Vind ontwerpers in Winterswijk

Op zoek naar ontwerpers in Winterswijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Winterswijk

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Ontwerper in Winterswijk

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • AWegh Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Ontwerper in Winterswijk

  Bent u op zoek naar een Klusjesman, Elektricien, Timmerman, Loodgieter, Tuinman? Dan kunt u terecht bij klusjesman Arnold van AWegh Multidiensten. Ik werk al 30 jaar als klusser en heb in al die jaren ruime all-round ervaring opgedaan in Timmerwerk, Elektra, Loodgieterswerk, Keuken en Sanitair plaatsen, Meubelmontage en Tuinonderhoud. Onlangs heb ik de stap genomen om verder te gaan als zelfstandig klusser om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Ik ben flexibel, breed inzetbaar en ik denk met u mee. Ook een klein klusje, zoals een lamp of schilderij ophangen, doe ik graag voor u. Ik bied een uitstekende service en als startende ZZP-er hanteer ik een scherp tarief.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Komt afspraken na, werkt netjes, weet waar hij over praat, geeft advies en ideeen
 • Sahin constructief advies & engineering
  Sahin constructief advies & engineering

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Winterswijk

  Sahin constructief advies & engineering is je ideale partner als u een constructeur of technisch tekenaar nodig heeft. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekeningen, Constructieberekeningen die wij als engineer voor u kunnen uitvoeren. Benieuwd naar wat wij leveren, neem dan een kijkje op onze website sahinconstructieadvies. Verder kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • interARC
  interARC
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Winterswijk

  Met mijn interieurontwerpen heb ik één simpel doel: mooie dingen maken waar anderen gelukkig van worden! Dat de weg daar naartoe vaak helemaal niet simpel is, maakt het werk juist afwisselend en uitdagend. Elke opdrachtgever en locatie is anders. Elk project vraagt om een unieke aanpak en ontwerp. Na jarenlang als architect bij gerenommeerde ontwerpbureaus aan uiteenlopende (internationale) projecten gewerkt te hebben, ben ik in 2020 mijn eigen interieurarchitectuur bureau gestart: interARC. interARC is gevestigd in Winterswijk, maar mijn werkgebied omvat het gehele land (of zelfs het buitenland). Ik begeleidt u gedurende het volledige ontwerpproces, van concept tot en met de realisatie. Ik help u ervoor te zorgen dat dit gebeurt binnen de beschikbare tijd en budget en met de hoogst haalbare kwaliteit als beoogd resultaat. In mijn ontwerpen vormen het interieur en de architectuur een geïntegreerd geheel. De technische en vaak onzichtbare lagen zijn net zo belangrijk als de verfijnde en decoratieve afwerking. Elk detail is er met een reden. Er wordt altijd gezocht naar milieuvriendelijke oplossingen, die het ontwerp versterken. Mijn ontwerpen zijn eigenzinnig en duurzaam, voor nu en de toekomst!

  Laatste review:
  We zochten al langer naar een meer ruimtelijke indeling van onze eetkamer, hal en badkamer. We puzzelden zelf al jaren hoe de beperkte m2 van ons 19de eeuwse stadsappartement zo optimaal mogelijk te benutten. Interarc maakte op basis van onze wensen een interieurontwerp inclusief maatwerkmeubelen. Met oog voor detail adviseert Maud van Hees deskundig over kleurgebruik, vorm en ruimtelijke indeling, waarbij ze voldoende ruimte laat voor persoonlijke voorkeuren. Dankzij de expertise van Interarc is het gelukt onze praktische woonwensen te vertalen naar een tijdloos, stijlvol en duurzaam interieur met een wouw-effect. Ons huis heeft een hele nieuwe, eigentijdse uitstraling gekregen, waarbij het goed is gelukt de verbinding te maken met het historische karakter van de woning. Daardoor voelt het nog steeds heel erg ons thuis. We gaan hier nu nooit meer weg 😊!
 • MY klusservices

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Winterswijk

  Voor kleine klusjes een handige allrounder met als focus loodgieter werkzaamheden. Voorkleine opdrachten help ik u graag maar met oog op vakmanschap. Ik werk voornamelijk in de weekend maar in overleg is het in werkdagen ook mogelijk.

 • Dutch Building Design
  Dutch Building Design

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Winterswijk

  Dutch Building Design: Waar de klant met ideeën, dromen en wensen centraal staat en de gemoedelijkheid, ambacht en duurzaamheid van een Achterhoeks bedrijf samenkomen. Wij geloven in een gezamenlijke benadering, waarbij we zowel kijken naar de technische als persoonlijke aspecten van het ontwerpproces. Jouw persoonlijkheid, levensstijl en unieke situatie vormen de kern van ons ontwerpproces. Voor uw ultieme woongenot realiseren wij graag een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Hiervoor brengen wij samen met jou in kaart wie je bent, wat je nodig hebt en wat jouw droombeeld is. Of je nu een nieuwbouw wilt laten ontwerpen of een bestaand pand wilt verbouwen, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen. Onze specialiteit ligt in het ontwerpen, begeleiden en adviseren van zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Wij streven ernaar om voor elk project een unieke en functionele oplossing te vinden. Vanaf de eerste potloodschets tot aan de overdracht naar de aannemer of wellicht tot en met de oplevering kunnen wij u adviseren en bijstaan.

 • TS Voogd
  TS Voogd
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Winterswijk

  Oktober 2013 is het bedrijf .....Voogd gestart als zelfstandige ondernemer. mijn interesse vakgebied licht vooral in het maken/onderhoud van aanleg tuinen, bestrating, pergola, timmerwerkzaamheden kortom hand en spandiensten. Het mooie aan het vak vind ik zelf de afwisseling in de werkzaamheden en het organiseren/ plannen van de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Damy heeft mij geholpen met het omspitten van de tuin en het aanplanten van hortensia's. Ben tevreden over hem. Enthousiaste jonge kracht. Bedankt. K. de Jong.
 • HovenierVoogd
  HovenierVoogd
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Winterswijk

  Voor al uw tuinwerkzaamheden Aanleg onderhoud. Van terras tot schutting. Van bloembakken tot inlpanten.

  Laatste review:
  De tuinopdracht is binnen de afgesproken tijd zeer correct uitgevoerd. Overleg over de opdracht werd nauwkeurig vastgelegd.
 • Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Ontwerper in Winterswijk

  Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Enschede, Hengelo en Groenlo. Sinds een half jaar zelfstandig, op divers plaatsen ervaring opgedaan. Aanleg en onderhoud van uw tuin maar ook zagen van bomen, dunnen van een houtwal. Levering van beplanting.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ben zeer tevreden hebben goed werk geleverd
 • Collin & Hoftijzer
  Collin & Hoftijzer

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Winterswijk

  Nuchtere gedrevenheid & vakwerk op maat Bij Collin & Hoftijzer zorgen we voor vakwerk op maat. Op gebied van bouw, groen en infra zijn wij uw totaal oplossing. We houden ervan om de mouwen stevig op te stropen en ons werk tot een gaaf resultaat te brengen. Dit alles doen we met onze nuchtere gedrevenheid en met een glimlach. Zoek ons op op Facebook voor meer informatie Of bezoek onze website

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Winterswijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 17 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Winterswijk

Andere vakmensen in Winterswijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt