Vind Tuinmannen in Rekken

Op zoek naar Tuinmannen in Rekken? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Rekken

 • Wies de Koeijer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinman in Rekken

  Ik ben een jonge man met veel ervaring in tuinonderhoud- en aanleg en grondwerk. Sinds een jaar neem ik ook als zelfstandige tuin klussen aan. Tuinen naar de wens van een klant mooi maken geeft me een boost. Gevestigd in Neede.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Hele vriendelijke tuinman die top zijn werk doet :)
  Kom in contact
 • Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Tuinman in Rekken

  Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Enschede, Hengelo en Groenlo. Sinds een half jaar zelfstandig, op divers plaatsen ervaring opgedaan. Aanleg en onderhoud van uw tuin maar ook zagen van bomen, dunnen van een houtwal. Levering van beplanting.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ben zeer tevreden hebben goed werk geleverd
  Kom in contact
 • Totaal-groen
  Totaal-groen
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Tuinman in Rekken

  Totaal-groen is een vertrouwd en deskundig hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud voor particulieren. Verder zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en groenvoorziening voor instellingen en bedrijven. In de winter zijn wij uw aangewezen partner voor de gladheidsbestrijding. Wij zijn een middel groot hoveniersbedrijf werkzaam in noord/oost Nederland. Wij werken altijd met 1 aanspreekpunt, degene die het contact met u onderhoud, is ook degene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt of onderhoud. Korte en goede communicatielijnen staan bij ons voorop, zodat wij onze persoonlijke service kunnen garanderen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Raadt Totaal Groen iederéén aan. Komt zijn afspraken na en werkt heel netjes, denkt mee ,adviseert en zorgt vóór een prachtig eindresultaat!
  Kom in contact
 • JML Diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Rekken

  Jml diensten Ik ben klantgericht en vind het mooi om te denken in oplossingen en mogelijkheden. Mijn specialiteit zijn snoeien van struiken hagen en Straatwerk ben al 13 jaar in het vak als hovenier Vriendelijke groeten Jeroen van Jml diensten

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De tuin ziet er weer netjes uit. Alle struiken zijn mooi gesnoeid. Ik ben heel erg tevreden.
  Kom in contact
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Tuinman in Rekken

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Uitstekende en prettige afstemming en het verwijderen en afvoeren van de coniferen is top gedaan.
  Kom in contact
 • Hoorn en Hoevens
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Rekken

  Edward u tuinman aangenaam. Mijn werkzaam heden zijn: tuin onderhoud gericht. Uw tuin mijn zorg. Ontzorg u tuin voor een basis onderhoud. Tijdig: Tuinkalken, grote schoonmaak, bemesting, snoeien en lichtsnoeien, zand toevoeging, beplanting, onkruid vrij terras/ oprit. Voor overige werkzaam heden u kunt altijd vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Aardige man, heeft onze tuin heel mooi onkruid vrij gemaakt en alles netjes achter gelaten. En als het onkruid eerder terug komt dan eigenlijk moet dan hebben we ook nog garantie! Echt een top tuinman, raad hem zeker aan!
  Kom in contact
 • JF Hoveniers
  JF Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Rekken

  Mijn naam is Jesper Frank, 23 jaar oud. Ik ben sinds kort deels begonnen als zzp'er. Mijn doel is om via werkspot meer naamsbekendheid te krijgen en vooral om de klanten met een tevreden gevoel achter te laten !

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima vakman
  Kom in contact
 • Brummelstroete Tuinaanleg Onderhoud Bestrating
  Brummelstroete Tuinaanleg Onderhoud Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Tuinman in Rekken

  Welkom op mijn Werkspotprofiel. Mijn naam is Ronald te Brummelstroete. Hovenieren is van jongs af aan mijn passie. Na ruim 20 jaar voor andere bedrijven gewerkt te hebben,ben ik sinds 10 jaar voor mijzelf begonnen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan maakt het mogelijk om voor u een tuin op maat te creéren. Daarom kunt u bij mij voor alle werkzaamheden in de tuin terecht. Van tuinaanleg, onderhoud, sierbestrating. Minikraan,grondwerk.zaag en snoeiwerk. In overleg met u probeer ik uw tuin zo in te richten dat u er optimaal van kunt genieten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan contact op via Werkspot. Met Vriendelijke groet, Brummelstroete tuinaanleg onderhoud bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie en afspraken werden goed nagekomen. Bestrating vakkundig gelegd.
  Kom in contact
 • AWegh Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Tuinman in Rekken

  Bent u op zoek naar een Klusjesman, Elektricien, Timmerman, Loodgieter, Tuinman? Dan kunt u terecht bij klusjesman Arnold van AWegh Multidiensten. Ik werk al 30 jaar als klusser en heb in al die jaren ruime all-round ervaring opgedaan in Timmerwerk, Elektra, Loodgieterswerk, Keuken en Sanitair plaatsen, Meubelmontage en Tuinonderhoud. Onlangs heb ik de stap genomen om verder te gaan als zelfstandig klusser om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Ik ben flexibel, breed inzetbaar en ik denk met u mee. Ook een klein klusje, zoals een lamp of schilderij ophangen, doe ik graag voor u. Ik bied een uitstekende service en als startende ZZP-er hanteer ik een scherp tarief.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Komt afspraken na, werkt netjes, weet waar hij over praat, geeft advies en ideeen
  Kom in contact
 • Boonk Boomverzorging & Dienstverlening
  Boonk Boomverzorging & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Tuinman in Rekken

  Boonk Boomverzorging & Dienstverlening is er voor alle hoveniers werkzaamheden in Diepenheim en omgeving. Wij staan klaar om al je vragen over bomen snoeien , verwijderen/rooien en aanleg of onderhoud van tuinen te beantwoorden. Wij voeren ook boom inspecties uit en zijn gecertificeerd boomcontroleur en ETW-gecertificeerd. Neem contact op om de werkzaamheden te bespreken en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Er werd snel gereageerd op werkspot,en na een paar dagen al een afspraak en de klus snel geklaard. Ben er heel tevreden over.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Rekken, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Rekken

Andere vakmensen in Rekken

Vind vakmensen bij jou in de buurt