Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind ontwerpers in Nigtevecht

Op zoek naar ontwerpers in Nigtevecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Nigtevecht

 • 3/2 Engineering

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Constructeur voor staal-, beton- en houtconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. Staat garant voor laagdrempelige communicatie, korte doorlooptijden en scherpe prijzen! Constructieberekening- en tekening: - Doorbraak draagmuur - Aanbouw - Dakopbouw - Nieuwbouw huis - Carport - en nog veel meer

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Omdat mijn klus een Spoedgeval was . Heeft Marius ervoor gezorgd , dat ik op tijd mijn berekening binnen had . Zodat ik verder kan met mijn verbouwing 👌🏻 Communicatie perfect, ook zowel de nazorg. Ik ben erg tevreden , kan Marius dus goed aanbevelen in mijn bouwkring.
 • De Woning Ingenieur

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  DWI-Architecten is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd advies- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initiatief-fase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouw- en aankoops-proces! Wij werken door héél Nederland. - Nu vrijblijvend adviesgesprek - Diensten: - Omgevingsvergunning aanvragen - Bestemmingsplan uitzoeken - Omgevingsvergunning tekening - Bouwkundige tekeningen - Constructieberekeningen - 3D ontwerp - Splitsingsvergunning - Juridische splitsingstekening - Bouwkundig consult - Bouwbegeleiding - Huurpuntentellingen - Bouwkundige keuringen - Opleveringsinspecties nieuwbouw - Meetrapporten conform NEN2580 - Projectontwikkeling - Transformatie - Vastgoedbeheer Kwaliteitszorg Al vanaf de oprichting van ons bureau staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Continue scholing van medewerkers, kennisuitwisseling tussen medewerkers en onderhoud van onze kennisdatabase zorgen ervoor dat met de laatste technieken wordt gewerkt en de laatste inzichten worden ingezet, zonder in experimenten te vervallen. Visie In een sterk veranderende bouwwereld wil DWI uitgroeien tot een belangrijke en een te respecteren speler in de Nederlandse wereld van bouwadvies. DWI ambieert een voortrekkersrol in het verbeteren van het imago van de bouwbranche waarin integriteit en transparantie leidend zullen zijn. Organisatie DWI is een onafhankelijk en landelijk werkend bureau voor bouwmanagement en advies. Onze specialisten hebben een eigen denk- en werkwijze met oog voor de mens, samenwerking, duurzaamheid en innovaties.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Uitstekend advies, denkt actief mee en komt met goede, werkbare oplossingen.
 • Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews

  Het bouwkundig tekenwerk voor uw verbouwingsplannen verdient de nodige aandacht. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom heeft diverse opdrachten afgehandeld in de verbouwing en is in staat u volledig van het vergunningsproces te ontzorgen. Met mijn ervaring in de calculatie kan ik u vertellen wat een prima prijs is voor verschillende werkzaamheden, ook kan ik u uitstekend advies geven wat betreft het ontwerp voor uw uitbouw.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Top werk geleverd en op korte termijn uitgevoerd!
 • Alexander van Straten

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ons bedrijf ontwerpt, plant en laat maken. Van interne verbouwing tot volledige nieuwbouw. Van ruwbouw tot het laatste detail: altijd in nauw contact met dezelfde persoon.

 • 3D Ontwerp Visualisatie

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Van elk idee tot ontwerp, van particulier tot architect, wij maken er een visualisatie voor. Korte lijnen en goede communicatie zorgen ervoor dat de visualisatie die u voor ogen heeft tot leven komt. Inperfectie in een visualisatie maakt een visualisatie perfect. Het komt meer tot leven aangezien in het dagelijks leven ook niets precies recht staat. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk een reeël beeld te creëren naar uw wensen. De diensten die wij aanbieden, van modelleren tot aan visualisatie. Wij zijn circa 30-50% goedkoper dan onze concullega’s! Bekijk ook onze referenties online '3D ontwerp visualisatie' Tevens kunnen wij uiteraard ook ideeën en ontwerpen realiseren van schets tot werktekening van product, interieur ontwerp tot werktekeningen van een gebouw. ‐------------- NOTE: Wij maken GEEN constructieve berekeningen of meubels. Wij maken alleen ontwerpen/adviezen etc Kijk gerust verder op deze pagina. Of via sociale media wat onze kwaliteiten en diensten zijn. Wij hopen u gauw te kunnen helpen om u opdracht te verwezenlijken.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  We hadden over het algemeen een uitstekende ervaring. Guillaume en zijn partner werkten methodisch en maten elke hoek voor de kamer op. Moodboard was erg nuttig om het algemene thema te evalueren. Het aangeleverde document is zorgvuldig opgesteld en zeer gedetailleerd qua items en alternatieven. Over het algemeen was het werk een goede combinatie van kunst en techniek. Sterk aanbevolen
 • BLACKSON ING

  Ontwerper in Nigtevecht

  Nog geen reviews

  Ik ben Clifford Blackson. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb na mijn studie één jaar gewerkt als ingenieur in de ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen) en daarna drie jaar als werkvoorbereider/tekenaar gewerkt bij een timmerfabriek. Daarbij was ik nauw betrokken bij het bouwproces, wat mij vandaag in de gelegenheid stelt uw droom te helpen verwezenlijken. Kwaliteit en partnerschap is wat ik bied want het slagen van een project is niet alleen voor u, maar ook voor mij het voornaamste doel. Voor al uw bouwkundig tekenwerk en oplossingen kunt u bij mij terecht. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking.

 • CRS-Building

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  All rounder - van ontwerper tot totaal sloop en nieuwbouw. Alles in huis om uw project compleet op te leveren en te verzorgen met kwaliteit.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Na telefonisch contact zijn wij tot een overeenkomst gekomen. Dit alles was zeer snel en correct afgehandeld. Top....
 • Modum 22

  Ontwerper in Nigtevecht

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Ismail en ik ben een bouwkundig professional. Vier jaar geleden heb ik mijn opleiding MBO Bouwkunde met goed gevolg afgerond en vervolgens gelijk doorgegaan met mijn HBO opleiding Bouwkunde. Na het behalen van mijn propedeuse, heb ik het tweede jaar succesvol afgerond. Vervolgens heb ik deze opleiding tijdelijk stopgezet. Gedurende beide opleidingen heb ik al ervaring opgedaan in de praktijk o.a. als stagiair. Zo ben ik bij Droomhuis 360 in 2014 begonnen als bouwkundig tekenaar. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het controleren van metingen en schetsen van collega’s, het opstellen van meetrapporten en het maken van bouwtekeningen en schetsen voor vastgoedbeheerders in de makelaardij. In deze functie heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan met pointclouds. Bouwkundige problemen uit te pluizen vind ik leuk. Zo haal ik snel fouten uit tekeningen, ben ik goed in het maken van berekeningen en sterk in het verbeteren van de werkprocessen. Kom maar op met die tekenopdrachten!!

 • Architectenbureau Yasser Hassan

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Geachte Heer/mevrouw, Mijn naam is Yasser Hassan. Ik ben 29 jaar. Ik heb ondertussen 5 jaar werkervaring opgedaan en twee opleidingen afgrond die geresulteerd hebben in een Bouwtechnische en Architectonische diploma. Tijdens mijn master heb ik mij gespecialiseerd in digitale ontwerp en fabricage in architectuur. In de 5 jaar tijd daarna heb ik ervaring kunnen opdoen bij KOW, Architect & Bureau Ernst Manger, Architectenbureau Pepijn Bakker en bij Architect Sjoerd Soeters. Hierdoor heb ik in een korte tijd veel ervaring kunnen opdoen in de gehele breedte van het vakgebied en ook met diverse bedrijfsfilosofieën mogen kennismaken. Met veel passie en betrokkenheid kan ik u van dienst zijn als architect/bouwkundige. Door de jaren heen heb ik ervaring mogen opdoen met opdrachten van verscheidene aard. Zowel voor grote opdrachten als kleine bent u bij mij op het juiste adres. Van dakopbouw tot realisatie van vrijstaande woonhuizen, Voor zowel een schets-ontwerp als de uitwerking en indiening van de bouwaanvraag. Gezien ik als zelfstandige werk heb ik lage onkosten waardoor ik mijn diensten 'zeer scherp geprijsd' kan aanbieden. Graag kom ik vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen en behoefte in kaart te brengen en een passend bod te doen. Hoogachtend, Yasser Hassan

  Laatste review:

  Via via ben ik bij Yasser terechtgekomen. Yasser heeft het ontwerp gemaakt voor mijn dakopbouw. Daarnaast heeft hij ook de bouwaanvraag gedaan, vergunning en aannemer geregeld. Vervolgens heeft hij het project begeleidt. Hij heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en deze vertaald ik het ontwerp en uitvoering. Hij heeft een persoonlijke benadering wat ik erg fijn vond. Daarnaast is Yasser altijd bereikbaar en heeft hij geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook vind ik hem erg betrouwbaar. Hij kan door middel van zijn connecties snel de juiste personen regelen. Dat alles tegen een betaalbare prijs. Daarom ben ik zeer tevreden en ook over het resultaat. Graag beveel ik hem van harte aan.
 • StudioAR bouwkundig ontwerpbureau

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Studio AR geeft uw dromen vorm Een bouwproject is spannend en uitdagend, zeker als dit nieuw voor u is. Bouwkundig ontwerpbureau Studio AR maakt dit proces overzichtelijk en helpt u de juiste beslissingen te nemen. Altijd met uw dromen als uitgangspunt. Wij starten met een wit vel papier voor ons op tafel. Samen met u tekenen we uw wensen, ideeën en plannen steeds meer uit. Onze ambitie is om het beste resultaat voor u te creëren. U focust zich op wat voor u belangrijk is: de inrichting van uw woning of bedrijfspand… Wij regelen alle andere aspecten voor u, zoals ontwerp, techniek, kwaliteit, budget, planning, vergunning en desgewenst ook de aannemer. Studio AR is een bouwkundig ontwerpbureau dat zich vol passie inzet voor zowel de particuliere als de professionele markt. Graag ontdekken wij wat we voor u kunnen betekenen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Andries heeft de bouwtekening van onze aanbouw gemaakt. Zeer goed werk, betrouwbaar in afspraken, prettige communicatie en een goede prijs kwaliteit. Absoluut tevreden.

Populaire lokale ontwerpers in Nigtevecht

Andere vakmensen in Nigtevecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur