Vind hoveniers in Nigtevecht

Op zoek naar hoveniers in Nigtevecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Nigtevecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 636 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nigtevecht

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Heel tevreden! Afspraak binnen een week, alles piekfijn gesnoeid en afgevoerd. Helemaal naar mijn zin!
 • Yardin

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Helaas kwam er 2 x iets tussen waar wel vriendelijk en fatsoenlijk over gecommuniceerd werd. Vandaag heeft Yardin 2 stronken verwijderd. Hij werkte snel en netjes. Ik zie ze niet meer terug
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Een zandwoestijn bij ons thuis heeft Rico en zijn dochter veranderd in een groene oase met een perfect aangelegd strakke grasmat van ruim 55 m2. Rico is een geweldige vakman met veel liefde voor goed onderhouden tuinen. Zijn instructies zijn helder en duidelijk toepasbaar. Uiteraard blijft het afwachten hoe de grasmat bij ons in Amsterdam Noord zich ontwikkelt vanwege de zandgrond eronder, maar ik kan alle seizoenen aan Rico vragen om de grasmat in goede staat te houden. Een aanrader.
 • Ricardo Schuurman Dienstverleningen

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Ricardo Schuurman dienstverleningen/RS loonwerk, wij voeren werkzaamheden uit voor zakelijke en particulieren klanten. Wij zijn gewend om met het juiste en perfecte materiaal aan de gang te gaan, als de klant hier mee akkoord gaat. wij voeren de volgende werkzaamheden uit: - tuinen afgraven - aan en afvoeren van grond, houtsnippers,zand,puin, groenafval, - bomen omzagen / opruimen. - tuinen egaliseren - straatwerk -schuttingen zetten -graszoden leggen - vlonders maken - beschoeing zetten - containers neerzetten (10 kuub/23 kuub). kortom genoeg werkzaamheden die wij vakkundig en zorgvuldig voor u uit kunnen voeren. graag komen wij bij u langs voor een advies en vrijblijvend natuurlijk. U kunt met mij contact opnemen telefoon of per e-mail.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Klus was vullen van een grote kuil waar een trampoline in zat, met zand en aarde. En aanleggen van 20m2 terras. Goede prijs, snel uitgevoerd, wat extra meerwerk is niet in rekening gebracht. Perfect opgeleverd. Aanrader!
 • Bordewijk Tuinen

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews

  bent u op zoek naar een tuinman/hovenier die u tuin netjes verzorgt. als het om eenmalig of dat het om periodiek onderhoud gaat. dan bent u bij mij aan het juiste adres, Een offerte blijft vrijblijvend. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden ik denk graag met u mee, werkzaam in de regio Amsterdam en Utrecht, buiten de regio's om is bespreekbaar.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer tevreden. Communicatie/offerte ging soepel. Berken zijn netjes gesnoeid en het tuinafval is netjes afgevoerd. Zeker een aanrader!
 • Ishu Tuinonderhoud

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews

  Beste, tuinliefhebbers Ik ben een ervaren tuinman en éénmansbedrijf sinds 2018, kvk nr: 73085588 Tuinonderhoud voor particulieren & bedrijven Zoekt u een tuinman/ hovenier die uw tuin kan onderhouden vb, snoeiwerk, opruimen, achterstallig onderhoud wegwerken of periodiek onderhoud. Heeft u een tuin of komt u er niet zelf niet aan toe? Heggen snoeien Onderhoud (onkruid verwijderen, verplanten, aanplanten, etc.) Snoeiwerk (bomen, fruitbomen, struiken) Hagen snoeien, scheren, inkorten Grondwerk (frezen, tuin om spitten, bemesten) Beplantingen, terras, borders, tuin Grasverzorging, maaien, graszoden leggen Grind, split, aanbrengen of bijwerken Bosmaaierwerk, achterstallig onderhoud Tuin aanleg Tuin ophogen, bemesting (tuinaarde) Afvoeren groen en tuinafval Wilt u eerst een prijs indicatie? Dan ontvang ik graag duidelijke fotos van de werkzaamheden van uw tuin. Mocht u het aanspreken, reageer via werkspot! Werkgebied, Amsterdam & omgeving tot 60km

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Hele vriendelijke man die heel professioneel zijn werk doet! We zullen zeker vaker gebruik maken van zijn diensten!
 • Ster Boomverzorging

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Ster Boomverzorging is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werk in en rondom bomen Van aanplant tot het rooien van bomen wij doen het allemaal Met vriendelijke groet, Isaac Verster

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Hele goeie prijs en hele nette werkers!
 • Nijenhuis tuinadvies

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 3.8 van 53.8542 reviews

  Nijenhuis Tuinadvies is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. Wij werken met natuurlijke materialen en zijn eco-gecertificeerd.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Goede ervaring. Werkt snel, secuur en voor een goede prijs.
 • Sultan bestrating

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews

  WIJ BRENGEN UW IDEEËN TOT LEVEN!! Wij hebben jarenlange ervaring in het bestraten en aanleggen van mooie en duurzame tuinen.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Sultan heeft een geweldige klus geklaard met zijn collega. Hij kwam goed voorbereid en toen door (weer)omstandigheden het niet dezelfde dag afgemaakt kon worden kwam hij de volgende dag terug om het af te maken. De foto's spreken voor zich. Zie het verschil tussen de oude staat, tegels 30x30, en de nieuwe strakke 60x60. Van harte aanbevolen.
 • Schoon & Opgeknapt

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews

  Wij zijn Schoon & Opgeknapt. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het schoonmaken van huizen en bedrijfspanden. Hiernaast voeren wij ook werkzaamheden buiten huis uit. Zoals het reinigen van lage ramen, deuren en lage zonneschermen. Als u uw tuin gesnoeid heeft en u heeft geen vervoer om de takken weg te brengen dan kunnen wij daarvoor zorgen. Onkruid uit uw tuin (alleen tussen stenen tegels verwijderen). Reinigen van uw balkon. Wij zijn vooral werkzaam in het weekend en op aanvraag doordeweeks. Onze ervaring: Wij hebben bij een klant in Zeist schoongemaakt. Meneer had een verbouwing en zijn hele huis zat onder het zand en stof. Wij hebben er voor gezorgd dat dit weer netjes was. Meneer was zeer tevreden hierover. Wij hebben de before en after foto's bij interesse mag u die aanvragen en wij mailen ze naar u.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Snelle reactie, betrouwbare medewerkers, zeer vriendelijk en harde werkers! Ik kan weer genieten van het balkon! Zeker aan te raden😄

Populaire lokale hoveniers in Nigtevecht

Andere vakmensen in Nigtevecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur