Vind hoveniers in Nigtevecht

Op zoek naar hoveniers in Nigtevecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nigtevecht

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.95425 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ik zou iedereen HPCTO aanraden. Serkan en zijn collega's werken hard, leveren kwaliteit werk en hebben een uitstekende werk ethiek.
 • JSB Houtwerk

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Wij zijn jsbhoutwerk en gespecialiseerd in houtwerk in de tuin. Wij plaatsen schuttingen, maken vlonders, tuinhuisjes, tuinschuurtjes, schoeiing, pergola, carport, hekwerk, veranda etc. Ook doen wij het aanleggen van uw bestrating of herstellen wij straatwerk. Geen standaard bouwpakket, maar maatwerk. Uw plan wordt door ons vakkundig en snel gerealiseerd met materialen van de hoogste kwaliteit, inclusief eventuele sloopwerkzaamheden, afvoer van sloopafval, aanleg elektra en dakwerk. Ook voor het restaureren van uw bestaande bouwwerken kunt u bij ons terecht. Hierbij is vaak meer mogelijk dan u denkt. Alles begint met een goed en volledig vrijblijvend gesprek waarbij we vooral luisteren naar uw wensen en ideeën. We werken dit gesprek uit in een duidelijk en open voorstel. En dat gegarandeerd binnen 7 werkdagen! Worden we het eens, dan maken we duidelijke afspraken over de aanvangs- en de opleverdatum. Tijdens het gehele bouwtraject blijven we met u in contact over de voortgang. Zo maken wij van elk project een succes! Heeft u behoefte aan een vakkundig onafhankelijk advies over een bestaand project of wilt u uw project laten begeleiden door ons, dan kan dat ook. Bel ons, mail ons of gebruik het contactformulier voor een volledig vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Hele fijne ervaring! Jochem heeft de oude terras vlonders afgevoerd en nieuwe geïnstalleerd. Communicatie verliep soepel, hij gaf goed advies voor het uitvoeren van de klus en de klus zelf is snel en goed uitgevoerd.
 • Yardin

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews

  Ik werk sinds 2 jaar voor mezelf en doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen verwijderen en nieuwe heggen planten. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Netjes aan de afspraken gehouden !
 • zwarte zee onderhoud

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7575 reviews

  Ik ben een lange tijd ervaren als hovenier. Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind, en om met goeie mensen in contact te komen, ook om mooie werk te leveren zodat iedere klant tevreden is... Annuleringskosten is 20% van het afgesproken bedrag

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Slechte ervaring. Klus is niet uitgevoerd. Bamboe verwijderen, waarbij ik aannam dat de tuin weer netjes wordt achter gelaten. Toen ik erachter kwam dat dit niet zou gebeuren heb ik de klus tijdig ge annuleerd. Binnen twee dagen. Als ik het niet gevraagd had aan hem dan hadden we op de uitvoeringsdag een probleem gehad. Nu is dit probleem voorkomen. Maar hij eist nu annuleringskosten. Geen inlevingsgevoel in de klant en zeer onredelijk.
 • J. Jonker

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews

  Hallo Bestratingsbedrijf J.Jonker heeft meer dan 25 jaar ervaring met straatwerk wij doen alle voorkomende bestratingen van tuin tot parkeerplaats van winkelstraat tot schoolplein. wij werken voor particulieren maar ook voor aannemers en gemeenten of overheidsinstelling we zijn zelf in het bezit van machines om bv. uw tuin af te graven en weer te vullen met zand,ook kunnen we bomen of struiken verwijderen of uw grasmat vernieuwen schuttingen zetten incl. deuren behoort ook tot de mogelijkheden alle materialen die nodig zijn kunnen we leveren tegen scherpe prijzen als u informatie wilt of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via Werkspot. ons werkgebied is regio gooi maar in overleg ook verder met vriendelijke groet jerry jonker

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Vakman, goede service, reageerd snel en belangrijste mooi eindresultaat.
 • Aslantas Bestrating

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Het werk dat we gedaan hebben is een garantie voor wat we zullen doen; Kwaliteit & Tevredenheid!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Prima uitgevoerde opdracht. Zeer tevreden. Daarbij een erg aardig en nauwkeurig werkend persoon! Ik beveel hem van harte aan!
 • Vaessen Hovenier

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews

  Mijn naam is Jim Vaessen, 26 jaar oud getrouwd, vader van een dochter, en eigenaar van Vaessen Hovenier. Ons specialisme ligt in het onderhouden van de tuin, aanleggen en bestraten van tuinen. We werken geordend en altijd in goed contact met de klant. Ik hoop u graag van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet Jim Vaessen

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Jim heeft afgelopen week ons grasveld vervangen. Hij werkt heel netjes, heeft alles opgeruimd en de hele tuin aangeveegd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zijn heel tevreden. Wej houden zeker contact met hem voor het onderhoud van onze tuin.
 • Hoveniersbedrijf t'Gooi

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews

   Mijn naam is Jan Willem van den Bogaardt, 35 jaar oud, getrouwd en vader van 3 kinderen en sinds 2015 eigenaar van Hoveniersbedrijf 't Gooi. Ons specialisme ligt in het het onderhouden ,aanleggen en bestraten van tuinen. We werken secuur, netjes en altijd in goed overleg met de klant. Ik hoop graag onze diensten voor u te mogen uitvoeren, met vriendelijke groet, Jan Willem van den Bogaardt

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Jan Willem heeft binnen een dag de hele tuin opgeknapt en ervoor gezorgd dat het er weer netjes uitziet. Goede communicatie en de klus volgend afspraak uitgevoerd. Top!
 • Jesse Baars

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Een vlotte spontane werker met een goede collegeale kring. Om uw klus vakkundig en snel te klaren. Bouwputjes, grondafvoer, egaliseren, straten, schoeingen, vlonders, schutting

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Topper, heel betrouwbaar doet wat hij zegt en op afgesproken tijdstip.
 • Bordewijk Tuinen

  Hovenier in Nigtevecht

  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews

  bent u op zoek naar een tuinman/hovenier die u tuin netjes verzorgt. als het om eenmalig of dat het om periodiek onderhoud gaat. dan bent u bij mij aan het juiste adres, Een offerte blijft vrijblijvend. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden ik denk graag met u mee, werkzaam in de regio Amsterdam en Utrecht, buiten de regio's om is bespreekbaar.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Erg onbetrouwbare vakman. Zou langs komen. Niet geweest. Na contact te hebben gezocht met deze man gaf hij aan het toch niet interessant genoeg te vinden. Te weinig uren/opbrengst. Was netjes geweest als deze man zelf even had gebeld en het fatsoen had gehad deze klus alsnog te realiseren. Vakman wist immers van tevoren dat het niet om een klus van € 20K zou gaan.

Populaire lokale hoveniers in Nigtevecht

Andere vakmensen in Nigtevecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur