Vind ontwerpers in Noorbeek

Op zoek naar ontwerpers in Noorbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Noorbeek

 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Noorbeek

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Noorbeek

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • A + Construct
  A + Construct
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Ontwerper in Noorbeek

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • GNH Techniek

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Noorbeek

  Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van hoveniers en bestratings-werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van hekwerken en schuttingen. Ook kunnen wij voor u keermuren realiseren

 • Groos Bouw- en Timmerwerken
  Groos Bouw- en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Ontwerper in Noorbeek

  Hoofdzakelijk actief op het gebied van algemene timmerwerken en houtbouw. Tevens veel ervaring op het gebied van (interieur)ontwerp en denk dan ook graag met de klant mee. Je kunt bij mij terecht voor zowel kleine timmerklussen in en rond het huis als voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Naast timmerwerkzaamheden ben ik ook uitgerust voor andere werkzaamheden zodat ik vaak het een en ander kan combineren. Denk aan kleine delen stucen of metselen, installatiewerkzaamheden (gas/water/cv/elektra), egaliseren en isoleren. Werkzaam in regio Zuid-Limburg.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Joost is een vakman en kan ik bij iedereen aanbevelen! Hij werk netjes, secuur en professioneel.
 • Aka Bouwbedrijf B.V.
  Aka Bouwbedrijf B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Noorbeek

  Small construction company, you can count on a personal approach, excellent service and flexible deployment. We do everything we can to make the renovation an affordable success.

 • Handels Consultancy B.V.
  Handels Consultancy B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Noorbeek

  EXPERTISE: snoeien, rooien, appels, peren, haag, maken tuinbakken, installeren tuinlampen en binnenlampen, leggen van laminaat, plinten zetten, afkitten. Sinds 2021 opgestart met klussen in de vrije tijd naast hoofdberoep als meewerkend voorman bij het grootste fruitteeltbedrijf van Belgie en Nederland. Veel complimenten ontvangen omwille van de grote secuurheid waarmee ik werk en de goede arbeidsethos. Omdat het naast hoofdberoep wordt gedaan, pakken wij enkel kleine klussen aan. Opleiding: Biomedische wetenschappen aan Universiteit in Maastricht en Agro- en Biotechnologie aan de Thomas More in Geel.

  Laatste review:
  Heeft aantal klussen uitgevoerd bij onze tweede woning en allen naar tevredenheid afgerond. Werkt gestructureerd en hanteert hierbij een eerlijk tarief. Overlegt met opdrachtgever welke optie meest gewenst is en voert daarna zelfstandig de opdracht uit.
 • Bosch Architectuur
  Bosch Architectuur

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Noorbeek

  Bosch Architectuur: Nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemming. Ontwerp, uitwerking (zowel vergunning als vergunningsvrij), bouwvoorbereiding. Kijk voor lopende en gerealiseerde projecten de website of social media.

 • Groothuijsen Infra
  Groothuijsen Infra
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Ontwerper in Noorbeek

  Groothuijsen Bestratingen en verhuur. Voor al uw straatwerken. Groothuijsen Bestratingen en verhuur is een jong dynamisch bedrijf waar Kwaliteit en klant voorop staat.Door mijn 21 jaar ervaring in de wegenbouw kan ik mijn diensten als stratenmaker en machinist van graafmachines met hoge kwaliteit aan u aanbieden, tevens kan ik uw tuin aanleggen van a tot z, rioolwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden. Kortom voor iedere klus in en om uw tuin kunt u bij ons terecht . Tevens leveren wij ook alle materialen tegen zeer scherpe prijzen . Groothuijsen bestratingen en verhuur Kwaliteit voor een redelijke prijs.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima keurige vakman Houd zich super aan zijn afspraken en lost bijkomende probleempjes zonder meer zelfstandig op.
 • S & C Bouw
  S & C Bouw

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Noorbeek

  S&C Bouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf met de vereiste expertise en 5+ jaar ervaring. S&C is gespecialiseerd in dakwerken, graafwerken, isolatiewerken, sloopwerken en renovatie. Naast deze specialisaties voeren wij ook kleinschalige projecten uit. Wij bieden het vakwerk waar u naar op zoek bent! We zijn werkzaam in regio Limburg (NL/BE). Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Noorbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Noorbeek

Andere vakmensen in Noorbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt