Vind ontwerpers in Nigtevecht

Op zoek naar ontwerpers in Nigtevecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Nigtevecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Nigtevecht

 • VDM Engineering

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Heel snel de benodigde constructieberekening ontvangen ! Prettige communicatie.
 • Groenstudio MOS

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben een groene tuinontwerper. Tuinen van Groenstudio MOS zijn groen, creatief en modern. Een plek voor ontspanning, samen zijn, spelen, zonnen, plukken of moestuinieren en genieten van een natuurrijke omgeving. Ik maak complete ontwerpen, een aanpassing van de huidige tuin of een update van de beplanting. Een groene tuin heeft veel voordelen. Door het ontwerp aan te passen op de bodem en natuur eromheen slaat de beplanting goed aan en werkt mee met de omgeving. Hierdoor zal de tuin relatief onderhoudsvrij zijn. Een groene tuin is ook klimaatbestendig, zorgt voor verkoeling en geef water een plek. Groen is mooi om naar te kijken, zorgt voor een fijne sfeer maar zit ook vol leven wat zorgt voor een gezonde tuin. Ik kijk er naar uit om de mogelijkheden te bespreken en je droomtuin te ontwerpen. Neem direct contact op met Groenstudio MOS om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Tuinontwerp -

  Merel heeft me enorm geholpen. Eerst met een schetsontwerp, daarne de uitwerking naar definitief ontwerp, materialenlijst, plantenlijst. Resultaat is geheel vernieuwde voor- en achtertuin. En dat allemaal met een klimaatbestendig ontwerp, inzet van inheemse planten en heel veel enthousiasme. Een aanrader als je niet helemaal weet wat je met je tuin aan moet!
 • Studio Kuin Architectonische Vormgeving

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  interieurarchitect voor groot en klein budget, waarbij de opdrachtgever direct betrokken is bij 't project. Interieuradvies, kleur- en materiaal advies, meubelontwerp, uitwerking technische en bouwkundige tekeningen, bouwbegeleiding. Vraag nú een 2-uur durend advies aan (€325,-)bij Studio Kuin bij jou thuis of geef het iemand kado! Kan nu ook online via de webcam!!😀 Je kijkt direct mee en overleggen samen online.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Het was een inspirerende sessie , Rene helpt om je vaste denk patroon om te zetten in creatieve oplossing We zijn er heel blij mee
 • Steun in Architectuur

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Met een ruime ervaring van meer dan 15 jaar, STEUN IN ARCHITECTUUR richt zich met name op de particuliere sector. Of u een klein advies voor een badkamer of een hele renovatie wil, maakt niet uit; u krijgt altijd dezelfde aandacht. Onze aanpak: ONTWERP: nieuwbouw, verbouwing, renovatie inclusief de aanvraag van omgevingsvergunning voor bouwprojecten zoals: dakkapelen, aan-, uit-, opbouw, overkapping, tuinhuis, zonnepanelen, enz.; UITVOERING: werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers; bouwdirectie en toezicht HUISSTYLING: materialen, kleuren, interieuradvies voor: badkamers, keukens, slaapkamers, woonkamers, toiletten, zolders, kelders, balkons, terrassen, tuinen, garages, enz. FASES WERKWIJZE / TEKENWERK: 1. Voorbereiding: opmeten en uitwerking van de tekening bestaande toestand 2. Schetsontwerp: concept plattegronden in 2d lay-out ondersteund met 3d visuals; 3. Definitief ontwerp/bouwaanvraag: het gedetailleerd uitwerken van het voorlopige ontwerp ter voorbereiding op de bouwaanvraag, kleur en materiaalvoorstellen, productkeuzes, sfeerbeelden

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Beste prijs, snelle en prettige communicatie en de opdracht binnen een week uitgevoerd (tekeningen voor omgevingsvergunning). Ik raad Steun in Architectuur zeker aan!
 • Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Als oprichter van het Atelier voor Architectuur en het Technisch Tekenburo Oemrawsingh heb ik brede ervaring in de bouw- van ontwerp tot technische uitwerking. Naast ontwerp- en tekenwerk, bied ik de volgende producten: visualisaties, begeleiden vergunningstraject en constructierapporten.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Reshmi heeft ons goed geholpen. Er zat soms wat vertraging in het project, door miscommunicatie of drukte, maar gelukkig hadden wij geen haast. Omdat Reshmi niet vooraf op locatie is komen kijken heeft ze alles op afstand moeten inschatten en daardoor soms wat aannames gedaan en vervolgens extra werk gehad aan t maken/aanpassen van de tekeningen. Ze heeft de vergunning ook voor ons aangevraagd bij de gemeente en daarbij wat aannames gedaan die ik later door haar moest laten corrigeren. Ook kwam er nog een extra eis van de gemeente die Reshmi naar tevredenheid voor ons heeft uitgezet en opgepakt. Reshmi werkt zelfstandig maar stemt niet alles van te voren af. Echter is de prijs-kwaliteit zo goed (het verschil met anderen zo groot) en doordat we geen haast hadden en niet te veeleisend waren is t helemaal goed gekomen!
 • InStyling

  Ontwerper in Nigtevecht

  Nog geen reviews

  Interieur vormgeving voor woning, kantoor, winkel en jacht. Instyling maakt samen met de klant plannen voor een sfeervolle en praktische inrichting. Van concept tot uitvoering helpen wij om uw project te laten slagen.

 • BLACKSON ING

  Ontwerper in Nigtevecht

  Nog geen reviews

  Ik ben Clifford Blackson. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb na mijn studie één jaar gewerkt als ingenieur in de ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen) en daarna drie jaar als werkvoorbereider/tekenaar gewerkt bij een timmerfabriek. Daarbij was ik nauw betrokken bij het bouwproces, wat mij vandaag in de gelegenheid stelt uw droom te helpen verwezenlijken. Kwaliteit en partnerschap is wat ik bied want het slagen van een project is niet alleen voor u, maar ook voor mij het voornaamste doel. Voor al uw bouwkundig tekenwerk en oplossingen kunt u bij mij terecht. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking.

 • CRS-Building

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  All rounder - van ontwerper tot totaal sloop en nieuwbouw. Alles in huis om uw project compleet op te leveren en te verzorgen met kwaliteit.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Na telefonisch contact zijn wij tot een overeenkomst gekomen. Dit alles was zeer snel en correct afgehandeld. Top....
 • Designia Soest

  Ontwerper in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Heeft goede ideeen en mooie ontwerpen. Prijs valt ook reuze mee
 • Modum 22

  Ontwerper in Nigtevecht

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Ismail en ik ben een bouwkundig professional. Vier jaar geleden heb ik mijn opleiding MBO Bouwkunde met goed gevolg afgerond en vervolgens gelijk doorgegaan met mijn HBO opleiding Bouwkunde. Na het behalen van mijn propedeuse, heb ik het tweede jaar succesvol afgerond. Vervolgens heb ik deze opleiding tijdelijk stopgezet. Gedurende beide opleidingen heb ik al ervaring opgedaan in de praktijk o.a. als stagiair. Zo ben ik bij Droomhuis 360 in 2014 begonnen als bouwkundig tekenaar. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het controleren van metingen en schetsen van collega’s, het opstellen van meetrapporten en het maken van bouwtekeningen en schetsen voor vastgoedbeheerders in de makelaardij. In deze functie heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan met pointclouds. Bouwkundige problemen uit te pluizen vind ik leuk. Zo haal ik snel fouten uit tekeningen, ben ik goed in het maken van berekeningen en sterk in het verbeteren van de werkprocessen. Kom maar op met die tekenopdrachten!!

Populaire lokale ontwerpers in Nigtevecht

Andere vakmensen in Nigtevecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur