tekenburo
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Rekken

  Heb jij op korte termijn een bouwtekening nodig voor een verbouwing, omgevings vergunning, of een complete bouwtekening van een woning (villa)? Dan ben jij bij YO bouwtechnisch tekenburo op het juiste adres. Wij staan klaar om al je vragen m.b.t. bouw, constructie, interieur & installatie te beantwoorden en jou volledig te ontzorgen vanaf het begin tot en met de aanvraag naar de desbetreffende gemeente. Neem direct contact op met YO bouwtechnisch tekenburo om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. (3D & 2D/compleet woning/villa/dakkapel/erker/uitbouw/opbouw/veranda/draagmuur verwijderen/splitsing/bestemming veranderen/studio's/erfscheiding/garage/carport/keuken/badkamer)

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Snel praktisch en behulpzaam.
 • Arcadapp

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Rekken

  3d print service en ontwerp

 • Eenkhoorn Montage (af)timmerwerk en onderhoud
  Eenkhoorn Montage (af)timmerwerk en onderhoud

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Rekken

  Hoi ik ben Frank! Ben 37 jaar en zit vanaf mijn school al in de bouw. Ben zelfstandig in vooral het plaatsen van luxe scheidings wanden. Daarnaast doe ik timmerwerk, keuken montage en nog vele andere klussen.

 • Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau
  Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Rekken

  Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau kan je helpen met je Ontwerper klus in geheel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen over bouw- en constructietekeningen te beantwoorden. Neem direct contact op met Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Door jarenlange samenwerking met vele bouwkundige partijen met verschillende werkwijzen, staan we inmiddels garant voor een efficiënte en gedegen uitwerking van uw bouwproject.

 • 3DM-Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Rekken

  3DM-Engineering Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Rekken, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Rekken

Andere vakmensen in Rekken

Vind vakmensen bij jou in de buurt